Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Paweł Jankowski

Chronos-Art

Rekomendowane odpowiedzi

Z lunetą koperty trochę pofantazjowałem, także skupcie się na samej koncepcji tarczy :)

Jest moc! ^_^

Moim zdaniem luneta jest super i powinno tak zostac. Moze jakies info kiedy projekt stanie sie rzeczywistoscia:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luneta mnie akurat nie odpowiada... ale reszta - fantastyczna :) Mam nadzieję, że kiedyś sobie coś takiego sprawię...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jak się będzie prezentował z gładka tarcza?

Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdyby tak zastosować lunetę bez pilnika?

Jeden z najpiękniejszych zegarków jakie w życiu widziałem. To może być hit :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z normalną lunetą

reg-box.jpg

Też jest moc, paska się nie czepiajcie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z taką lunetą IMO na pewno lepiej.

Jeśli mogę coś powiedzieć, trochę gryzą się ze sobą industrialny styl uszu z wystającymi śrubami i giloszowananie z delikatną czcionką na tarczy. Koronka za mała i też nie pasuje do śrub na uszach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mozesz zrobic render z biała tarcza i czarnym paskiem? Do tego bez tych srobek? Koronke bym umiescil onion lub diamond.

Sam w sobie zegarek super.

Poprosze specyfikacje techniczną oraz cene na PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak napisałem jest to pewna wizja przyszłości, Paweł pracuje nad tą kompilacją :)

Koronkę, śruby albo ich brak, giloszowanie, indeksy, detale - tak jak we wszystkich zegarkach Chronos -Artu to kwestia rozmowy i dogadania szczegółów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz prawdziwy zegarek.

Znaczy jego fragment :-)

Chronos%20Art.jpg

Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tego regulatora jestem w stanie odłożyć pozostałe plany w nieokreśloną przyszłość.

Proszę info na priva kiedy i mniej więcej ile.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dmn te Twoje rendery to normalnie jak zdjęcia. Jesteś niesamowity. Strukturę paska chyba z samplowałeś z liścia zgadłem ? :-)

Ten ostatni Regulator normalnie urywa łeb. Lange & Sohne przy tym to pikuś. Mówię zupełnie serio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega Sylwek zrobił to z ręki przy oknie bez namiotu i oświetlenia

Ciekawe? Przecież tylko Chuck Norris umie malować bez farby.

Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

reg-box.jpg

Pozamiatał ! Dawno zegarek na mnie nie zrobił takiego wrażenia. Peter Speake-Marin niech sie uczy od Chronos-Art :)

Poproszę o cenę na pw.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozamiatał ! Dawno zegarek na mnie nie zrobił takiego wrażenia. Peter Speake-Marin niech sie uczy od Chronos-Art :)

Poproszę o cenę na pw.

Także poproszę cenę na PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

QuadrifoglioVerde

Akurat nie:P Taką fajną teksturę zdobyłem - oryginalny przyjaciel prosto z bagien Luizjany :D w dodatku w niespotykanym kolorze, imo super to wygląda :}

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rowniez poprosze o cnnik na pw :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poprosze cennik na pw plus czas oczekiwania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.Jestem zainteresowany,proszę cenę na pw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No zapowiada sie, ze Pawel bedzie mial pelne rece roboty wnioskujac po zainteresowaniu, co pewnie niestety przedluzy czas oczekiwania. Szczerze kibicuje projektowi. Mam jedynie nadzieje, ze podejscie do klienta bedzie na jednakowym poziomie z pieknem zegarkow. Niestety ja nie mialem tyle szczescia. Moze mialem pecha, ale moje zamowienie i transakcja nie doszla do skutku i mam wraznie ze nie z mojej winy. Zakladam jednak optymistycznie, iz byl to wypadek przy pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A możesz rowinąć?

Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcialbym wchodzic w szczegoly bo to nie najlepsze miejsce do tego i raczej kwestia miedzy mna a Pawlem. Natomiast zakladam dobra wole i tlumacze wszystko natlokiem pracy jaka Pawel na pewno mial i teraz ma. Natomiast doradzal bym lepsza dbalosc o klienta, szczegolnie takiego, ktory gotow jest wylozyc spore pieniazki i powrocic w przyszlosci. Jezeli nie mozna zrealizowac projektu z jakichkolwiek wzgledow to nalezy klienta powiadomic i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.