Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kwiatek

Od jakiegoś czasu tak. Wpadłem po uszy w ten nałóg :D :D :D

Zazdroszczę Ci czasu i zapału :)

Wyłapujesz wszystkie dobre okazje :) ciekaw jestem Twojej kolekcji.... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w między czasie Roman  z Krisem walczą w tej bratobójczej walce.  224,50 zł.........

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę Ci czasu i zapału :)

Wyłapujesz wszystkie dobre okazje :) ciekaw jestem Twojej kolekcji.... :)

Nie ma tego wcale tak wiele jakby się zdawało. Jestem nowicjuszem. Kolekcje to mają Kris i Rproch. Gregorian pewnie też ale się nie chce pochwalić :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bawiłem się świetnie, ale biorę swoją łopatkę i idę z tej piaskownicy. Wolę bardziej okazyjne zakupy. *FOCH*

pozdrawiam

Narfas ;)

Edit: z innej beczki: Poljot Deck Watch z pudłem poszedł za 1600.

http://allegro.pl/chronometr-okretowy-statkowy-morski-tzw-pokladowy-i4376827036.html

Poważnie się zastanawiałem, ale miałem już niczego nie kupować...

Edytowane przez Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

224 !!!!!!!!!!! Fiuuuu Fiuuuu to niestety juz nie jest okazja - sami na siebie bata ukręcili -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja chciałem tylko mostek sobie kupić......... Dżizas... I jak się z Wami mam bawić ? He ? A tak serio - niezła cena się zrobiła...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie skomentujecie pokładowego Poljota? Moim zdaniem ktoś kupił za naprawdę bardzo rozsądną cenę. Biorąc pod uwagę pudło - wręcz okazyjną.

pozdrawiam

Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No własnie zerknąłem - kurcze jeśli dobrze pamiętam wcześniejsze aukcje to biorąc pod uwagę stan cena była chyba dosyć atrakcyjna - nieprawdaż ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja chciałem tylko mostek sobie kupić......... Dżizas... I jak się z Wami mam bawić ? He ? A tak serio - niezła cena się zrobiła...

Mostek? MOSTEK? Przecież to jest chędożony Saljut z drugiego roku produkcji z niskim pięciocyfrowym numerem. :angry:

pozdrawiam

Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co miałem im powiedzieć ??? Prawdę ??? Crazy ???? Dużo wcześniej by się rzucili :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No własnie zerknąłem - kurcze jeśli dobrze pamiętam wcześniejsze aukcje to biorąc pod uwagę stan cena była chyba dosyć atrakcyjna - nieprawdaż ?

Jeśli chodzi o wcześniejsze aukcje to o ile pamiętam ktoś chciał sprzedać za jakieś ciężkie tysiące zegarek z przebarwionym pudłem, wystawiał parę razy i w końcu nie sprzedał. Nic dziwnego.

Tutaj cena była na tyle atrakcyjna że rozważałem zakup chociaż jestem spłukany, ale jakoś sprzedający nie odpowiadał na korespondencję i w końcu kupił ktoś inny. Trochę żałuję, ale będę miał przynajmniej co jeść do końca miesiąca.

pozdrawiam

Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawiały się takie Polioty z pudłami w licytacji i kończyły sie poniżej 1600 - według mnie te 1600 to już była max cena za ten zegar - jedno pewne to że  wystawione na nie tym dziale "POZOSTAŁE" -  ja plondruje wszystko ale tam nie zaglądam często

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drożej to szły Chronometry morskie Kirowa te duże

Edytowane przez Paweł Bury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł kurcze jakoś nie pamiętam tak niskich cen za chronometry, ale może rzeczywiście były - w każdym razie fajny stan a i cena nie taka znowu porażająca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narfas -  cena tego deck watcha moim zdaniem atrakcyjna. Mimo wszystko jednak- nie każdy je zbiera i nie są tanie (mimo atrakcyjnej ceny),  za 1600 pln-ów to jednak więcej zdjęć i bardziej jasny opis byłby wskazany moim zdaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Były bo chyba każdy miałem w obserwowanych - kończyły się też za ponad 1.8K  wszystko zależy kto sprzedawał jakie zdjęcia itp...

Te duże szły nawet za 3500 w licytacjach - teraz pojawiają się po nawet 9000 ale jakoś nikt nie kupuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drożej to szły Chronometry morskie Kirowa te duże

Dużych w zawieszeniu Cardana to teraz i za 4 tys. nie kupisz... O ile wiem zrobił się z tego rynek... towarzyski, że tak to określę.

pozdrawiam

Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko mu ktoś kopertę złocona podmienił na chromowaną  :D

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi