Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

@Sebolski, w tym przypadku nawet nie chodzi o "wysoko" :)  to regularny poskładaniec!

Brand "seconda" nie był związany z konkretną fabryką. Był wykorzystywany przez sowietów, do eksportu zegarków różnych producentów na rynki zachodnie. Tutaj korpus 17-to kamieniowego poljota z 1-szej moskiewskiej,  został 'przyozdobiony' tarczą secondy-rakety z petrodworeckiej fabryki zegarków

cofer - pls jak nie wiesz to nie pisz. Pierwsza częśc Twojego wpisu - ok. Druga niestety nie ma nic wspólnego z faktami. To rzadki model w oryginale. Wersja 21 kamieniowa. Na mechanizmie też powinien byc napis 21 kamieni. Tak wygląda mój:

DSC_0005.JPG

DSC_0010.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od Tego po co Ci ten zegarek?  Jeżeli do noszenia - można kupić tańsze. Jeżeli do kolekcji - to już coś innego. Gdybym ja nie miał to na pewno bym go brał.

Ale zawsze warto ponegocjować. Z opisu wynika jednak że sprzedający wie co ma i co sprzedaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta Sekonda sprzedaje się już dość długo - niestety zawsze z tą samą ceną. Jak wspomniał Kris- zegarek jest bardzo rzadki; sam mechanizm 21-kamieniowy tej generacji jest już rzadkością. Tu mamy dodatkowo piękną tarczę. Raz już byłem o krok od zalicytowania ale zauważyłem małe przebarwienie tarczy w okolicy indeksu 11.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale cena już leci w kosmos ;-)

Kosmos byłby gdyby już było powyżej 1000. Na razie to wciąż super promocja. Nie spodziewam się ceny niższej niż 800 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmos byłby gdyby już było powyżej 1000. Na razie to wciąż super promocja. Nie spodziewam się ceny niższej niż 800 ;)

Chodziło mi o to, że nie minęło jeszcze 24 h od wystawienia aukcji, a już widać zainteresowanie i podbijajacy nie czekają, nie kryją się ze swoimi zamiarami. Będzie ciekawy finał ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja aukcja, ale rzadko się udzielam na forum, więc nie wrzucałem do komisu, z resztą nie wiem czy mogę,

Oczywiście że możesz, z tym że zamieszczając ofertę na naszym bazarku musisz zamieścić normalne ogłoszenie bez linku na inne portale. Innych ograniczeń w zasadzie nie ma z wyjątkiem obowiązku podania ceny.

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmos byłby gdyby już było powyżej 1000. Na razie to wciąż super promocja. Nie spodziewam się ceny niższej niż 800.

http://www.ebay.de/itm/67-Achtung-Raritaet-alte-russische-Arztuhr-sehr-selten-50-60Jahre-/141831582191

Tutaj poszła lodówka medyczna za 76 euro. Po wymianie koperty i koronki wyszedłby przyzwoity zegarek za pół ceny. Niestety mój snajper miał jakiś błąd strzału.

Edytowane przez Arni12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi