nash13 16 #2051 Napisano 4 Czerwca 2014 Nie lubię czarnych rajtuz........bleeee , dobre dla starych zbereźników. Dziewczę ładne...ma duże....oczy no i jest szatynką za co już plus na wstępie. Ale czy taka przepiękna ? Bez przesady, we Wrocku na przystankach po 2 ładniejsze zawsze stoją. Dlatego przestałem jeździć komunikacją, żeby się nie denerwować.A Piotruś się wyprężył... widać chciał objąć ( zachęta była...ręka na ramieniu) i nie wiedział co z łapami zrobić to do kieszeni . Po co sobie w domu psuć atmosferę na cały dzień a może i tydzień.czarne dla zberenikow?? to ty masz jakies problemy podswiadome chyba;) a biale ok? szare? czarne to po prostu kwintesencja elegancji ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #2052 Napisano 4 Czerwca 2014 taa, Francja elegancja... toż to zbereźnica i jak widać fetyszystka w czarnych pończochach 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #2053 Napisano 4 Czerwca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #2054 Napisano 4 Czerwca 2014 czarne dla zberenikow?? to ty masz jakies problemy podswiadome chyba;) a biale ok? szare? czarne to po prostu kwintesencja elegancji ... No tak, elegancji według starych zbereźników W czarnych rajstopach uwypuklone są wszelkie niedoskonałości nóg, ścięgna, zbyt twarde łydki itp itd...Kobieta w czarnych wygląda trochę jak klacz Najlepsze są cieliste, białe albo kolorowe. No dobra te czarne za bardzo mi się kojarzą z Tereską Orlovsky 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2055 Napisano 4 Czerwca 2014 Cieliste to najgorszy kolor rajstop jaki może być Czarne tak i białe tak, ale pod warunkiem że to pełny kolor, bez prześwitów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #2056 Napisano 4 Czerwca 2014 wszystkie są dobre, jeśli tylko włosy się nie przebijają 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #2057 Napisano 4 Czerwca 2014 Zaraz się poleję po rajtkach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aty3 12 #2058 Napisano 4 Czerwca 2014 wszystkie są dobre, jeśli tylko włosy się nie przebijają dlatego ja nie noszę rajstop 0 Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 62 #2059 Napisano 4 Czerwca 2014 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 375 #2060 Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) dlatego ja nie noszę rajstop nawet ja ogolisz nogi ? Edytowane 4 Czerwca 2014 przez 70' 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #2061 Napisano 4 Czerwca 2014 dlatego ja nie noszę rajstop Masz rację, bardziej twarzowo Ci w pończochach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #2062 Napisano 4 Czerwca 2014 wszystkie są dobre, jeśli tylko włosy się nie przebijają Powiedz to Waldiemu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2063 Napisano 4 Czerwca 2014 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 375 #2064 Napisano 4 Czerwca 2014 ... Iwonka biala, Iwonka czarna ... Mysle ze najlepiej byloby zapytac kolegi jakuba jakie rajtki i jakiej firmy teraz sa trendy 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2065 Napisano 4 Czerwca 2014 ... Iwonka biala, Iwonka czarna ... Mysle ze najlepiej byloby zapytac kolegi jakuba jakie rajtki i jakiej firmy teraz sa trendy ale my o damskiej garderobie rozmawiamy.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aty3 12 #2066 Napisano 4 Czerwca 2014 nawet ja ogolisz nogi ? Masz rację, bardziej twarzowo Ci w pończochach jak ogolę to tylko pończochy ale nigdy samonośne tylko takie z pasem - nie dla każdego ... Iwonka biala, Iwonka czarna ... Mysle ze najlepiej byloby zapytac kolegi jakuba jakie rajtki i jakiej firmy teraz sa trendy ale my o damskiej garderobie rozmawiamy.... i nie wstyd Wam, rozmowa o rajtuzach bardziej Was zajmuje niż o ancungach za 10 000 euro 0 Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 62 #2067 Napisano 4 Czerwca 2014 Jasne! Mija człek ostatnią gumkę i jest u źródła, później, to już chleb z masłem. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2068 Napisano 4 Czerwca 2014 Jeśli nosi rajstopy to musi mieć włosy pod nimi ! 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2069 Napisano 4 Czerwca 2014 i nie wstyd Wam, rozmowa o rajtuzach bardziej Was zajmuje niż o ancungach za 10 000 euro Masz i nie czepiaj się Jurku, modę męską 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 375 #2070 Napisano 4 Czerwca 2014 Masz i nie czepiaj się Jurku, modę męską Tym wyprzedzil Europe o okolo 30 Lat 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #2071 Napisano 4 Czerwca 2014 nie sądziłem, że wzbudzę tyle pozytywnych emocji 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aty3 12 #2072 Napisano 4 Czerwca 2014 Masz i nie czepiaj się Jurku, modę męską prezes.jpg o, wreszcie stonowana męska elegancja, nie dla każdego! To lubię 0 Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2073 Napisano 4 Czerwca 2014 nie sądziłem, że wzbudzę tyle pozytywnych emocji To z zazdrości ,a krytyka z zawiści 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #2074 Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) ... Iwonka biala, Iwonka czarna ... Mysle ze najlepiej byloby zapytac kolegi jakuba jakie rajtki i jakiej firmy teraz sa trendy Z tego co pamiętam, cook w temacie "Jest okej" przytoczył godność jakiejś blogerki, więc to raczej do niego podbijaj o opinię EDIT: Żeby nie było, to jest żart oczywiście Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Jakub Mróz 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2075 Napisano 4 Czerwca 2014 Z tego co pamiętam, cook w temacie "Jest okej" przytoczył godność jakiejś blogerki, więc to raczej do niego podbijaj o opinię EDIT: Żeby nie było, to jest żart oczywiście Żaden problem-kobiety to nie temat dla każdego 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach