Lestaf 452 #1101 Napisano 30 Sierpnia 2011 Teraz napaliłeś się na Lecha :D Wole Tyskie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #1102 Napisano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Wole Tyskie Ble. Świerze, niepasteryzowane To jest to Pomyliły mi sie watki Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez RUSKI 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1103 Napisano 30 Sierpnia 2011 Rafał, chyba pomyliłeś tematy Lechu, dobrze się trzymasz 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #1104 Napisano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Rafał, chyba pomyliłeś tematy Lechu, dobrze się trzymasz No właśnie. Coś już śnięty jestem No teraz żeby nie było razem z moim synem z ostatniej podróży.i żeby Lestafowi nie było smutno Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez RUSKI 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1105 Napisano 30 Sierpnia 2011 Syn wygląda na przestraszonego, mam nadzieje, że nie płynęliście do Libii albo do Sudanu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #1106 Napisano 30 Sierpnia 2011 w góry jechali, a że syn forum śledzi to bał się, że spotka Lestafa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1107 Napisano 30 Sierpnia 2011 Wydaje się logiczne :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #1108 Napisano 30 Sierpnia 2011 Syn wygląda na przestraszonego, mam nadzieje, że nie płynęliście do Libii albo do Sudanu Ta fotka była zrobiona po przejechaniu 1700km. Czarnogóra-przepiękny, górzysty kraj. Ludzie bardzo serdeczni. No i mają pyszną śliwowicę :D 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1109 Napisano 30 Sierpnia 2011 ... Ludzie bardzo serdeczni.... Może po prostu nie rozumiałeś co mówili 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #1110 Napisano 30 Sierpnia 2011 Michał - dzięki Rafał - Tak Myślałem, że Czarnogóra - płynęliśmy chyba tym samym promem przez Bokę Kotorską. Kraj wspaniały, a co do górek to w sam raz dla Lestafa - jest ich multum i co ważne brak szlaków więc można poczuć się zdobywcą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4426 #1111 Napisano 30 Sierpnia 2011 Michał - dzięki Rafał - Tak Myślałem, że Czarnogóra - płynęliśmy chyba tym samym promem przez Bokę Kotorską. Kraj wspaniały, a co do górek to w sam raz dla Lestafa - jest ich multum i co ważne brak szlaków więc można poczuć się zdobywcą Już po nie jednym takim domorosłym zdobywcy pozostały tylko wbite krzyże 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #1112 Napisano 30 Sierpnia 2011 Wierzę w niego - widać że to jego żywioł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #1113 Napisano 31 Sierpnia 2011 Rafał - Tak Myślałem, że Czarnogóra - płynęliśmy chyba tym samym promem przez Bokę Kotorską. Kraj wspaniały, a co do górek to w sam raz dla Lestafa - jest ich multum i co ważne brak szlaków więc można poczuć się zdobywcą Ta jest. Jedyny fiord na południu Europy. Codziennie wpływały przepiękne jachty. Widok tych łódek na tle gór wyglądał fantastycznie. Poniżej Boka Kotorska 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #1114 Napisano 31 Sierpnia 2011 chyba aktualne, bo z ostatniego/sierpniowego wypadu WRC z wizytą u Pettera Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1115 Napisano 31 Sierpnia 2011 Karol, dobrze Cię widzieć Wrzuć jeszcze jakieś foty z rajdu... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #1116 Napisano 1 Września 2011 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 40 #1117 Napisano 2 Września 2011 pierwsze lepsze z wakacji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #1118 Napisano 2 Września 2011 (edytowane) Z dzisiejszego,spontanicznego wyjazdu Edytowane 2 Września 2011 przez Janek Sarnowski 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kaido2 #1119 Napisano 4 Września 2011 Janek, coś Ty se Q z czapą zrobił A miałeś takie fajne dredzicha. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JANUSZ003 0 #1120 Napisano 4 Września 2011 Cóż i ja pokaże swoją facjatę Uploaded with ImageShack.us Tutaj mi pan tłumaczy że ta kieszonka Omegi jest autentyczna Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #1121 Napisano 5 Września 2011 Janek, coś Ty se Q z czapą zrobił A miałeś takie fajne dredzicha. Stary,dredzicha to juz przeszlosc 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #1122 Napisano 6 Września 2011 Ja z moją lepszą połówką nad Bałtykiem..zdjęcie zeszłoroczne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #1123 Napisano 7 Września 2011 małe odświeżenie gęby 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #1124 Napisano 15 Września 2011 (edytowane) Nad największym jeziorem w Norwegi (Mjosa), most przy którego budowie brałem spory udział Uploaded with ImageShack.us Edytowane 15 Września 2011 przez sabuniek 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #1125 Napisano 16 Września 2011 Karol1302Szczerze zazdroszczę tej wizyty... Byłeś może na Rajdzie Polskim 2009?.. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach