Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie wiecie moze co sie staloz Pania IrenaAlesz z alledrogo? Zaniechala sprzedazy czy moze zmienila konto ?

Sprzedawała w takich cenach że chyba interes się nie opłacił - nawet nie wiem czy konto na allegro dalej aktywne - wchodził ktoś ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedawała w takich cenach że chyba interes się nie opłacił - nawet nie wiem czy konto na allegro dalej aktywne - wchodził ktoś ??

Ostatnie logowanie 10 grudnia br. ;) Ale konto "zawieszone"

Edytowane przez Pikom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto to mógł wygrać ??? Hmmmm <_<

Eee tam. Jakbyś się zastanawiał Paweł :D No dobra przyznaję się bez bicia, ja przepłaciłem :D

Może nie tani ale Sygnała ze żmijką jeszcze nie mam, a po wtopie z Kwiatkiem :angry: ! no to musiałem sobie kupić.

Koperta nienajgorsza, tarcza oryginalna i czysta co najważniejsze, a o to coraz trudniej. Wiem że czerwone indeksy zniknęły, A czy to poprzez wyblaknięcie czy przez czyszczenie to może sprawdzę jak przyjdzie.

Co do tych niewidocznych indeksów to jak się dobrze przyjrzycie to śladowo je widać gdzieniegdzie, więc nie mam obaw że tarcza to "nówka" bo tych ukraińskich nie trawię choćby nie wiem jak dobrze wyglądały.

No i fakt koronki nowe zamienniki ale postaram się je zmienić choć to chyba też nie łatwe.

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla wszystkich :)

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tu nie ma mowy o przepłaceniu za ten zegarek.Jak sam napisałeś - oryginalna i ładna tarcza,żmijka i dobrze zachowana koperta za 160zl to bardzo dobra cena.10 lat temu na każdej niemal giełdzie staroci jakiś sygnał się trafił - znajdź teraz taki.Jak już się pojawi to 150-250 nie schodzi.

Bardzo dobry zakup.

Najlepszego w Nowym ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy działa Wam na allegro wyszukiwanie w określonym czasie, czyli np w ostatnich 24h, bo u mnie znikła możliwość zaznaczenia tej opcji ?

PS: Szczęśliwego Nowego  ^_^

"Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym"

Omega Speedmaster Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy działa Wam na allegro wyszukiwanie w określonym czasie, czyli np w ostatnich 24h, bo u mnie znikła możliwość zaznaczenia tej opcji ?

PS: Szczęśliwego Nowego  ^_^

Działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać na bieżąco coś "grzebali" (najczęściej w nocy robią jakieś zmiany).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne, już działa!

"Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym"

Omega Speedmaster Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznaję że popełniłem błąd ale to syndrom dnia wczorajszego. Powiedzcie proszę że ktos z Forum mnie przebił i  kupił ten super zachowany zegarek.

Pluję sobie w brodę   :(

http://allegro.pl/zlocony-wostok-olimpijski-17-kamieni-super-stan-i4932684138.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Moja ma inną kopertę i inny sekundnik.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznaję że popełniłem błąd ale to syndrom dnia wczorajszego. Powiedzcie proszę że ktos z Forum mnie przebił i  kupił ten super zachowany zegarek.

Pluję sobie w brodę   :(

http://allegro.pl/zlocony-wostok-olimpijski-17-kamieni-super-stan-i4932684138.html

Jak ostatnio napisał mi #Rekiniasty:

Życie Panie, życie.   ;)

Szukam ładnej tarczy do złotego Kirowskiego. POMÓŻCIE!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta Rakietka rzeczywiście jest godna polecenia - koperta o pięknym kształcie bardzo dobrze leży na ręce, tarcza ładnie wystylizowana z dodatkowym "smaczkiem" w postaci loga nad nazwą, oryginalny werk 2356. Nie mam pewności co do koronki - chyba powinna być nieco większa, ale tak też wygląda OK :) Cena jak dla mnie jest zaporowa, ale może ktoś inny się skusi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taką rakietkę z identyczną koronką.

Dlatego napisałem "chyba" :) Po prostu na zdjęciach niekiedy pewne rzeczy wyglądają inaczej niż w rzeczywistości. Mam wrażenie, że w mojej chromowanej Rakiecie koronka jest nieco inna (wiem, wiem - to składak, ale korpus koperty wraz z koronką pochodzą od jednego "dawcy" :D )

post-25327-0-48660600-1420216000.jpg

Swoją drogą, koronki w kwarcowych Rakietach to taka mała zmora - w wielu egzemplarzach (nie tylko na werku 2356) stosowano bowiem lewozwojny gwint, co przysparzało trudności przy wymianie.

A żeby nie odbiegać zbyt od tematu, to ciekawy Łucz w ładnym stanie (tyle, że do serwisowania):

http://allegro.pl/zegarek-mechaniczny-lucz-23-kamienie-i4889309161.html

Edytowane przez sthool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może być faktycznie zjechana tarcza, ale równie dobrze mogą to być rysy na szkiełku - już kilka razy kupiłem zegarek z przeświadczeniem, że tarcza będzie do wymiany, a po wyjęciu werku okazywało się, że tarcza jest prawie-nówką ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieźle zjechana tarczą w tym łuczu

Może być faktycznie zjechana tarcza, ale równie dobrze mogą to być rysy na szkiełku - już kilka razy kupiłem zegarek z przeświadczeniem, że tarcza będzie do wymiany, a po wyjęciu werku okazywało się, że tarcza jest prawie-nówką ;)

Część rys jest na pewno na szkiełku ponieważ niektóre "wchodzą" na wskazówki. Gorzej niestety jest z kopertą która jest wytarta wyraźnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

np jak masz dwa, z których możesz złożyć jeden ładny :)

Edytowane przez Sursum

Najlepszym paliwem jest makaron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie koledzy zegarkowcy - to mój pierwszy post na tym forum :)

Mam pytanie dotyczące tych dwóch Poljotów:

http://allegro.pl/zlocony-poljot-budzik-18-kamieni-na-chodzie-rzadki-i4935816893.html

http://allegro.pl/poljot-budzik-pozlacany-piekny-18-kamieni-i4948377165.html?source=mlt

Zdaje się że różnią się tylko tarczami - koperty są takie same?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi