Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

TeJot

Rotomat klubowy

Rekomendowane odpowiedzi

post-7884-0-05098900-1331579210.jpg

post-7884-0-64118300-1331579203.jpg

post-7884-0-33552600-1331579205.jpg

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe oczywiscie bylbym za :D

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro to burza mózgów to zaproponuję: co byście powiedzieli na klubowy rotomat, np. coś takiego:

Uważam, że to jeden z lepszych pomysłów w tym wątku.

xxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomysł świetny! ja popieram :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również jestem za. Była juz dyskusja o kubkach, znaczkach i innych gadżetach, ale rotomat z logo Klubu to trafiony pomysł.

Jurek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł rotomatu popieram recami i nogami :D

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mathu

Za!

Rotomat z jakąś ładną tabliczką z logo klubu byłby super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomysł jest tak dobry (przy czym pokazuje, jak trudno jest wpaść na coś oczywistego :D ), iż myślę, że chętnych będzie sporo tylko..

trzeba by chyba zrobić ankietę (jak oryginalnie :D ) co do tego na ile ma być zegarków i w jakiej cenie - tu pytanie czy ktoś ma możliwość negocjacji z firmą, która takie rotomaty mogłaby wykonać.

Niestety dobre rotomaty mają wysokie ceny i ja na przykład wolałbym dorzucić 1500 pln do nowego zegarka niż wydać tyle na rotomat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rotomat, który pokazałem kilka postów wyżej jest w cenie detalicznej 583 zł na pojedynczy zegarek i 683 na dwa zegarki. Jest sprzedawany w polskiej oficjalnej dystrybucji i zadałem już pytania w kwestii zamówienia większej ilości dla klubowiczów. jak tylko dostanę odpowiedź to się podzielę informacjami :D

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli firma wyrazi chęć zaangażowania w kwestii lekkiej zmiany wyglądu (logo, ew. kolory) i obniżenia ceny to myślę, że może się znaleźć trochę zainteresowanych osób.

TeJot - wielkie piwo (albo drobra flaszka) za taki pomysł (odbiór najlepiej osobisty przy najbliższej okazji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wlasnie rotomaty ogladalem na allegro :)

a tu prosze - moze bedzie do zgarniecia klubowy :)

ale generalnie te rotomaty jakies drogie sa :/ (jak klepnalem wyszukiwanie w allegro, to mialem nadzieje znalesc cos do 200zl :/)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TeJot wiadomo coś już o cenach dla nas?

OT

Thotune jak szukasz taniego rotomatu to może kupić TUTAJ.Ładny nie jest ale działa,ja mam już jakiś czas i sprawuje się dobrze,kupiłem bo paru kolegów z forum ma i polecało.Teraz nawet widzę że ceny trochę niższe.

EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam jeszcze informacji, jak tylko otrzymam to napiszę.

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT

Thotune jak szukasz taniego rotomatu to może kupić TUTAJ.Ładny nie jest ale działa,ja mam już jakiś czas i sprawuje się dobrze,kupiłem bo paru kolegów z forum ma i polecało.Teraz nawet widzę że ceny trochę niższe.

EOT

o! dzieki za cynk - juz sobie zamowilem ;) bedzie krecil klubowa Stowe... szczesciarz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam możliwość negocjacji z firmą która takie rotomaty może wykonać.

Moja firma zaczyna sprzedaż rotomatów firmy Eilux. (http://www.eilux.com/)

Eilux chwali się tym, że robi rotomaty min. dla Mount Blanc, a ich wyroby można kupić np. na lotniskach w sklepach Lufthansy.

Ofetę na niektóre modele rotomatów można pobrać stąd: ftp://ftp.mediajet.pl/_katalogi/quotation.pdf

Tam są sugerowane ceny detaliczne. Od nich mogę zaproponować 25% rabat

informacje o firmie ftp://ftp.mediajet.pl/_katalogi/EILUX_Introduction.pdf

pełna oferta: ftp://ftp.mediajet.pl/_katalogi/EILUX-EuropeCatalogue.pdf

Pozdrawiam

Leszek Konaszewski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, dobrze wiedzieć, że jest taka możliwość i chęć pomocy.

Jak dla mnie niestety przy tak słabej złotówce za drogo wychodzi - po rabacie wyjdzie ponad 1500 pln za rotomat na 2 zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena jak zawsze zeleży od ilości. Jeżeli zebrało by się kilku chętnych to na pewno Eilux pozwoli dać wyższy rabat.

pozdrawiam

Leszek Konaszewski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rotomat jest dobrym pomyslem ,szczególnie ,że na pewno wzbudza mniej kontrowersji natury estetyczno-designerskiej a każdy go potrzebuje ;)

Jestem za wykonaniem rotomatu , uwazam ,że wersja na większą ilość zegarków też powinna wchodzić w grę , zwłaszcza ,że można to bardzo łatwo spersonalizować

Ja osobiście kupiłbym taki na minimum 6 sztuk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie interesuje taki na cztery zegarki. Nie ukrywam, że ważna jest cena, bo przecież na rękę go nie założę ;) i nie wypada żeby był droższy niż moje zegarki.

Jurek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobry pomysł!

Myślę, że fajny byłby taki na 4 zegarki - ale może można byłoby to spersonalizować.

Czy ktoś używa rotomatu MODALO? Niezłe ceny, dodatkowo szufladki na zegarki. Tylko może to jakiś szajs? Klubowy rotomat powinien być przyzwoitej jakości za rozsądną cenę.

Hmmm.. - a może by tak pomysleć o klubowej gablocie na zegarki?

Jest nawet wątek "Jak przechowujecie swoje zegarki?" Dlaczego nie mielibyśmy ich przechowywać w klubowej gablocie?

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem za rotomatem.pomysl sie wydaje super.jestem takze za ankieta. osobiscie bylbym zainteresowany rotomatem na 4 zegarki. najlepiej taki zdodatkowa szuflada. dokladnie taki jakie produkuje modalo. alenic nie wiem o ich jakosci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

świetny pomysł, szkoda tylko że mam już 2 ratomaty, w których jest jeszcze miejsce na nowe zegarki.

Polecam wam tą firmę http://www.odp-limited.com/

Jakość jest bardzo dobra, ceny atrakcyjne i wydaje się, że ta firma może być zainteresowana wykonaniem specjalnej edycji rotomatu klubowego.

Zobaczcie też moje rotomaty tej firmy:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/45338-my-collection/

Pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klubowy rotomat to fajny pomysł. Mam tylko nadzieję, że wybierzemy coś w rozsądnej cenie (nieprzewyższającej ceny zegarka...) :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawa z rotomatem MTE jedno lub dwu zegarkowym wygląda następująco:

Od cen detalicznych możemy otrzymać 13% rabatu na wstępie, cena może być niższa w zależności od ilości zainteresowanych zakupem. Ceny detaliczne > http://www.sklep.chronoline.pl/index.php?cPath=150_152

Co do zrobienia loga przez MTE na WTA 220 (ten co pokazałem na dwa zegarki) to koszt byłby 4-5 euro/szt niestety musielibyśmy zamówić min 100 szt.

Co o tym myślicie?

Mnie te rotomaty bardzo się podobają, są inne - wg mnie ciekawsze - niż te szafkowe. Osobiście byłbym zaintersowany takim rotomatem. Pozostała by do rozwiązanie kwestia logo, mam zegarmistrza złotnika, który być może podjął by się wykonania takiej takiej usługi.

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.