pawel007 4275 #51 Napisano 26 Października 2010 carlito- nie bede oryginalny- kolekcja super i przechowywana jak u jubilera w holandi- super! ale zona to sie z toba ma:-)i jeszcze to wytrzymuje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #52 Napisano 26 Października 2010 Piekne foteczki Risemana do dzis nie zaluje, ze nie zdecydowalem sie na zakup GW-9200 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #53 Napisano 29 Października 2010 Mam zaszczyt przedstawić pierwsze foty mojego najnowszego maleństwa. Zegarek jest tak piękny że ciężko to opisać słowami !Zdjęcia zrobione na szybko tak więc jeśli jakościowo (wg tych wybrednych) są średnie to wybaczcie - w poniedziałek zabiore sie za prawdziwą sesje. Przepraszam że tak dużo ale nie mogłem sie zdecydować które wybrać. Komentarz oczywiście mile widziany Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #54 Napisano 29 Października 2010 Piękna .Gratuluję Jak się czujesz w pomarańczy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #55 Napisano 29 Października 2010 Dziękuje. A w pomarańczce czuje się wyśmienicie - nie moge sie przestać cieszyć ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #56 Napisano 29 Października 2010 dajesz popalić 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #57 Napisano 29 Października 2010 Dziękuje. A w pomarańczce czuje się wyśmienicie - nie moge sie przestać cieszyć ! Gratuluję po stokroć, bo to przeboski zegar jest !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #58 Napisano 29 Października 2010 Sporo osób mi pisało że jest to przeboski zegar ale nie sądziłem że aż tak 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 792 #59 Napisano 29 Października 2010 Mówiłem. Trzeba się słuchać wujka rip'a. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #60 Napisano 29 Października 2010 rip - dziękuje za wszystko ! Miałes racje - to świetny zegar 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #61 Napisano 29 Października 2010 carlito1, winszuję, winszuję kultowego SUBa 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #62 Napisano 29 Października 2010 Przyłączam się do gratulacji. No to teraz czas na Panerai . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #63 Napisano 29 Października 2010 A w pomarańczce czuje się wyśmienicie - nie moge sie przestać cieszyć ! Ja wiedziałem, że tak będzie Pomarańcz zawsze sprawdza się tam gdzie jest solidny stalowy (nie czarny) bezel. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #64 Napisano 29 Października 2010 Gratuluje pieknego zakupu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #65 Napisano 29 Października 2010 Chce ją tak ubrać : Uploaded with ImageShack.us Krisp - dzięki 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3012 #66 Napisano 30 Października 2010 Piekna ta doxa. W zwiazku z tym ze ma duzo jasnych detali pomarancz tarczy nie wydaje sie byc zbytnio uciazliwa. Bardzo mi sie podoba. Gratuluje wyboru. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #67 Napisano 31 Października 2010 Michał, śliczna! Prawdziwa ślicznotka, perła w Twojej kolekcji. Nie ma człowieka kilka dni na Forum, a tu takie cukiereczki... Fajnie, że nie zawiodła Twoich oczekiwań. Zegar fantastyczny, nie ma to tamto. Gratuluję zakupu i jak to mówią - niech się dobrze nosi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #68 Napisano 31 Października 2010 Dziękuje Tomek troche sie bałem tej pomaranczki ale z chwilą gdy ja ujrzałem wszystko wokół mnie poprostu przestało istnieć a moje oczy znów zaczeły błyszczec tak jak naście lat temu dostając wymarzoną zabawke ps ależ ten zegarek zrobił dzisiaj furore u mnie w pracy - dla takich chwil warto życ 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 3450 #69 Napisano 1 Listopada 2010 Carlito, widzę, że zachwytom nie ma końca, ale cóź, pozostaje mi się tylko do nich dołączyć, bo to przepiękny zegar i do tego ma już swoją legendę, a takie najbardziej lubię. Gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #70 Napisano 1 Listopada 2010 < 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #71 Napisano 1 Listopada 2010 Czarujesz, oj czarujesz tą swoją ślicznotką... Lubię taki kształt koperty, może dlatego tak ciągnie mnie do diverów vintage... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4658 #72 Napisano 3 Listopada 2010 Czaaad. W dobrym kierunku podążasz. Co do paska - nie jestem zwolennikiem materaca. Szedłbym w kierunku grubasnego mescha. Ogólnie ta sztaba komponuje sie najlepiej z żelastwem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #73 Napisano 3 Listopada 2010 Czaaad. W dobrym kierunku podążasz. Ogólnie ta sztaba komponuje sie najlepiej z żelastwem.+1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #74 Napisano 3 Listopada 2010 Ale ale...Michał. Nie pokazałeś nam jeszcze pupci swojej ślicznotki... Nie daj się prosić... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #75 Napisano 6 Listopada 2010 < 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach