maxwell 0 #426 Napisano 12 Września 2010 Widać że "trochę" ćwiczysz albo aż taka dobra genetyka,chociaż pewnie jedno i drugie Dobra sportowa sylwetka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #427 Napisano 12 Września 2010 Fajnie wiedzieć jak wyglądają użytkownicy forum, zatem i ja się pokażę. No to teraz rozumiem, dlaczego byłeś głuchy na moje argumenty na temat masywności 312 - z takim łapskiem, to nawet nie poczujesz 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gosckmziz #428 Napisano 12 Września 2010 No to teraz rozumiem, dlaczego byłeś głuchy na moje argumenty na temat masywności 312 - z takim łapskiem, to nawet nie poczujesz A ja nie rozumiem dlaczego mnie pytałeś o explorera ;) Nawet nowy nadaje się najwyżej na Twój kciuk, a starego nie znajdziesz na ręce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #429 Napisano 13 Września 2010 Fajnie wiedzieć jak wyglądają użytkownicy forum, zatem i ja się pokażę. swój człowiek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 314 #430 Napisano 13 Września 2010 jednak miałem rację, że dobrze się pokazać.pzdrTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #431 Napisano 13 Września 2010 jednak miałem rację, że dobrze się pokazać.pzdrTomek W Stanach zostałbyś już gubernatorem Kaliforni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarrantul 0 #432 Napisano 13 Września 2010 brabus w formie.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #433 Napisano 13 Września 2010 Brabus podniósł standard, teraz trzeba minimum pół roku potrenować, zanim ktoś się zdecyduje swoją fotkę wkleić :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek19877 20 #434 Napisano 13 Września 2010 Brabus podniósł standard, teraz trzeba minimum pół roku potrenować, zanim ktoś się zdecyduje swoją fotkę wkleić :-) Zapomniałeś dodać że z kuracją i to końską 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #435 Napisano 13 Września 2010 Żeby do takiej formy dojść jak Brabus to miesięczna dieta = naprawdę fajny zegarek ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #436 Napisano 13 Września 2010 (edytowane) formy dojść jak Brabus to miesięczna dieta raczej roczna Edytowane 13 Września 2010 przez tomekr89 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #437 Napisano 13 Września 2010 raczej roczna Oj myślę ze dłużej... Glintowi chodziło o to, że już miesiąc takiej diety kosztuje tyle co zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #438 Napisano 13 Września 2010 (edytowane) Lestaf dokładnie Dobre suple + porządna dieta + siłownia + basen = fajny zegarek ( oczywiście fajny to pojęcie względne ) Chyba, że BRABUS ma jakiś inny sposób ) P.S BRABUS nie pokazuj nam swojej 2 połówki bo już wcale nie odejdziemy od komputerów ) Edytowane 13 Września 2010 przez Glint 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #439 Napisano 13 Września 2010 (edytowane) DUBEL Edytowane 13 Września 2010 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek19877 20 #440 Napisano 13 Września 2010 (edytowane) Chyba, że BRABUS ma jakiś inny sposób Masz na myśli koksy ? Dobra kuracja sterydami kosztuje więcej niż suplementy razem z dietą Tylko to co Brabus zrobił w kilka lat , Ty to zrobisz w 1,5 roku P.SDobra nie róbmy OT Edytowane 13 Września 2010 przez Bartek19877 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #441 Napisano 13 Września 2010 (edytowane) 111 Edytowane 18 Lutego przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #442 Napisano 13 Września 2010 Oczywiście, że nie chodziło mi o sterydy. Chciałem usłyszeć, że BRABUS jak i cyklotymik mają dobre geny ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek19877 20 #443 Napisano 13 Września 2010 (edytowane) Cyklotymik - winstrol by ci się przydał Ale łapę masz konkret Edytowane 13 Września 2010 przez Bartek19877 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #444 Napisano 13 Września 2010 (edytowane) Masz rację, ale mnie rzezba nie interesuje, nie trenuję kulturystyki, tylko boks i kravmage Brabus ma znacznie lepsze proporcje, jest odtłuszczony i ma "dłuższe" mięśnie. Ogólnie wygląda świetnie, jeszcze jakieś 20% masy i będzie bydle. Edytowane 13 Września 2010 przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek19877 20 #445 Napisano 13 Września 2010 Masz rację, ale mnie rzezba nie interesuje, nie trenuję kulturystyki, tylko boks i kravmage Brabus ma znacznie lepsze proporcje, jest odtłuszczony i ma "dłuższe" mięśnie. Ogólnie wygląda świetnie, jeszcze jakieś 20% masy i będzie bydle. Masa to nie wszystko. Jak się przesadzi to niektórzy śmiesznie wyglądają mają głowę małą do reszty(wiesz o co mi kaman xD ) To tym bardziej jak trenujesz boks powinieneś trochę się wyrzeźbić i zredukować tłuszcz - wtedy będziesz szybszy , a szybkość w tym sporcie to podstawa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skapande 0 #446 Napisano 13 Września 2010 Wygląd Brabusa to nie ćwiczenia, zobaczcie co on wkleja w temacie CO MASZ NA NADGARSTKU. 312 to kawał zegara i żeby go nakręcić to trza się namachać. Ot i cała tajemnica 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #447 Napisano 13 Września 2010 Masa to nie wszystko. Jak się przesadzi to niektórzy śmiesznie wyglądają mają głowę małą do reszty(wiesz o co mi kaman xD ) To tym bardziej jak trenujesz boks powinieneś trochę się wyrzeźbić i zredukować tłuszcz - wtedy będziesz szybszy , a szybkość w tym sporcie to podstawa wydaje mi sie ze jestem wystarczająco szybki, pomimo masy (120 kg), a zresztą jestem za stary na zabawy w zrzucanie masy, zawodowcem juz nie będę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek19877 20 #448 Napisano 13 Września 2010 wydaje mi sie ze jestem wystarczająco szybki, pomimo masy (120 kg), a zresztą jestem za stary na zabawy w zrzucanie masy, zawodowcem juz nie będę Masę masz imponującą 120kg - to dużo, bardzo dużo. Gdzie trenujesz boks ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #449 Napisano 13 Września 2010 żadnych danych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #450 Napisano 13 Września 2010 Masę masz imponującą 120kg - to dużo, bardzo dużo. Gdzie trenujesz boks ? Myślę, że tu: http://www.giercownia.pl/gra/4632/funk_box/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach