tomaliusz 23134 #2151 Napisano 1 Grudnia 2020 Widać że nie trafia, mój był idealny, trafiał i teraz ma go GTB to niech się wypowie A w ogóle to jest coś takiego jak luz wskazówkowy i jak wskazówka ma pod górkę lub z górki to jest różnie Miałem Victorinioxa i tam trafiało jak chciałem a jak nie chciałem to nie trafiało, przeciwwaga i można oszukać przeznaczenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #2152 Napisano 1 Grudnia 2020 (edytowane) 42 minuty temu, tomaliusz napisał: mój był idealny, trafiał i teraz ma go GTB to niech się wypowie W dniu 30.11.2020 o 07:24, GTB napisał: Trafia idealnie (przynajmniej w moim egzemplarzu) Ale być może ja już niedowidze , trza by ewentualnie poddać ekspertyzie tak jak równe osadzenie modułu w kostce 😜 Edytowane 1 Grudnia 2020 przez GTB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #2153 Napisano 1 Grudnia 2020 Nie no to, że kwarc nie trafia w indeksy to norma, zdarza się g grand seiko także ten. Po prostu myślałem, że z racji blugluta i innych bajerów w tym werku idzie to skorygować dzięki za Wasze odpowiedzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22154 #2154 Napisano 1 Grudnia 2020 Mój jest bez BT, ale na moje oko trafia bez pudła, jako jeden z nielicznych kwarców, które mam/miałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaniek 2589 #2155 Napisano 1 Grudnia 2020 Proszę już nie drążyć tematu, bo o ile do tej pory stosowałem starą japońską filozofię wisimito, tak teraz zaczyna się wkradać w moje serce jeszcze starsza filozofia "dlaczegoinnimająlepiejniżja". W celach ochrony równowagi wewnętrznej, bronię się jedynie techniką mentalną pocomito. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sielwolf 1810 #2156 Napisano 1 Grudnia 2020 4 minuty temu, mmaniek napisał: bronię się jedynie techniką mentalną pocomito. Abotak jak mawiali starożytni japonczycy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #2157 Napisano 3 Grudnia 2020 Trafia w indeksy po japońsku, yakotako 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #2158 Napisano 3 Grudnia 2020 Jak grudzień to choinka 🙂 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #2159 Napisano 5 Grudnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #2160 Napisano 5 Grudnia 2020 Wincyj fot! Wincyj Paweł daj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #2161 Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Edytowane 5 Grudnia 2020 przez maritimeeng Forum fiksuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #2162 Napisano 5 Grudnia 2020 Dzisiejsze fotki na szybko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #2163 Napisano 5 Grudnia 2020 Będę nieobiektywny, bo sam mam s100, ale kurde.. Ta prostota i klasyczność tarczy i tak dla mnie wygrywa. Choć 3000 też zacny. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #2164 Napisano 5 Grudnia 2020 Będę nieco bardziej obiektywny bo S100 nie posiadam ale zgadzam się z Patrykiem - z powyższych fotek S100 wygląda (że tak powiem) "bardziej pociągająco" ( choć 3000 również przyciąga oko). Paweł , a mógłbyś zrobić sesję zbiorową wszystkich 3 twoich Ocków ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #2165 Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Jutro coś pstryknę w świetle dziennym Edytowane 5 Grudnia 2020 przez maritimeeng 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #2166 Napisano 5 Grudnia 2020 Teraz to ja wyjdę na nieobiektywnego bo w tym trio T200 wygląda najciekawiej 😄 P.S. Ładne stadko widzę ci zebrało 👌 ale na szczęście w "stajni" jeszcze trochę wolnych boksów 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaniek 2589 #2167 Napisano 5 Grudnia 2020 Jutro coś pstryknę w świetle dziennym Hmm, muszę przyznać, że pierwsze z lewej z obu rzędów chętnie bym ponosił... a i do żółwia jeszcze na pewno wrócę. Fajna kolekcja, szczególnie gdy prezentujesz poszczególne modele z morzem w tle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #2168 Napisano 5 Grudnia 2020 2 godziny temu, GTB napisał: Teraz to ja wyjdę na nieobiektywnego bo w tym trio T200 wygląda najciekawiej 😄 P.S. Ładne stadko widzę ci zebrało 👌 ale na szczęście w "stajni" jeszcze trochę wolnych boksów 😉 Obiektywnie jak tylko mogę - każdy jest inny i żadnego nie preferuję nad innego. Wszystkie są świetne i zostają ze mną. W stajence jest jeszcze 6 wolnych boksów i myślę, że to jest docelowy limit dla mnie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaniek 2589 #2169 Napisano 5 Grudnia 2020 W stajence jest jeszcze 6 wolnych boksów i myślę, że to jest docelowy limit dla mnie...I to jest chyba jedyny słuszny kierunek. Ja kupiłem drugie pudełko a teraz chciałem kupić trzecie... Przypomniało mi się jednak, że mam schowaną, przeszkloną skrzyneczkę po Jacku, którą dostałem na 40-tkę. Zrobię w niej eleganckie, flokowane przegródki i będę mial tyle zegarków ile się zmieści. Będzie stała na komodzie, pod oknem w dachu, więc Oceanus się naładuje i jakiegoś Obywatela można dokupić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #2170 Napisano 7 Grudnia 2020 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #2171 Napisano 7 Grudnia 2020 W dniu 5.12.2020 o 21:38, maritimeeng napisał: Obiektywnie jak tylko mogę - każdy jest inny i żadnego nie preferuję nad innego. Wszystkie są świetne i zostają ze mną. W stajence jest jeszcze 6 wolnych boksów i myślę, że to jest docelowy limit dla mnie... Paweł, no ale to tylko to niepełne pudło a gdzie reszta pudełek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #2172 Napisano 7 Grudnia 2020 Godzinę temu, tomaliusz napisał: Paweł, no ale to tylko to niepełne pudło a gdzie reszta pudełek? Jest tylko pudło żony - 8 czy 9 sztuk. W moim brakuje tylko białego G. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #2173 Napisano 10 Grudnia 2020 Brunet wieczorową porą 😎 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #2174 Napisano 10 Grudnia 2020 Tak sobię myślę, że ten Oceanus wyglądałby obłędnie z bezelem z porcenalową wkładką w kolorze tarczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #2175 Napisano 14 Grudnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach