Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Moje cukiereczki

Rekomendowane odpowiedzi

Niepocieszony mija czas,

Bo za jednym czarnym asem - drugi as.

Nie spoczniemy, nim znajdziemy ...

Nieuleczony uśnie ból;

Za pikowym czarnym królem - drugi król.

Nie spoczniemy, nim znajdziemy ...

carlito1

pretendenci to tego jedynego i nie jedynego, zawsze divery :)

post-7884-0-30250500-1331592435.jpg

post-7884-0-11203200-1331592437.jpg

post-7884-0-48314100-1331592438.jpg

post-7884-0-74477600-1331592440.jpg

post-7884-0-30749200-1331592442.jpg

post-7884-0-57226500-1331592443.jpg

post-7884-0-92670300-1331592444.jpg

post-7884-0-13151000-1331592446.jpg

post-7884-0-66776400-1331592447.jpgbenthicbbb.jpg

Jeśli chodzi o moje zdanie na temat tego jedynego na Twoją "łapkę" to Blancpain Fifty Fathoms 50th Anniversary Edition, a reszta ... a reszta jest milczeniem :)

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TeJot jestes gosc ! :) dzieki za pomoc :) tylko te ceny... :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Vulcain jest idealny stylistycznie ale Vulcain za tyle pieniedzy ?! :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie Vulcain to ciekawa i nietuzinkowa marka, zawsze mi się podobał czarny Golden Voice Square - nadal mi się podoba, może kiedyś kupię :)

Dlaczego masz obawy przed wydaniem "tylu" pieniędzy właśnie na Vulcaina?

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

vulcainy są za***iste...męczyłem Cię już nimi carlito :) ....uważam że na tego jedynego się nadają. Dziś przyszedł do mnie katalog eterny :) znowu kontiki mi podrażniła wrzoda na żołądku....musze ją mieć!

Ten mido jest w rozsądnej cenie....piękny zegareczek ale chyba ma 42mm :) dla mnie zaleta dla carlito.... hehe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do kolejnego zakupu to juz chyba bedzie to o czym mi sie marzy od dawien dawna. Mozna sie zabawic w wstepna ankiete :)

Co byscie wybrali ?

Panerai 161 czy Rolex Deepsea ?

post-27475-0-58388100-1331592466.jpg

Uploaded with ImageShack.us

post-27475-0-75799800-1331592467.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze się nie wyleczyłeś z tego plebejskiego rolexa ? :) Luminor na tym zdjęciu wygląda jak podróba samego siebie :). Ja tam wolałbym vulcaina :)....może można duży rabat uzyskać na vulcainy...trzeba by staniego pomęczyć.

Jesli juz kategorycznie panerai czy rolex to zdecydowanie panerai ale inny model :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do kolejnego zakupu to juz chyba bedzie to o czym mi sie marzy od dawien dawna. Mozna sie zabawic w wstepna ankiete :)

Co byscie wybrali ?

Panerai 161 czy Rolex Deepsea ?

post-3039-0-20117400-1331592469.jpg

post-3039-0-33399400-1331592470.jpg

W tym przypadku wybor jest dla mnie prosty, jak dla mnie Rolek miazdzy tego Pama pod kazdym wzgledem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie Vulcain to ciekawa i nietuzinkowa marka, zawsze mi się podobał czarny Golden Voice Square - nadal mi się podoba, może kiedyś kupię :)

Dlaczego masz obawy przed wydaniem "tylu" pieniędzy właśnie na Vulcaina?

Bo za te pieniazki mozna juz miec cos z wyzszej polki choc faktycznie ten Vulcain jest prawie idealny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Deepsea, po prostu Deepsea.

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok marco to ktory wg Ciebie pam ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym deepsea to jest tak ze czasami go nienawidze a czasami go kocham :) wraca do mnie jak bumerang

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim zestawieniu zdecydowanie Rolex. Gdyby do wyboru był inny PAM, to chwilę bym się zastanowił... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-34813200-1331592474.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość cyklotymik

Carlito, z tych trzech wybrałbym Rolexa, bez wątpienia i obawiam sie że ostatecznie to jego kupisz.

A ha pytałeś czy widziałem na zywo Argonauta 1000. Widziałem, mój znajomy z Niemiec kolekcjonuje te zegarki ma jeszcze tego 12000 stóp i pare innych kwarców. Co do samego zegarka, jest ciekawy ( dla mnie ), duzy, cięzki, dobrze wykonanay. Sa tez dwa małe minusy, no wg mnie jeden, bransoleta podobnie jak w Rolexie jest nieco za wąska, no i jest cholernie wysoki, wyższy od Deepsea, ale mnie to nie przeszkadzałoby. Ogólnie ciekawe zegarki, o ile Argonauta dałoby sie nosić ( no może nie na codzień ), to 12000 stóp jest juz raczej kolekcjonerski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wcisne do rolka pasek 22 ? Rozstaw uszu w rolku to 21.

Bo gdybym go kupił to pierwsze co to chciałbym mu zamontować jakiś fajny pasek a paskow w rozmiarze 21 nie ma zbyt dużo oczywiście tych ciekawych. Chyba ze się usmiechne do Pietro żeby mi zrobił na zamówienie coś fajnego.

Ps cyklotymik tez się tego obawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez problemu wciśniesz pasek 22mm w uszy 21

A jak Pam to np. taki klasyk...z paskami można się bawić do śmierci przy nim :) :

PaneraiLuminorMarinaPAM1111.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka cena tego pama i gdzie najlepiej w sieci kupować te zegarki? (nowki)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka cena tego pama i gdzie najlepiej w sieci kupować te zegarki? (nowki)

Chyba najlepiej będzie najpierw pomęczyć staniego. Potem sprawdzic na forach paneristi...no chyba ze chcesz dziewiczą nówkę? Ja na pamach sie nie znaju...są tutaj mądrzejsi w tym temacie na forum.

http://www.paneristi.pl/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie PAM. Na tej bransolecie on po prostu wymiata. Na zdjęciach wygląda ona przeciętnie, ale na żywo jest przepiękna i idealnie pasuje do PAMa.

W ogóle nie rozumiem tego "zboczenia", że PAM musi być na pasku. PAM, PAM i jeszcze raz PAM.

Carlito1 widziałeś tego PAMa na żywo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie PAM. Na tej bransolecie on po prostu wymiata. Na zdjęciach wygląda ona przeciętnie, ale na żywo jest przepiękna i idealnie pasuje do PAMa.

W ogóle nie rozumiem tego "zboczenia", że PAM musi być na pasku. PAM, PAM i jeszcze raz PAM.

Carlito1 widziałeś tego PAMa na żywo?

Zgadza się Pam w realu zyskuje a Rolex rozczarowuje moim zdaniem :) ...Carlito chyba sam woli paski niż bransolety. Ja nie widziałem w realu na bransolecie więc się nie wypowiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli będę kupował to tylko dziewicza nowke prosto z taśmy taka bym chciał. Niech mnie ktoś nakieruje na odpowiednia stronę www.

Krystek widziałem Tego pama na pasku i widziałem ta bransolete na innym pamie. Nigdy wcześniej nie widziałem tak kozackiej bransolety naprawdę szczeka mi opadla ! Choć jak Marco trafnie zauważył wole paski ale ta bransoleta mnie powalila.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adi rzeczywiscie moj przypadek jest juz beznadziejny zegarki opanowaly moj swiat nawet zona juz odpuscila chyba zrozumiala ze z tym nie wygra :) i jak mam juz kupic ten jedyny jak mam na uwadze jeszcze tyle fajnych cukiereczkow ? :)

A kto powiedział, że po zakupie tego jedynego masz przestać opychać sie słodyczami?

Taki mocny akcent tylko, a potem dlej "szalej" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli będę kupował to tylko dziewicza nowke prosto z taśmy taka bym chciał. Niech mnie ktoś nakieruje na odpowiednia stronę www.

Krystek widziałem Tego pama na pasku i widziałem ta bransolete na innym pamie. Nigdy wcześniej nie widziałem tak kozackiej bransolety naprawdę szczeka mi opadla ! Choć jak Marco trafnie zauważył wole paski ale ta bransoleta mnie powalila.

Ja miałem dokładnie tak samo i dlatego tak twardo bronię PAMa na bransolecie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.