Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Moje cukiereczki

Rekomendowane odpowiedzi

Z tych ostatnio pokazanych zdecydowanie Aero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carlito,

ponieważ od pewnego czasu chodzi za mną garniturowiec, proponuję Ci coś takiego jako alternatywę dla Hamika ;)

Union Glashutte Noramis

post-15646-0-02149500-1331593677.jpg

Natomiast z tych, które zaproponowałeś, to wziąłbym TAG-a, oglądałem go i bardzo mi się podobał, fajnie wykonany i dobrze leży na ręku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękna kolekcja. Ja może trochę inaczej niż większość - STEINHART - cudo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Astral ciekawa propozycja ale chyba jednak bedzie to diver.

STARUSZEK masz jakis kontakt z tym czlowiekiem ? ktos zamawial u niego paski ?

SIRLUKE Dziekuje ;) ktory Steinhart ci przypadl do gustu ? a ta wiekszosc o ktorej wspomniales podejrzewam ze nie widziala tych zegarkow na zywo.

A co myslicie o tym brajtku ?

post-27475-0-10438400-1331593772.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Oplaca sie dawac tyle pieniazkow za 200m na ecie 2824 ?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, że się opłaca bo ładny jest:) Ale moim zdaniem za bardzo kombinujesz, masz PO więc czas na coś innego np---------------------------->

DSCF4113.jpg

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brabus Pam na 100% zostal juz wybrany jako ten kolejny (tylko jeszcze nie wiem ktory ale najprawdobodobniej 111) w kazdym razie bede chcial sobie go sprawic na gwiazdke. A teraz szukam cos przed pamem zeby zaspokoic glod ;)

Czyli mowisz zeby nie zwracac uwagi na to ze to tylko 2824 ? jeszcze tylko ma jedna wade ma bardzo podobna budowe jak moj Glycine Lagunare :

post-27475-0-71466800-1331593774.jpg

A pozatym to bardzo mi sie podoba ten brajtek (mialem go juz kiedys przez kilka dni i bylem bardzo zadowolony)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zostaw mojego Braitka ;) wez zobie Aero :) zreszta masz PO :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twojego brajtka ? :) ja latalem w tym zegarku juz jakis rok temu ;) pozatym Ty z tego co wiem mierzysz w mala wersje a ja w ta wieksza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carlito Steinhart chrono - miazga, może do końca roku sprawie sobie premię w postaci tego zegarka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jak na zywo wyglada ten olbrzym :

post-5518-0-55878900-1331593775.jpg

Właśnie wczoraj o nim rozmawiałem z 5ciastek ;) Cena dośc kusząca 1200 - 1500 pln, choc to nie potwierdzona informacja tylko przypuszczenia 5ciastek

Aha a wracając do wątku dalszego ja stawiam na Areo choc podobny do tego poniżej

Longines-Master-1.jpg

Z tego co wiem o niebo droższy od Longines'a :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten UG Noramis rewelacyjny,ten z jasną tarczą nie wiem dlaczego kojarzy mi się z Portugalczykiem, mimo że nie ma totalizatorów. Szkoda że kosztuje ponad 1k ojro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro padło na zegarki all black to może coś takigo

graham-chronofighter-trigger-back-in-black.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy ale musialbym zobaczyc ten zegar na zywo a z tym jest problem.

Mam pytanko.

Znacie jakies bezpieczne strony www w USA gdzie moglbym kupic Breitlinga Heritage 46 ?

Czy np Jomashop lub Authenticwatches sa bezpiecznymi sprawdzonymi stronami ? robil ktos kiedys tam zakupy ?

Tutaj linki :

http://www.jomashop.com/

http://www.authenticwatches.com/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jomashop polecam.mam z tamtad kila rzeczy.duzy bonus to ze wysylaja jako prezent wiec nie placisz cla :P a wiesz ile go naliczaja w Irlandii :lol: wiec polecam.co do drugiej strony to nie wiem ale ponoc jest ok (tak mowi znajomy).jak cos to mam kilka innych stron z Braitkami :lol: ale nie sprawdzonymi osobiscie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki luki. Napisz mi na pw co to za strony.

Ktos jeszcze mial doczynienia z tymi sklepami ?

Ps co do cla to moja zone kilka razy w miesiacu zamawia cos z USA i jeszcze ani razu nie placila cla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ma farta...ja zamawiam od kilku lat i ciagle place.z paroma wyjatkami-czyli madre podejscie do klienta ze strony sklepu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może mieszkasz w złej części Irlandii :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na najpopularniejszym portalu aukcyjnym jest Heritage na mesh'u :lol:

mod edit nie wklejamy linek komercyjnych w dyskusji w tym dziale

Może Ci podpasuje :lol:

Zbieżnośc miast w 100% przypadkowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SIRLUKE stokrotne dzieki ! znasz sprzedawce ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Nie jest nie madrym pomyslem kupienie tego brajtka za ponad 2 kola euro ktory jako diver ma tylko 200m wodoszczelnosci ? w sumie to i tak nie nurkuje bardzo gleboko co najwyzej 2m pod woda ale diver za tyle pieniazkow powinien miec wiecej wodoszczelnosci prawda? a pozatym to watpie zebym go ubieral do plywania no ale... :lol:

2. Nie jest nie madrym pomyslem kupienie tego brajtka za ponad 2 kola euro ktory ma w srodku tylko ete 2824 ? Zreszta czy to jakies zlo? tak szczerze czy taki mechanizm bedzie chodzil krocej i gorzej niz jakis in-house lub chociazby eta 2892 ?

Zegarek poprostu mi sie bardzo podoba no i bardzo dobrze lezy na moim przegubie co wazne ale czy nie jest glupota jego kupno ? tym bardziej ze mam juz PO i Glycine Lagunare LCC3000. Ludzie pomozcie mi co do tego zegarka bo nie moge sie zdecydowac :lol:

ps tutaj prezentacja :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlito1,

jeśli Ci się podoba lecz nadal targają Tobą wątpliwości to szukaj dalej. Kup jak będziesz czuł, że to jest właśnie ten :lol:

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Nie jest nie madrym pomyslem kupienie tego brajtka za ponad 2 kola euro ktory jako diver ma tylko 200m wodoszczelnosci ?

TYLKO 200m? Coś dziwna maniera parcia na numerki panuje tutaj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie małe OT: to jest jedyny Breitling, który mnie osobiście się podoba ze współczesnej oferty. Oprócz niego jest kilka fajnych vintage.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Nie jest nie madrym pomyslem kupienie tego brajtka za ponad 2 kola euro ktory jako diver ma tylko 200m wodoszczelnosci ? w sumie to i tak nie nurkuje bardzo gleboko co najwyzej 2m pod woda ale diver za tyle pieniazkow powinien miec wiecej wodoszczelnosci prawda? a pozatym to watpie zebym go ubieral do plywania no ale... :lol:

2. Nie jest nie madrym pomyslem kupienie tego brajtka za ponad 2 kola euro ktory ma w srodku tylko ete 2824 ? Zreszta czy to jakies zlo? tak szczerze czy taki mechanizm bedzie chodzil krocej i gorzej niz jakis in-house lub chociazby eta 2892 ?

Zegarek poprostu mi sie bardzo podoba no i bardzo dobrze lezy na moim przegubie co wazne ale czy nie jest glupota jego kupno ? tym bardziej ze mam juz PO i Glycine Lagunare LCC3000. Ludzie pomozcie mi co do tego zegarka bo nie moge sie zdecydowac :lol:

Carlito.

1. Po co Ci WR więcej, niż 200m? Sam piszesz, że nurkujesz nie więcej, niż 2m i nawet pewnie nie będziesz go zakładał do wody.

2. No ETA 2824 szału nie robi, ale IMHO tego zegarka nie kupuje się dla werku.

Zobacz jeszcze tutaj:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/44058-mechanizmy-a-ich-wartosc/page__view__findpost__p__489996__hl__eta+2824__fromsearch__1

Natomiast co do ostatniego pytania, to już niestety mówisz sam sobie odpowiedzieć, czy ten Breitling nie znudzi Ci się za szybko, jeżeli masz zegarki w podobnej stylistyce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.