tomaliusz 23167 #476 Napisano 2 Października 2016 tomaliusz, zaryzykuję i ponoszę bo wygodny jest Może trochę przesadziłem ale masz potencjał na noszenie fajnych dużych diverów Tomaliusz się zboczył w stronę wielkich zegarów, więc go nie słuchaj ...To prawda ...Przejdzie mu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12875 #477 Napisano 2 Października 2016 Kolega @tomaliusz niedługo osiągnie poziom budzików, po czym zacznie wracać do normy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #478 Napisano 2 Października 2016 007 klasa sama w sobie... Sprzedawałem kilka razy, ale od ponad roku,dwóch mam na stałe i nie zamierzam się z nim rozstać. Do tego jeszcze braciak 009 i jest fajny komplet 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrado77 164 #479 Napisano 2 Października 2016 tak myślę jeszcze o żółwiu, jest te parę mm wjększy..... sam nie wiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masterb 97 #480 Napisano 4 Października 2016 Ja tez się rejestruje, jako nowy właściciel skx009...☺ fotka będzie później. ..Generalnie bardzo udany zakup5:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apsel__92 9 #481 Napisano 16 Października 2016 Masterb, czekamy na fotke. Mój 007 już w drodze, nie mogę się doczekać Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dennyk 14 #482 Napisano 26 Października 2016 Zgłaszam sięOver 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apsel__92 9 #483 Napisano 2 Listopada 2016 (edytowane) Zgłaszam się.Over. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Listopada 2016 przez apsel__92 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 1955 #484 Napisano 3 Listopada 2016 tak myślę jeszcze o żółwiu, jest te parę mm wjększy..... sam nie wiemSKX wygląda dla mnie lepiej (bardziej ascetycznie - klasycznie, napisy na tarczy robią lepsze wrażenie,a pomarańczowy dodaje charakteru),Żłów jest faktycznie troszkę większy i lepiej wykonany w każdym aspekcie, ale i tak wybrałbym SKXa . Ps. Miałem oba jednocześnie z tym, że żłow niebieski. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #485 Napisano 4 Listopada 2016 SKX ma coś w sobie 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #486 Napisano 4 Listopada 2016 (edytowane) Taaa, latający środkowy ring i nie trafiający w indeksy Edytowane 4 Listopada 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #487 Napisano 4 Listopada 2016 Nie wiem o czym mówisz, ale niech Ci będzie, że mi dowaliłeś A SKX-a i tak dalej lubię 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #488 Napisano 4 Listopada 2016 Taaa, latający środkowy ring i nie trafiający w indeksy Zależy jaka sztuka się trafi.Ja na trzy posiadane ujawniłem w jednym babolka w postaci krzywo wklejonej tarczy.Pozostałe były o.k.Taki totolotek. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sigmundr 0 #489 Napisano 5 Listopada 2016 +1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Godless 6 #490 Napisano 3 Grudnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pharmacon 172 #491 Napisano 5 Grudnia 2016 Godless, super zdjęcie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
watchme 2 #492 Napisano 11 Grudnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #493 Napisano 11 Grudnia 2016 Jak się nazywa ten rodzaj paska? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #494 Napisano 11 Grudnia 2016 Wygląda, jak perlon. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #495 Napisano 11 Grudnia 2016 Dzięki xeno Za cho.lerę nie mogłem sobie przypomnieć 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
watchme 2 #496 Napisano 12 Grudnia 2016 Tak, to perlon. Do dostania za $5-$10. Tu w kolorze Navy od watchbandit. Moja uwaga- klamra w tych paskach do wymiany na starcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #497 Napisano 13 Grudnia 2016 Kurde, kilka razy SKX na bransolecie założony do pracy, kilka otarć o biurko i już porysowana, jakby miała ze 3 lata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81383 #498 Napisano 13 Grudnia 2016 Kurde, kilka razy SKX na bransolecie założony do pracy, kilka otarć o biurko i już porysowana, jakby miała ze 3 lata Bo tak ma być 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
watchme 2 #499 Napisano 14 Grudnia 2016 Dlatego bezpieczniej ją odłożyć na półkę - wówczas się nie rysuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zihuatanejo 1 #500 Napisano 15 Grudnia 2016 A ja mam takie pytanie... Czy to prawda, że SKX007 nie jest już produkowany? Takie info widnieje na jednej z aukcji na pewnym portalu. Zastanawiam się, czy to prawda czy chłyt materkindody. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach