Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnoi się przekomałem że na łucze trzeba uważać,wpadł mi w ręce podobny tylko bez daty i po otwarciu zoonk 2356 bez ani jednego kamyka zwyklły buksiak :)

I na silniku krokowym też nie miał kamieni? W sumie to można powiedzieć, że trafiłeś na ciekawostkę - mi najczęściej trafiają się 6 lub 7-kamieniowe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja go pokazywalem :)

Uwazac trzeba tez dlatego, ze moj byl jeszcze radziecki a tu coraz czesciej bialoruskie sie trafiaja, czzli juz postsoviety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I na silniku krokowym też nie miał kamieni? W sumie to można powiedzieć, że trafiłeś na ciekawostkę - mi najczęściej trafiają się 6 lub 7-kamieniowe ;)

to jest golec null zero kamnia :) sam się zdziwiłem

a najciekawsze jest to że diabeł po wpakowaniu do niego bakterii ruszył ale w przeciwnym kierunku !! spanikowałem że spalę elektronikę i wyjąłem baterię zamiast nagrać drania na komórkę :) drugi raz po zapakowaniu baterii poszedł już normalnie :)

wrzucę zdjęcia werku jak tylko będę miał chwilkę na obfocenie go :)

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poproszę o radę bardziej doświadconych kolegów - nie wiem dlaczego coś mnie niepokoi w tej Rakiecie ale nie wiem co :unsure: i nie potrafię tego wyjaśnić.

http://allegro.pl/raketa-rakieta-automat-zssr-ladny-stan-au10-i3113285547.html

Chciałbym automat do kolekcji ale czy ten jest wart zalicytowania powyżej wyświetlanej sumy?!

Dziękuję za podpowiedzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poproszę o radę bardziej doświadconych kolegów - nie wiem dlaczego coś mnie niepokoi w tej Rakiecie ale nie wiem co :unsure: i nie potrafię tego wyjaśnić.

http://allegro.pl/ra...3113285547.html

Chciałbym automat do kolekcji ale czy ten jest wart zalicytowania powyżej wyświetlanej sumy?!

Dziękuję za podpowiedzi :)

Wszystko jest w niej na 100% oryginalne. A czy warto sam nie wiem, ja za swoją o niebo lepszą dałem szczecińskiemu zegarmistrzowi 150 zł, ale poza mało widoczną plamką na tarczy wyglądała jak nigdy nie używana, ta jest w średnim stanie. Te Rakiety nie są jakieś super popularne, ale bardzo drogie też nie są - parę razy ładniejsze widziałem za podobne pieniądze. Więc pewnie trafisz ładniejszą taniej za jakiś czas (ale jest też szansa, że nie :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko jest w niej na 100% oryginalne. A czy warto sam nie wiem, ja za swoją o niebo lepszą dałem szczecińskiemu zegarmistrzowi 150 zł, ale poza mało widoczną plamką na tarczy wyglądała jak nigdy nie używana, ta jest w średnim stanie. Te Rakiety nie są jakieś super popularne, ale bardzo drogie też nie są - parę razy ładniejsze widziałem za podobne pieniądze. Więc pewnie trafisz ładniejszą taniej za jakiś czas (ale jest też szansa, że nie :P )

Ja raczej też myślę że jest to oryginał ale jednak coś mówi "nie licytuj" ;)

Nie mam jeszcze automatu ale też nie mam ciśnienia żeby mieć "już" Poczekam i pewnie zadecyduje impuls i cena w ostatnich minutach.

Dziękuję kwisatzhaderach. A może chcesz swoją odsprzedać? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mechanizm 22 kam http://allegro.pl/me...3137930703.html

Ale werk od Wostoka, może komuś się przyda :)

Może ktoś by się wypowiedział na temat tej tarczy, czy może być przekładana? Mechanizmy były sygnowane "B" od 1964 z tego co wiem. Do kiedy była produkowana Wołna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uszata Amfibia, choć chyba cena, uwzględniając ilość licytujących, ulegnie jeszcze zmianie:

http://www.ebay.com/...=item3a7fc11df2

i jeszcze dla porównania egzemplarz z cyframi:

http://www.ebay.com/itm/vostok-amphibian-wostok-350-/390559191278?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D6570441211217543854%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D1%26sd%3D390559191278%26

Edytowane przez KamilZlg

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A pod jakim względem?jeżeli dla siebie to widocznie Ci się spodobały :) bo faktycznie ładne,a cena?no cóż nie okazyjna ale i zegarki w pięknym stanie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

primów to sobie w czechach szukaj, bo na alledrogo się nie opłaca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pewnie, że dla siebie...przecież nie na handel :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/ra...3127088525.html

ładna rakieta, jakieś wątpliwości co do tego konkretnego sikora ? bo na moje słabe oko jest ok :)

chyba, że ktoś z kolegów chce się pozbyć takiej maszyny to chętnie przygarnę.

Edytowane przez llcoolm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zapytam o mechanizm w tej uszkodzonej Rakiecie? czy tam jest 2628H?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzę ze może być ostra walka o ta rakietę

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi