Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomirek

WASZE ULUBIONE RUSKI, KTÓRE CZASAMI ZAKŁADACIE

Rekomendowane odpowiedzi

uuu ładnie Tomku :)

Zaczynam żałować, że pozbyłem się swojego złoconego Łucza :unsure:

Kupię: ---.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dziś testuję mój najnowszy nabytek :)

post-80620-0-33987800-1454855947_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

Zrobiła mi się z niej EDC.

ca2bd626be27.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :)

:)[imgjpg]

Napisałem z MEIZU MX4

Też będę nosił niebawem :) więc nie zazdraszczam :D

Edytowane przez Enkil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)b4726405f4256e6e61330cfb037a22bf.jpg

Napisałem z MEIZU MX4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualnie dziś tak e691f204ccf490a44d4963f2a4075f7e.jpg

Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualnie dziś tak

Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka

Może nie zmieniaj jednak tego paska. Wygląda to dobrze.

Edytowane przez jazzualdo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co się ze mną dzieje  :blink:  zaczynam od czasu do czasu zakładać do chwilowego noszenia swoje ruskie skarby :wacko:  brrrrrrrrrr czas chyba na śmigłologa :D

Sławcia na paseczku hand made produkcji kolego Szabas :D  paseczek dostałem do testowania ;) i jak na razie :D

post-46446-0-41842700-1455101846.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja Was trochę nie rozumiem...ja mam tylko parę rusków, i noszę wszystkie Uważam, że życie jest za krótkie na brak przyjemności, a że lubię moje zegarki, to chcę ogladać je jak najczęściej. Mogłabym je włożyć do gabloty i spojrzeć na nią przed snem ( jakbym znalazła jeszcze na to czas i siłę ;) ) a potem oddać je wnukom na pamiątkę, tylko po co? Wolę używać i mieć radochę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja Was trochę nie rozumiem...ja mam tylko parę rusków, i noszę wszystkie Uważam, że życie jest za krótkie na brak przyjemności, a że lubię moje zegarki, to chcę ogladać je jak najczęściej. Mogłabym je włożyć do gabloty i spojrzeć na nią przed snem ( jakbym znalazła jeszcze na to czas i siłę ;) ) a potem oddać je wnukom na pamiątkę, tylko po co? Wolę używać i mieć radochę.

Parę można nosić, paręset już trudniej a niektórzy mają w tysiące...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z zegarkami mam tak samo jak z kobietami ;) Jeden zegarek i jedna kobieta do noszenia na rękach a na resztę wystarcza mi jak sobie popatrzę :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Parę można nosić, paręset już trudniej a niektórzy mają w tysiące...

No tak, wiem, ale nie chodzi mi o niemożliwość noszenia, bo jest ich tyle, tylko o nienoszenie, bo szkoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, wiem, ale nie chodzi mi o niemożliwość noszenia, bo jest ich tyle, tylko o nienoszenie, bo szkoda.

Tutaj odzywają się po prostu różnice pomiędzy  kolekcjonerami, ich podejścia do tematu, sposobu pozyskiwania zegarków, wkładu własnej pracy w uzyskanie  pożądanego  efektu :D

Ja bardzo mało zegarków kupuję na portalach, unikam też bazarowych spasionych handlarzy na targach staroci :rolleyes:

90% moich zegarków to efekt co tygodniowego buszowania po targach, bazarach, wyszukiwanie zegarków, czasami dosłownie w błocie, na deszczu czy śniegu :rolleyes: targowania się ze sprzedającymi  :D  a potem w domu potężny wkład pracy w wykąpanie, wyczyszczenie, odkażenie, wypolerowanie, wypucowanie itp  :D  :D 

Gwarantuję Ci, jeśli włożysz w zegarek taki wkład pracy to później trzy razy zastanowisz się zanim go założysz na rękę bo np. może powstać ryska :wacko: albo szkiełko pęknie :wacko:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Użytkownicy zegarów dzielą się na nosicieli i kolekcjonerów, z tym, że granica nie jest ostra. Problem jest taki, że nosiciel nie zrozumie kolekcjonera i na odwrót. Tajek zgadzam się z Tobą w 100%, to właśnie uważam, za podejście kolekcjonera!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O widzicie, i to mnie przekonuje. Widocznie daleko mi do kolekcjonera, a może dopiero się uczę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi