Krystian 2290 #476 Napisano 19 Września 2010 Pozory mylą koleżko ja ważę 90kg Bo zegarki ciężkie nosisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarrantul 0 #477 Napisano 19 Września 2010 a janek na kazdej focie inny zegarek:)brawo! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #478 Napisano 20 Września 2010 Też dam jeszcze jedno, ależ ja stary jestem , stażem oczywiście. 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielas 18 #479 Napisano 20 Września 2010 Kto zgadnie gdzie zostało zrobione zdjecie? To mekka wszystkich miłośników PAMa - Florencja!Ja tam kolędowałem rok temu :-) 0 CH24.PL - polski portal o zegarkach luksusowych Dołącz do CH24.PL na Instagramie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #480 Napisano 20 Września 2010 Powinniśmy zacząć umawiać spotkania klubowe, we Florencji, pod tym sklepem . Jeden z naszych kolegów był tam w zeszłym tygodniu :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #481 Napisano 20 Września 2010 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #482 Napisano 21 Września 2010 ja się też odświeżę 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #483 Napisano 21 Września 2010 Piotruś a gdziez to ? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #484 Napisano 21 Września 2010 Piotruś a gdziez to ?Ja wiem, że mnie Marcin na imię, ale to musi być Pamukkale! Ach, jak tam było pięknie Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #485 Napisano 21 Września 2010 z tym pięknie to przesadziłeś Marcinie , ale przyjemnie no chyba że jestem mniej wrażliwy na piękno 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #486 Napisano 21 Września 2010 z tym pięknie to przesadziłeś Marcinie , ale przyjemnie no chyba że jestem mniej wrażliwy na piękno Może to tylko wspomnienia... trochę to już minęło Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #487 Napisano 21 Września 2010 podobno pieknie to tam było 20 lat temu, zanim to zadeptaliśmy Dzisiaj trochę przereklamowane 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1213 #488 Napisano 21 Września 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #489 Napisano 21 Września 2010 A co to masz na łapce ? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1213 #490 Napisano 21 Września 2010 Tylko opaskę z hotelu:) Zegara nie nosiłem bo nie lubię białej pręgi na nadgarstku... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #491 Napisano 23 Września 2010 ja się też odświeżę Pomyślałem, że to niezły pomysł żeby się też odświeżyć, ale jak spojrzałem na kilka zdjęć to pomyślałem, że te z plaży mogłyby zasugerować Greenpeace przybycie celem zepchnięcia mnie z powrotem do wody zatem pozostało jedynie to: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 47 #492 Napisano 23 Września 2010 No, Bartek - ty się wcale nie zmieniłeś, ale pociecha strasznie wyrosła :-) 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #493 Napisano 23 Września 2010 Jedynie linia brzegowa włosów cofa się za potylicę A Młody nie przestaje rosnąć, jak będzie starszy to będzie starego w łysinę całował, i tak ma być 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4796 #494 Napisano 23 Września 2010 No nie wiem czy sie nei zmienił - ten brzuszek jakby.......No ale Bartek podobno piwo odstawia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #495 Napisano 23 Września 2010 Brzuszek nie rośnie od pewnego czasu, jest constans, ale zaczął mnie wkurzać niemiłosiernie stąd odstawienie piwa na rzecz trunków innych objętościowo dodatkowo znowu podjąłem mocne postanowienie rozpoczęcia ćwiczeń w domu 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielas 18 #496 Napisano 23 Września 2010 Brzuszek nie rośnie od pewnego czasu, jest constans, ale zaczął mnie wkurzać niemiłosiernie stąd odstawienie piwa na rzecz trunków innych objętościowo Jeżeli odstawiłeś piwo na rzecz wódki, to uważaj:- piwo 0.33 -> 144 do 230kcal- wódka 40ml -> 112kcal :-) 0 CH24.PL - polski portal o zegarkach luksusowych Dołącz do CH24.PL na Instagramie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #497 Napisano 23 Września 2010 Poza tym od piwa brzuch nie rośnie pod warunkiem, że przy piciu się nie je. To warunek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #498 Napisano 23 Września 2010 Nie tyle wódki, co zamiast jednego piwa posączę sobie kieliszek Metaxy, mniej rozpycha a o podjadaniu wiem 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #499 Napisano 23 Września 2010 Poza tym od piwa brzuch nie rośnie pod warunkiem, że przy piciu się nie je. To warunek. Rośnie, rośnie (dużo cukrów jest w piwie), ale zgodzę się, że od przekąsek po piwku najwięcej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekimarco 6 #500 Napisano 23 Września 2010 Jeżeli odstawiłeś piwo na rzecz wódki, to uważaj:- piwo 0.33 -> 144 do 230kcal- wódka 40ml -> 112kcal na co uważać? przecież to są "puste" kalorie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach