Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje Ci sie . Był i jest extra nic nie zeszło , mam go na ręce . Światło pada inaczej i sprawia takie wrażenie , Jak pisałem wczesniej pierwsze zdjęcie jest robione przez inna osobę innym aparatem po , drugie po odświerzeniu jest moje 

Edytowane przez MWATCH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i to tylko mycie tarczy było MWATCH? tzn samo mycie czy pełna renowacja?

Edytowane przez Gone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak cała firma tak prosperuje to sukcesy same przyjdą :)

Edytowane przez daniels36

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie masz kopertę ? Czy indeks (luma) na godz 9  jest krzywo nałożony czy mi sie wydaje .

Edytowane przez MWATCH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W przypadku czarnych najbezpieczniej jest się nie odzywać, ale tej dyscypliny nie potrafię długo trzymać. Mam trochę wątpliwości - zrób dobre zbliżenie któremukolwiek z indeksów, najlepiej z boku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Cyrhla

Czy oryginalne tarcze miały takie "zaoblone" indeksy, wydaje mi się, że zawsze były płaskie...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie masz kopertę ? Czy indeks (luma) na godz 9  jest krzywo nałożony czy mi sie wydaje .

Janek sprzedał mi cały komplet [polerka szkła] dodam foto reszty później ,Luma na 9 i 5 jest ok.0,5 mm przesunięta ale nie wygląda jakby była odnawiana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W przypadku czarnych najbezpieczniej jest się nie odzywać, ale tej dyscypliny nie potrafię długo trzymać. Mam trochę wątpliwości - zrób dobre zbliżenie któremukolwiek z indeksów, najlepiej z boku.

Nie dam rady zrobić tak dobrych zdięć jak ty bo robię telefonem=aparatu brak :( dzieci popsuły

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Janek miał 2 sztuki  wziąłeś 2 ? Ta druga tarcza w drugim  worldmasterze ,to były   perfidne chiny .... , ja odpuściłem .

Edytowane przez MWATCH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę wchodzić do tego tematu, bo zbyt mocno ulegam emocjom i mam ochotę na co raz większą liczbę Atlanticów :D Póki co mam swoje 3, a i tak w żadnym nie chodzę. Boje się tylko o to, że jak się naoglądam co tu pokazujecie, to szybko mi się zmienią priorytety :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buczo85 ja wszedłem i je zmieniłem więc uważaj ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę wchodzić do tego tematu, bo zbyt mocno ulegam emocjom i mam ochotę na co raz większą liczbę Atlanticów :D Póki co mam swoje 3, a i tak w żadnym nie chodzę. Boje się tylko o to, że jak się naoglądam co tu pokazujecie, to szybko mi się zmienią priorytety :P

Sławek wchodź śmiało :) to jest super afrodyzjak :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Janek miał 2 sztuki  wziąłeś 2 ? Ta druga tarcza w drugim  worldmasterze ,to były   perfidne chiny .... , ja odpuściłem .

Wziąłem jeden mam nadzieję .że nie chiński :D a jeśli to chińczyk to wygląda pod szkłem jak szwajcar :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swego czasu na rynku pojawiły się tarcze z dość niskimi aplikowanymi obłymi indeksami. Z trzydziestu, czterdziestu centymetrów wyglądają nieźle, ale mają jeden istotny (oprócz pochodzenia) mankament. Otóż te indeksy lubią im odpaść. Nie chcę wyrokować po zdjęciu, ale być może Masz taką tarczę, ale jeśli Ci to nie przeszkadza to mnie nic do tego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorki. obym się mylił ale nie podoba mi się literka "c" taka coś za bardzo zamknięta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po bardzo burzliwej, ale i pouczającej dyskusji na temat czarnych tarcz Originali nabrałem dystansu do prób oceny oryginalności tych tarcz. Z pewnością nie na podstawie zdjęć, a i mając je w ręku, bardzo często trudno jednoznacznie wyrokować. Pozostaje wierzyć przekonaniom właścicieli, bo to ich sumienie będzie męczyło. Właśnie z powodu tej niepewności pozbyłem się "czarnych" z mojego życia :).     

Edytowane przez zasadas

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rasista!!! :D

Choć jednego, byś zostawił co by wachlarzem machał w czasie upałów. ;)

<p>Czasem lec-e w gruchy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam "kilu czarnych" z rodu Delbanowskiego :) .

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wiadomo!

Ale pozbyłeś się wyrośniętych. :)

<p>Czasem lec-e w gruchy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez łapy przeszło mi parę fajnych modeli. Szczególnie żałuje, że sprzedałem tego :(

zdjcie0797y.jpg

Może jakiś rarytas to nie jest, ale lubiłem go :(

Edytowane przez buczo85

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi