sikkens 3 #1 Napisano 8 Maja 2010 Maurice Lacroix Pontos Small Second. Mechanizm : ML 108 na bazie Unitasa 6498.Koperta : stal szlachetna. Szkiełko : szafirowe.Wodoszczelność : 50m. Wymiary : 43mm. Z koronką : 47mm Mały sekundnik na godzinie "6".Przeszklony dekiel. Zegarek na pasku z krokodyla. Zapięcie typu: fold clasp. Przepięknie prezentuję się na nadgarstku. Robi niesamowite wrażenie. Zdjęcia: Pozdrawiam Dawid 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1214 #2 Napisano 8 Maja 2010 Gratuluje pieknego zegarka. Mała tylko uwaga, tu jest goły unitas 6498-2, a nie ML na bazie Unitasa. 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25721 #3 Napisano 8 Maja 2010 Gratuluje pieknego zegarka. Mała tylko uwaga, tu jest goły unitas 6498-2, a nie ML na bazie Unitasa.Kolega zacytował katalog ML 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 31464 #4 Napisano 8 Maja 2010 Piękny. Gdy zastanawiałem się nad wyborem zegarka na Unitasie, brałem pod uwagę ten i Stowę MO. Ostatecznie wziąłem Stowę i nie żałuję. Gdybym wziął Maurycego z pewnością też nie żałowałbym. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bujan50 1 #5 Napisano 8 Maja 2010 Piękny zegarek,moje gratulacje.Niech Ci dobrze mierzy czas.Mam w kolekcji jednego ML i też jestem zadowolony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #6 Napisano 9 Maja 2010 Bardzo fajny, jeden z moich ulubionych ML 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #7 Napisano 10 Maja 2010 Cudowny !ps.cały czas zastanawiam się nad takim... 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek19877 20 #8 Napisano 10 Maja 2010 Bardzo fajne zdjęcia jak i zegarek P.S Mi jednak podoba się najbardziej z Pontos-ów Reserve de Marche. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #9 Napisano 10 Maja 2010 Dziękuje Panowie za miłe komentarze na temat Maurice 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #10 Napisano 10 Maja 2010 Podoba mi sie ta "wielka mala sekunda" Zegarek super 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #11 Napisano 10 Maja 2010 Elegancki, ładny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roger27 0 #12 Napisano 10 Listopada 2010 Mam do sprzedania bardzo mało używany w idealnym stanie Maurice Lacroix PONTOS Small Second dokładne dane na: http://allegro.pl/maurice-lacroix-pontos-small-second-i1315242937.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #13 Napisano 10 Listopada 2010 Mam do sprzedania bardzo mało używany w idealnym stanie Maurice Lacroix PONTOS Small Second dokładne dane na: http://allegro.pl/ma...1315242937.htmlNiezmiernie cieszymy się z tego faktu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1214 #14 Napisano 10 Listopada 2010 A cena jak za nowy u Sabiny 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #15 Napisano 10 Listopada 2010 Gratuluje , naprawde bardzo ladny zegarek.Wiekszosc ML mi sie podoba 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pstecki 0 #16 Napisano 10 Listopada 2010 A cena jak za nowy u Sabiny Witam kolegów, Jestem nowy, sorry... Chce właśnie takiego Maurycego Pontos small second i mam go już na widelcu, nówkę za 4,3 tysia.Kolega napisał w odpowiedzi na post innego kolegi, że cena (3 tyś za używany) to tyle co za nowy u Sabiny... Potrzebuję kontakt do Sabiny.Chcę ją poznać... Dajcie pls jakiś namiar. PS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 31464 #17 Napisano 10 Listopada 2010 Witam kolegów, Jestem nowy, sorry... Chce właśnie takiego Maurycego Pontos small second i mam go już na widelcu, nówkę za 4,3 tysia.Kolega napisał w odpowiedzi na post innego kolegi, że cena (3 tyś za używany) to tyle co za nowy u Sabiny... Potrzebuję kontakt do Sabiny.Chcę ją poznać... Dołączam się, choć nie jestem zupełnie nowy. Też bym z przyjemnością zapoznał tą panią Dajcie jakieś namiary. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #18 Napisano 10 Listopada 2010 Piękny! Czysta forma. Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach