Gość Mareek11 #701 Napisano 10 Grudnia 2013 Zginął napis tylko o kamieniach który i tak był uszkodzony jak zauważyłeś. A inne napisy uważam że teraz lepiej nawet wyglądają. Miał iść do renowacji ale teraz mi się wydaje wygląda wystarczająco dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #702 Napisano 10 Grudnia 2013 A nawet bardzo ich szkoda. Jest teraz jakiś taki pusty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mareek11 #703 Napisano 10 Grudnia 2013 Ale to chyba lepsze niż malowanka? wtedy miałby wszytkie napisy ale czy ktokowiek chciałby go nosić? niczym nie różniłby sie od zegarków z jarmarku :/ kompletna lipa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #704 Napisano 11 Grudnia 2013 Teraz trzeba by wyjac z niego kamienie skoro napisu juz nie ma A tak na powaznie to jezeli ten zegarek ma byc uzytkowy to wizualnie wyglada napewno duzo lepiej, a kolekcjonerski i tak nie byl ze wzgledu na stan tarczy 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mareek11 #705 Napisano 11 Grudnia 2013 Miałbyć do noszenia od czasu do czasu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #706 Napisano 11 Grudnia 2013 Teraz trzeba by wyjac z niego kamienie skoro napisu juz nie ma Tak, to jest słuszna koncepcja 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mareek11 #707 Napisano 11 Grudnia 2013 Tak, to jest słuszna koncepcja ciekawe... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #708 Napisano 14 Grudnia 2013 Nie było to małe Spa Tak było przed;------ i po 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #709 Napisano 14 Grudnia 2013 Gratuluje, myśle, ze to udana renowacja. Tylko, ze logo i indeksy są srebrne, a czy nie powinny być złote? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #710 Napisano 14 Grudnia 2013 Są złote tylko ze mnie taki dobry fotograf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #711 Napisano 14 Grudnia 2013 To i podziałka (kropki) pewnie też są na miejscu. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #712 Napisano 14 Grudnia 2013 Moim zdaniem to kropki\podziałka i logo nie były ruszane.Nie wiem jak napis Le Coultre? czy był robiony? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #713 Napisano 14 Grudnia 2013 Co prawda ze zdjęcia bardzo trudno cokolwiek jednoznacznie stwierdzić, ale wydaje mi się, ze napis musiał być ponownie nanoszony. Tarcza przed spa była zniszczona i miała ryski w obrębie napisu, a po jest czyściutka, a napis pełen. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksylo1 26 #714 Napisano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Muszę przyznać, że ładna renowacja. Nie spodziewałem się. Pochwal się gdzie robiłeś i jakie koszty... edit:napis z pewnością był robiony, jest ok. Generalnie ta część tarczy była bardzo prosta do renowacji, głównym wyzwaniem był dysk... Edytowane 14 Grudnia 2013 przez ksylo1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skorpion986 0 #715 Napisano 14 Grudnia 2013 Panowie, zdradzicie swoje sposoby na ,,eliksir" do mycia tarczy.Efekt z GUBem zachwyca.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksylo1 26 #716 Napisano 14 Grudnia 2013 13lesiu a gdzie zginął trójkącik z dysku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #717 Napisano 14 Grudnia 2013 Moim zdaniem wyszło to nie źle ,czekałem na te tarcze ponad dwa msc. koszt nie za duży 250zł.dane "Mistrza" mogę podesłać na PWW-wa\Poznań czy Doliński W-w chcieli ok.500zł. pogięło ich. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #718 Napisano 14 Grudnia 2013 13lesiu a gdzie zginął trójkącik z dysku?No właśnie-znikną powinien być lub kreska bo takie tez widziałem [czekałem aż ktoś to zauważy-Krzysiek ma dobre oko] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksylo1 26 #719 Napisano 14 Grudnia 2013 ale to jakieś niedopatrzenie renowatora czy co? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #720 Napisano 14 Grudnia 2013 Lesiu - odeślij "mistrzowi" bo Ci spaprał parkingowca 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #721 Napisano 15 Grudnia 2013 Lesiu - odeślij "mistrzowi" bo Ci spaprał parkingowcaOdeślę tą małą tarczkę bo ten trójkącik jest ważny-dlaczego "mistrz" nie zrobił tego? nie mam pojęcia.Chciałem ,żeby przysłał mi zdjęcia przed wysyłką ale się tak nie stało Ma być tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksylo1 26 #722 Napisano 15 Grudnia 2013 trzeba tylko wkleić ten trójkącik. albo o nim zapomniał albo go zgubił..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #723 Napisano 15 Grudnia 2013 Rozmawiałem dziś z "mistrzem" i oczywiście przeprasza za niedociągnięcie i naprawi bubla mam nadzieję,że nie będę czekał tak długo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1929 #724 Napisano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Lesiu a tak w ogóle gdzie wyrwałeś taką perełkę? Jakoś mi umknęło i nie widziałem wcześniej na forum żebyś się chwalił tym rodzynkiem Gratulacje! Edytowane 15 Grudnia 2013 przez buczo85 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #725 Napisano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Rozmawiałem dziś z "mistrzem" i oczywiście przeprasza za niedociągnięcie i naprawi bubla mam nadzieję,że nie będę czekał tak długo Przynajmniej ma klase No i oczywiscie zegar tez Edytowane 15 Grudnia 2013 przez 70' 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach