Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Noxiss

W jakim zawodzie pracujesz?

Rekomendowane odpowiedzi

Technik elektronik, powoziłem też swoim "tirem", ale skarbówka i zleceniodawcy skutecznie wyleczyli mnie z "romantyzmu drogi". Obecnie przy elektronice. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie zawód wyuczony to elektryk, kierunek elektroenergetyka. Przydało sie to podczas przeróbki instalacji el. mieszkania. Oraz przy budowie audio w moim dawnym matizie. Obecnie od ponad 9 lat łapię złoczyńców, lub po prostu utrudniam im życie.

Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Car Audio to moja ogromna pasja i od dłuższego czasu studnia bez dna ;) . Z chorzowa nie kojaże żadnej dobrej firmy :P , najbliżej jest Armar w Dąbrowie lub Józek w Gliwicach :D

Pochwale sie, ze moj matrix przy trzech wzmacniaczach byl najglosniejszy w miescie i na wziesi gdzie kiedys mieszkalem. Czasem robilem kino i... puszczalem fasolki na caly regulator i cheja przez miasto. Taka parodia tych z umcaumca i skoliozą, lewą reka na kierownicy i piątka kolegow w aucie

Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To i ja się pochwalę tym że przez 15 lat byłem administratorem naszego warszawskiego lotniska czyli pracowałem w Przedsiębiorstwie Porty Lotnicze (nie mylić z LOT-em),

ale niestety po zmianie na stanowisku Ministra pana od zegarków (jaka  ironia) nowa pani Minister zarządziła zmiany w firmie i kazała zwolnić 1/3 pracowników bo uznała że za dużo zarabiają ale to tylko pretekst żeby zamieszać i pieniędzmi Portu finansować Lot i jego długi, no cóż przewoźnik narodowy to sprawa polityczna :(

Ale konkludując mam 42 i od dwóch miesięcy jestem bezrobotnym wolnym człowiekiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawnik w kancelarii. A niedługo mam nadzieję, że także aplikant adwokacki  ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość breslauer

mechanika pojazdowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robię to co lubię: regeneruję głowice samochodowe, bloki i wały :)

СДЕЛАHО В СССР

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kasparov

Z wykształcenia i zawodu - mgr inż. transportu i logistyki, aktualnie w branży precyzyjnej obróbki metali, tworzyw, gumy.

Miłośnik szachów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Angelo

Wspolwlasciciel malej firmy logistycznej wspolpracujaca z ogromna korporacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Statystyczny europejczyk podczas swojego życia zawodowego zmienia profesję trzy do czterech razy. U mnie, i ku rozpaczy mojej żony, zmiany nie następują, tylko pojawia się nowa dziedzina, którą zajmuję się równoległe z wcześniej rozpoczętymi. I tak obecnie jestem:

1. Pracownikiem naukowym i doktorantem na AGH

2. Współwłaścicielem firmy produkującej i instalującej systemy automatyki budynkowej/inteligentnych domów

3. Współwłaścicielem firmy wykonującej usługi dla przemysłu, firm i klientów prywatnych, za pomocą samolotów bezzałogowych

:)

Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może i ja. Jestem właścicielem firmy zajmującej się sprzedażą łożysk, uszczelniczy, pasów klinowych itp. Sprzedaż hurtowa do przemysłu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spedytor (lądówka międzynarodowa), obecnie na etapie zmiany pracodawcy (do 10.10 u jednego a od 13.10 w nowej firmie) :)

"A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Statystyczny europejczyk podczas swojego życia zawodowego zmienia profesję trzy do czterech razy. U mnie, i ku rozpaczy mojej żony, zmiany nie następują, tylko pojawia się nowa dziedzina, którą zajmuję się równoległe z wcześniej rozpoczętymi. I tak obecnie jestem:

1. Pracownikiem naukowym i doktorantem na AGH

2. Współwłaścicielem firmy produkującej i instalującej systemy automatyki budynkowej/inteligentnych domów

3. Współwłaścicielem firmy wykonującej usługi dla przemysłu, firm i klientów prywatnych, za pomocą samolotów bezzałogowych

:)

Fajne, szacunek!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pier... nie robię 

Ja tak samo, ale mi za to płacą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje obecne stanowisko w pracy na etat może się wydać ciekawe co poniektórym na tym forum - "Ekspert do spraw zegarków" w firmie Swatch Group Polska/Hour Passion.

A poza tym jestem oficjalnie właścicielem firmy (manufaktury..?) produkującej paski do zegarków i inne skórzane akcesoria :)

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje obecne stanowisko w pracy na etat może się wydać ciekawe co poniektórym na tym forum - "Ekspert do spraw zegarków" w firmie Swatch Group Polska/Hour Passion.

A poza tym jestem oficjalnie właścicielem firmy (manufaktury..?) produkującej paski do zegarków i inne skórzane akcesoria :)

Czyli jak się z Tobą "dobrze pogada" to można u Ciebie zamówić zegarek w cenie hurtowej.  :)

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wbrew pozorom nie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wbrew pozorom nie :D

Przechodziłem wczorej koło Twojej "roboty"....ale bylo zamknięte:-) :-) :-)

Przeczytalem tylko ze 'wejscie z drugiej strony":-) :-)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to pewnie było otwarte - do 21 pn-sob. Wróciłeś już do L.?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to pewnie było otwarte - do 21 pn-sob. Wróciłeś już do L.?

Tak,ale wracam do Warszawy na sobotę i niedziele..:-) :-)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filipie gratki fajnej roboty :), teraz będę do Ciebie walił z pytaniami :)

Ja to nawet nie mam co tu pisać, za wysokie progi jak dla mnie :), jak czytam o profesjach Kolegów to stwierdzam, że sam jestem zerem :)

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filipie gratki fajnej roboty :), teraz będę do Ciebie walił z pytaniami :)

Ja to nawet nie mam co tu pisać, za wysokie progi jak dla mnie :), jak czytam o profesjach Kolegów to stwierdzam, że sam jestem zerem :)

Z ust mi to wyjąłeś....,ja to nawet się chwalę po znajomych że piszę na forum..

Człowiek bidę klepie,to i się cieszy że zna ludzi co se koło do roweru za 1000euro kupujo :) .aco!

Jeden z kolegów to nawet z Irlandii do Krakowa lata popływać,taki "bogol" :)

[pisownia oryginalna]

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.