Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

To już któryś zegarek który od niej kupiłem. Wszystkie sama rozbiera, czyści i smaruje. :o  Faktycznie pisze prawdę. Wybitnie uczciwa osoba! :rolleyes:

Potwierdzam w całej rozciągłości. Też mi się zdarzyło kupić trochę zegarków u tej Pani, opis jest zawsze bardzo sumienny, wysyłka szybka no i dobra cena. Moja kolekcja bardzo się wzbogaciła w wiele ciekawych egzemplarzy. A te które mi potem z jakichś powodów nie pasowały sprzedałem na allegro z przynajmniej kilkuzłotowym zyskiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kchrapek - ja bym Ci coś powiedział ale mnie zazdrość zżarła ;) - Graty !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kchrapek - ja bym Ci coś powiedział ale mnie zazdrość zżarła ;) - Graty !!!

Dzięki yorki. Ja sam sobie zazdroszczę. Nie dość że bardzo rzadka sztuka to jeszcze chyba w idealnym stanie i za grosze. Piękny fuks!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem u tej kobiety dwa zegarki i Faktycznie ceny ma dumpingowe :-)

wiadomość wysłała moja Z1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kchrapek - nie chcesz od ręki zarobić 100%? Na czysto bo nawet przesyłkę wezmę na siebie  :D

Gratuluję - piękny strzał :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki yorki. Ja sam sobie zazdroszczę. Nie dość że bardzo rzadka sztuka to jeszcze chyba w idealnym stanie i za grosze. Piękny fuks!

Pamiętasz może ile było wyświetleń zanim kupiłeś? Skasowałem ją z subskrypcji bo stwierdziłem, że i tak nie uda się kupić czegokolwiek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zazwyczaj się siedzi i odświeża co chwile. Jak kupujesz, to nawet nie czytasz, bo taki popyt na jej zegarki jest :) Zazwyczaj jest to pierwsze wyświetlenie, bo przy drugm zegarek jest sprzedany :)

Edytowane przez TabaQ

"**wno chłopu nie zegarek..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czasem wystawia w takich godzinach że zegarki wiszą dość długo zanik ktoś kliknie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdarza się tak jak mmiodek pisze - ostatni, który u niej upolowałem znalazłem przez całkowity przypadek w środku dnia i wisiał trochę więc szanse są :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Koledzy nie zawsze wszystko co się świeci to złoto  :)  Odpuściłem przynajmniej z 10 zegarków, które wisiały na omawianej stronie bo mnie nie interesowały... a więc można. Poza tym ostatnio kupiony zegarek był, żeby tak delikatnie powiedzieć, nie do końca sprawny..... Ale ogólnie fajny sprzedawca....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętasz może ile było wyświetleń zanim kupiłeś? Skasowałem ją z subskrypcji bo stwierdziłem, że i tak nie uda się kupić czegokolwiek...

Byłem pierwszy

Zazwyczaj się siedzi i odświeża co chwile. Jak kupujesz, to nawet nie czytasz, bo taki popyt na jej zegarki jest :) Zazwyczaj jest to pierwsze wyświetlenie, bo przy drugm zegarek jest sprzedany :)

A to prawda. Tak właśnie robię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem pierwszy

A to prawda. Tak właśnie robię.

sorry ale to juz jest uzaleznienie od neta. !!i to glebokie uzaleznienie.

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać, że kiedyś też tak robiłem. Byłem głęboko pochłonięty łapaniem okazji na allegro i bodajże 2-3 miesiące temu tknęło mnie, że to faktycznie uzależnienie. Odpuściłem...

Nie odczuwam żadnej zazdrości, cieszę się, że udało się komuś kupić fajny zegarek za dobrą cenę.

Ale z drugiej strony w KOŃCU zrozumiałem, że to TYLKO zegarek. Zwykła rzecz materialna, bez której całkowicie jestem w stanie żyć. A może po prostu co miałem kupić, kupiłem, zdobyłem i dałem sobie siana :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buczo na taka zmianę podejścia trzeba popracować kilka lat i mieć w kolekcji kilkaset zegarków  :D. Ale potwierdzam ze mam podobnie jak Ty. Kiedyś cały dzień przesiadywałem na necie żeby coś upolować - a teraz wystarczy mi jak raz dziennie zajrzę i to raczej na wschodnie strony z aukcjami.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać, że kiedyś też tak robiłem. Byłem głęboko pochłonięty łapaniem okazji na allegro i bodajże 2-3 miesiące temu tknęło mnie, że to faktycznie uzależnienie. Odpuściłem...

Nie odczuwam żadnej zazdrości, cieszę się, że udało się komuś kupić fajny zegarek za dobrą cenę.

Ale z drugiej strony w KOŃCU zrozumiałem, że to TYLKO zegarek. Zwykła rzecz materialna, bez której całkowicie jestem w stanie żyć. A może po prostu co miałem kupić, kupiłem, zdobyłem i dałem sobie siana :)

no niestety patrząc na swoje dziecko które ma 22 lata i jak nie ma neta to zaczyna wariować zaczynam dostrzegać to u niektórych userów na portalu i tak jak napisałeś to tylko zegarek wszystkich i tak nigdy miał nie będę bo to fizycznie niemożliwe, ale i jest mi jak najdalej od zazdrości. Niekiedy zaczynam rozumieć co poniektórych userów co wymienili swoje obszerne zbiory na kilka wartościowych sztuk, sam coraz częściej się nad takim rozwiązaniem zastanawiam.:)

no i żeby w temat się wstrzelić

http://allegro.pl/czajka-elektromechaniczna-i4322930180.html

rezonator za rozsądną cenę 

tylko nie podoba mi się dwutonowość kolorystyczna tarczy i pierścienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A sekunda to nawet nie próbuję się domyślić od czego  :)

Edit

"to tylko zegarek"  - nie podoba mi się zupełnie to określenie!!!

sę nie życzę, protestuję, gotów jestem się obrazić,  - oddawać zegarki!!!!!

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Syty głodnego nie zrozumie...... - to tak odnośnie kolekcjonowania ;)

żadne uzależnienie nie jest zdrowe, ale to zegarkowe chyba najprzyjemniejsze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kazde uzaleznienie prowadzi do przykrych nastepstw. a to co nas tu laczy to nazywa sie HOBBY ! a to juz zupelnie cos innego !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nazywam się Paweł Bury i jestem uzależniony ............ BRAWOOOO :lol:  :lol:  :lol:  tak jest na tych no ...mitingach czy jak to zwał gdzie się spotykają uzależnieni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi