Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Marcin99

Motocykle

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze tylko ze dwie środy /w tym jedna Popielcowa i wiosna jak marzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpalilem moja smoczyce po 2 miesiacach stania. Nie moge sie doczekac slonca...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow , niesamowite ze akurat dzisiaj pomyslalem zeby odnowic temat , jak wiecie olympiada za 11 dni a u nas pogoda w sam raz na jezdzenie . Sam planuje odnowic ubezpieczenie na motor w tym tygodniu i zaczac nowy sezon bo zaczynaja mi kwiatki na ogrodku kwitnac.

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u nas kwiatkow jeszcze nie ma i raczej nie predko przebija sie przez 40cm sniegu,

ale o sezonie tez juz mysle - oby za 2 miesiace :lol:

w tym sezonie juz na niej raczej nie bede smigal ale narazie jest:

8ca2cde756f51101med.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oficjalnie sezon rozpoczety.Zrobilem pierwsze 50km

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie draznij mnie nawet B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno w Vancouver było dziś 13 st. to już prawie lato.

Edytowane przez hary70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno w Vancouver było dziś 13 st. to już prawie lato.

Dokladnie tyle bylo , na Olimpiade zimowa bede jezdzil na motorze i w krotkim rekawku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zszedłem do garażu z aparatem i wróciłem ze zdjęciem ;)

VS 700, rocznik 86, wersja USA ....

post-27786-0-09901800-1331337302.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No piękna!!! i ten wał. Super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszcze kardana - nie cierpie chrzanienia sie lancuchem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z ogłoszenia: "Polska , warsaw (woj. podkarpackie)" ??? dziwnie to wygląda... Może właściciel jeszcze nie wie, że motocykl "wystawił" na sprzedaż ???

"Wałkarstwo" pozdrawia ... Ducati też jest OK ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cudny dukat. Zanim kupilem MT-01 dlugo walczylem ze soba i S4R Tricolore... Ostatecznie dukat przegral - serwis Yamahy mam 1,5 km od domu - najblizszy Ducati 130 km, do tego legendarna wloska niezawodnosc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam już gdzieś niezawodnośc Ducata ;) Zdaję sobie z tego sprawę.Nie wypuszczam się na motocyklu na wakacje.Robię max 2-3 tys rocznie Jak będzie prawie nowy to chyba wiele w nim nie dotknę długo.Jeździłem na S4RS,też na S4R.Po prostu miód.I S4R naprawiałem raz 4 godziny poza domem z kolegą.Po umyciu odwidziała mu się ochota na odpalenie.W końcu okazało się że jest zwarcie w immobilaiserze.Pewnie coś go tam zalało.Zadnego japończyka nigdy nie naprawiałem.Nieważne.Ja na Ducata się nie upieram.Ale ogólnie co w moim przypadku dość dziwne chce włoski motocykl teraz.Mocnego nakeda.Zastanawiam sie jeszcze nad Streetfighterem S.Ale nie jeżdziłem na nim.Obawiam się że pozycja znacznie bardziej pochylona niż na Monsterze.No i cena troche odstrasza.A ja po latach na sportowych sprzętach zapragnąłem komfortu pozycji.Starzeje się.Chcę V,wygodną pozycję,włoskie korzenie i dużo mocy :)

To ogłoszenie to oszustwo.Założę się że trzeba dać zadatek....nawet nie chce mi się pisać.

MV Agusta Brutale,TNT.. rozważam parę opcji.Ale mimo wszystko Dukata najłatwiej mi serwisować.No i najłatwiej z tego towarzystwa naprawić jak zdarzy się "paciak".... :) Łatwiej kupić części.

Edytowane przez pawel1380

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam już gdzieś niezawodnośc Ducata ;) Zdaję sobie z tego sprawę.Nie wypuszczam się na motocyklu na wakacje.Robię max 2-3 tys rocznie Jak będzie prawie nowy to chyba wiele w nim nie dotknę długo.Jeździłem na S4RS,też na S4R.Po prostu miód.I S4R naprawiałem raz 4 godziny poza domem z kolegą.Po umyciu odwidziała mu się ochota na odpalenie.W końcu okazało się że jest zwarcie w immobilaiserze.Pewnie coś go tam zalało.Zadnego japończyka nigdy nie naprawiałem.Nieważne.Ja na Ducata się nie upieram.Ale ogólnie co w moim przypadku dość dziwne chce włoski motocykl teraz.Mocnego nakeda.Zastanawiam sie jeszcze nad Streetfighterem S.Ale nie jeżdziłem na nim.Obawiam się że pozycja znacznie bardziej pochylona niż na Monsterze.No i cena troche odstrasza.A ja po latach na sportowych sprzętach zapragnąłem komfortu pozycji.Starzeje się.Chcę V,wygodną pozycję,włoskie korzenie i dużo mocy :)

To ogłoszenie to oszustwo.Założę się że trzeba dać zadatek....nawet nie chce mi się pisać.

MV Agusta Brutale,TNT.. rozważam parę opcji.Ale mimo wszystko Dukata najłatwiej mi serwisować.No i najłatwiej z tego towarzystwa naprawić jak zdarzy się "paciak".... :) Łatwiej kupić części.

Nie wiem czy w twoim guscie ,ale moze warto sprobowac Aprilia Tuono, mialem kiedys , bardzo fajny motorek .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem okazję się przejechać,kolega jezdzi na 1000R Factory,jest ok ale nie tego szukam. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam już gdzieś niezawodnośc Ducata

Nie mialem nigdy Ducata, nie mam wiec osobistych doswiadczen. Kolega ostatnio w S2R podmienial jakis modul na modul z jakiegos Fiata ;)

Przerazalo mnie, ze w czasach kiedy sie tym interesowalem w Polsce byl jeden komp diagnostyczny, ktory serwisy przesylaly sobie kurierem...

Mnie kusi cos lzejszego - MT-01 ma wiele zalet ale to kawal czolgu - kusi mnie: S4R, Streetfighter, SpeedTriple, a... moze Griso? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie myslales o K1200R - bo to cudo mi jeszcze chodzi po glowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem o BMW.Ale na jakich nie jechałem to nie dla mnie...choć wygląda nieźle.

Napisałem do tego ducati z ogłoszenia..oto co otrzymałem:

Dear Sir ,

We will make the deal via http://www.escrow-europa.com/

This is how it works :

1.The seller will open the transaction with Escrow-Europa --> 2.The buyer has to make the payment to

Escrow-Europa ( the seller will not receive any money until the buyer receive the bike ), the buyer must send to Escrow-Europa the payment and Escrow-Europa will put the money into a safe account from them --> 3.Escrow-Europa will receive the confirmation

that the payment is done and will start the transaction immediately --> 4.Escrow-Europa will

deliver the motorcycle to the buyer in 2 days and after that he has 5 days to test check it and the documents -->5. After that the buyer has tested the bike he will contact Escrow-Europa to

tell them if he is satisfied or not with the motorcycle --> 6.Escrow-Europa will release the money to the seller(in

case the buyer is satisfied with the motorcycle ) and in case the buyer is not satisfied with the bike he will get all his money back and the motorcycle will be taken by Escrow-Europa back ( the seller pays the shipping back ) .

.I hope you understood how it works.The conclusion is that i will get the money after you receive and check the bike

....I hope you agree wit hme,because I think that it is the best way to protect both(seller and buyer). If so,please

provide me your full name and address so i can contact Escrow-Europa and start the transaction.

Also send me your phone number .

Just email me back and let me know

Regards and i am waiting your e-mail !

Buhahahah frajera szukają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to chyba zostaje Benelli , pamietam ze jakis czas temu juz o nim wspominales . U nas ten model kosztuje okolo $25000 i z tego powodu nigdy bym go nie kupil . Ale fakt faktem ze napewno bedziesz sie rzucal w oczy poruszajac sie czyms takim . Ogolnie opinie tez ma nie zaciekawa - przynajmniej na tym kontynencie . |Ja sam jestem fanem wloskich motocykli i nie sadze ze kiedykolwiek kupie jakis inny - a co do niezawodnisci , jezeli robisz okolo 3-4k rocznie to nawet niezabardzo bedzie sie mial kiedy Twoj motorek popsuc . Ja na swoim robie okolo 12-15k i jak na razie Griso nabylo kilka nowych czesci ;) , poprzedni gutek tak samo . Ale frajda z jazdy jest niesamowita

Powodzenia w wyborze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi