Gość #751 Napisano 31 Stycznia 2007 Julian, może jakiś motylek? Rafał, genialny ten OTF! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #752 Napisano 31 Stycznia 2007 Tsuki - a może jeszcze kastet do kompletu ? ;-) ps. wiem, wiem stereotyp ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #753 Napisano 31 Stycznia 2007 nowy zakup- takie malenstwo :twisted: zdjecia nie moje :oops: http://customknives.pl/showthread.php?t=1816 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chief_eng 6 #754 Napisano 1 Lutego 2007 Zdecydowanie najfajniejszy z noży Guldana, chociaż nie przemawia do mnie jego dosyć niechlujny styl :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #755 Napisano 1 Lutego 2007 Zdecydowanie najfajniejszy z noży Guldana, chociaż nie przemawia do mnie jego dosyć niechlujny styl :? mi jego styl tez do konca nie pasuje, ale w tym nozyku sie zakochalem od pierwszego wrazenia :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chief_eng 6 #756 Napisano 1 Lutego 2007 Ale grubas nieziemski!Do rozłupywania kokosów jak znalazł :wink: Gratuluję zakupu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #757 Napisano 1 Lutego 2007 mi jego styl tez do konca nie pasuje, ale w tym nozyku sie zakochalem od pierwszego wrazenia :wink: :shock: A jak z używalnością? Da sie tym kołek zastrugać? J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #758 Napisano 1 Lutego 2007 mi jego styl tez do konca nie pasuje, ale w tym nozyku sie zakochalem od pierwszego wrazenia :wink: :shock: A jak z używalnością? Da sie tym kołek zastrugać? J. powiem jak go juz dostane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 761 #759 Napisano 1 Lutego 2007 I tak najpierw ja go dostanę 8) 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #760 Napisano 1 Lutego 2007 Powiem krótko:)Próbowałem wielu sprzetów i tak naparwde w każdym terenie i kazdej sytuacji wystarczy Victorinox (ja uzywam Deluxe Tinker) i siekierka Fiskars ( ja mam model 600). Idealne połączenia, spędzam sporo czasu na róznego rodzaju wyjazdach plenerowych (rybki w szwecji jakies biwaczki i wiele innych) i ten zestawik wysarcza. 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #761 Napisano 1 Lutego 2007 Piękny grubasek. Nóż jest dość krótki i gruby więc krojenie nie będzie jego silną stroną, ale do kokosow napewno się nadaje ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #762 Napisano 1 Lutego 2007 A ja sprawiłem sobie ostatnio taki A do niego taką zabawkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #763 Napisano 1 Lutego 2007 Piękna ! Co to za wiatróweczka ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chief_eng 6 #764 Napisano 1 Lutego 2007 Nie znam się za bardzo, ale to chyba HW100. Pierwsze PCP Weihraucha. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #765 Napisano 1 Lutego 2007 Sądząc po napisie na "komorze" prawdopodobnie tak. Ale niech się wląściciel wypowie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #766 Napisano 1 Lutego 2007 Nie znam się za bardzo, ale to chyba HW100. Pierwsze PCP Weihraucha.Tak to HW100 /wcześniej strzelałem z PCP Daystate/ lunetkato jedyny dobry wyrób Rumuński IOR VALDADA 10X42 ma ciekawy krzyż MP8tu można go zobaczyć http://www.valdada.com/vn/ior/03fJak widać po cenie lupki a wiatrówka jest droższa to nie jest tanie hobby a to nie wszystko do kompletu pokrowiec , bączki do pasa , pasbutla do nurkowania 6L 300 Bar /służy do nabijania kartusza -zasobnika wiatrówki/ i jeszcze inne bajeryna sam śrut wydaje w roku ok 600-800 zł :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #767 Napisano 1 Lutego 2007 na sam śrut wydaje w roku ok 600-800 zł :shock: :shock: sprobuj z ryzu strzelac, taniej wyjdzie :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #768 Napisano 2 Lutego 2007 Ja mam BSA Supersport. Niestety z gładką lufa - innych wtedy nie było.http://www.militaria.pl/cocoon/gfx/produkt..._PROMOCJA_w.jpg i Gamo(nia) z dolnym naciągiem - też GL. Niestety nie strzelałem w ostanim sezonie - jakoś tak wyszło :-( Wracając do cen. Dlatego ja preferuję wiatrówki z ręcznym naciągiem. Odpada posiadanie i tankowanie butli itp. "Kosztuje" tylko wiatrówka, śrut i benzyna do samochodu :-). Ps. Oczywiście przyjemność strzelania z PCP jest prawdopodobnie wyższa ... wolę więc nie próbować :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #769 Napisano 2 Lutego 2007 Lufe można "porysować" w środku będzie celniejsza niż gwintowanatu masz link do forum http://bron.iweb.pl/index.phptam zasadniczo skupia się cała brać wiatrówkowa /ja też tylko pod innym nickiem ale jak poczytasz może bedziesz wiedział/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #770 Napisano 2 Lutego 2007 Nie, jest takie stare powiedzenie informaytczne - z czasów Win. 3.11 albo nawet DOSa : "Nie zepsute ? Nie naprawiaj ! ". Ja uż parę rzeczy "naprawiłem" ;-) Jest nienajgorzej - i niech tak będzie. A forum odwiedzę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #771 Napisano 2 Lutego 2007 nie najgorzej to jest tak 10 strzałówz gl tego nigdy nie zrobisza poprawke zrobił by Ci kolega forumowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #772 Napisano 2 Lutego 2007 To co za frajda z tego strzelać? Przecie z to coś tak, jakbym sie z SWD na 100m do standardowej tarczy zasadził... oczywiście I grtuluje HW - trochę SAKO przypomina. J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #773 Napisano 3 Lutego 2007 eee... nie możliwe to jakaś pomyłka ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 761 #774 Napisano 8 Lutego 2007 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 761 #775 Napisano 8 Lutego 2007 a tu MSC SLCC w całej okazałości... 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach