Gość Wywiad #101 Napisano 10 Sierpnia 2009 Zdjęcie sprzed... powiedzmy kilku lat Aktualnego nie daję, ponieważ- Primo, wyłysiałem - Secundo, zbrzydłem- Tertio, przytyłemProszę o wyrozumiałość, może kiedyś się odważę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kristo #102 Napisano 10 Sierpnia 2009 (edytowane) ................ Edytowane 6 Października 2009 przez kristo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #103 Napisano 10 Sierpnia 2009 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kristo #104 Napisano 10 Sierpnia 2009 Na tym forum okoliczność pozowania do zdjęcia bez zegarka może być źle odebrana. Co innego bez majtek edyta - Michu, przecież żartowałem, nie musiałeś modyfikować zdjęcia, tam i tak nic nie było widać (jedynie brak majtek)... Forumowiczki mi nie wybaczą... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #105 Napisano 10 Sierpnia 2009 Rzeczywiście na fotce było takie złudzenie(nawet nie zwróciłem na to uwagi)...już poprawiłem żeby nie było że zgorszenie sieję 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #106 Napisano 10 Sierpnia 2009 Rzeczywiście na fotce było takie złudzenie(nawet nie zwróciłem na to uwagi)...już poprawiłem żeby nie było że zgorszenie sieję Bez złudzenia wygląda lepiej A tak na poważnie, to dobrze że zdecydowałeś się ujawnić. Uczciwie teraz jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robak 117 #107 Napisano 10 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #108 Napisano 11 Sierpnia 2009 ciekawe czy ktoś zgadnie gdzie zostało zrobione to zdjęcie W Zakopanym? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robak 117 #109 Napisano 11 Sierpnia 2009 W Zakopanym? Prawie jakieś 80 km od zakopanego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #110 Napisano 11 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #111 Napisano 11 Sierpnia 2009 POwitołZbyt dużo gadania, za mało zdjęć Panie i Panowie Już tu się (w)rzucałem Ten z lewej 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #112 Napisano 11 Sierpnia 2009 Ale macie poważne miny To sem ja : 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #113 Napisano 11 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #114 Napisano 11 Sierpnia 2009 seiken Wyobrażałem sobie ciebie że jesteś japończykiem. Właściwie, gdyby ciuchy , fryz itp. jakaś katana np.Masz taki strój na podorędziu? 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #115 Napisano 11 Sierpnia 2009 Hehe jedynie co mam na podorędziu to troche noży kilka zegarkówdwa koty i to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #116 Napisano 11 Sierpnia 2009 seiken, co masz za sikor? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcio 2 #117 Napisano 11 Sierpnia 2009 seiken, co masz za sikor? SBDC001 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 2 #118 Napisano 11 Sierpnia 2009 moja gęba jest zarówno w avatarze jak i w linku znajdującym się w podpisie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 7348 #119 Napisano 12 Sierpnia 2009 Ja to ten więszky: 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1548 #120 Napisano 12 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzesKowal 0 #121 Napisano 12 Sierpnia 2009 ciekawe czy ktoś zgadnie gdzie zostało zrobione to zdjęcie Rynek w Starym Sączu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #122 Napisano 12 Sierpnia 2009 Rynek w Starym Sączu?Pierwsza moja myśl, ale tam takiej studni nie ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #123 Napisano 12 Sierpnia 2009 Pierwsza moja myśl, ale tam takiej studni nie ma.Może Lanckorona? Albo Lipnica Murowana? 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wikcez 0 #124 Napisano 12 Sierpnia 2009 0 wik-cez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #125 Napisano 12 Sierpnia 2009 Takie zdjęcia w ciemnych okularach się nie liczą 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach