janekp 516 #1851 Napisano 6 Czerwca 2020 drzwi na kolki czy zawiasy 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #1852 Napisano 6 Czerwca 2020 (edytowane) Patrzę teraz i widzę że na kołki - a powiedziałem że chyba na zawiasy - zapomniałem , za dużo tego ... tak to jest jak się grzebie w kilku skrzyniach na raz ... Edytowane 6 Czerwca 2020 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #1853 Napisano 7 Czerwca 2020 dlatego pytalem,puscilem Ci na whatsapp kilka starych fotek ,Eppner nieaktualny a reszta pochodzi z 2015 roku 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2977 #1854 Napisano 7 Czerwca 2020 To może kontynuujcie to na whatsapp, skoro my nie godni? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #1855 Napisano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Piotrze, nie niegodni ... nie o to chodzi . Ja jestem gaduła , Janek ... wylewny w słowach . Jak raz na jakiś czas się zdzwonimy to rozmowa trwa godzinę z dużym hakiem i zahacza o wszystkie tematy ... nie da rady tego pisać. Poza tym wysyłanie kilku zdjęć odbywa się się na bieżąco , a Janek ma takie tempo że nawet nie zdążyłem wszystkiego dokładnie oglądnąć . Poza tym wzrok się i psuje słuch szwankuje (i pamięć nie ta) a pytanie padło najpierw na forum więc też na nim odpowiedziałem. A ja jeszcze wczoraj dyskutowałem o tym w pięknych okolicznościach przyrody????♂️ ... czyli okolice mojego domu (żeby nie było - ziemia terenu CK Monarchii ???? ) upojony nadmiarem tlenu ... Ps. Piękna ta CK Monarchia ???? ... i komu to przeszkadzało ???? Edytowane 7 Czerwca 2020 przez LESKOS 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #1856 Napisano 7 Czerwca 2020 2 godziny temu, tarant napisał: To może kontynuujcie to na whatsapp, skoro my nie godni? Godni jak najbardziej ???? ,Eppner był niedawno na Ebau bijący numer4 xxx cena około 1 k Euro,pozostałe zdjęcia jakie otrzymałem od kolekcjonera nie mogę puścić na otwarte forum-nie za bardzo.Okazało sie ze Leszek zamieścił zdjęcia skrzyni gdzie mi brakuje górki ,mazerunek mam spie,,,,,ny właśnie ,totalna samoróbka stad nasze rozmowy ..... 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #1857 Napisano 7 Czerwca 2020 Jasne, jasne... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #1858 Napisano 7 Czerwca 2020 Inspektor Krzysiu wziął się za sprawę ???? 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2977 #1859 Napisano 7 Czerwca 2020 Wkurza mnie ten Krzychu. To ja miałem się za mistrza sarkazmu i ironii w tym dziale. No i czuję, że mój domorosły tron się chwieje 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #1860 Napisano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Mistrzu, jestem jedynie marna podróbka... Podnóżkiem jakoby przy twym tronie... Odnośnie zawiasów... To tam są zastosowane nożycowe, tak? Od góry i dołu drzwi... Edytowane 7 Czerwca 2020 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #1861 Napisano 7 Czerwca 2020 Podnóżkowanie, podróbkowanie to moja działka! ???????? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #1862 Napisano 7 Czerwca 2020 w dole drzwi - stalowy kołek w blaszce , od góry to samo ... to jest zawias nożycowy - tak 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #1863 Napisano 8 Czerwca 2020 Powoli posuwamy się z robotą do przodu ... I 58FE9A05-31E0-47D6-8562-94493803CAAE.MP4 2 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1800 #1864 Napisano 8 Czerwca 2020 OOooo , trzypłytowy .... wiem , wiem , ale fajnie wygląda w tym ujęciu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #1865 Napisano 9 Czerwca 2020 (edytowane) ...czy warto polerować płyty .... czasami tak - ułatwia kontrolę????` IMG_4741.m4v Edytowane 9 Czerwca 2020 przez LESKOS 2 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #1866 Napisano 9 Czerwca 2020 O jakie fachowe wkręty z epoki... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #1867 Napisano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Na desce testowej marudo ???? Edytowane 9 Czerwca 2020 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #1868 Napisano 10 Czerwca 2020 Wiem mądralo.... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #1869 Napisano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Tośmy se pogadali ... Edytowane 10 Czerwca 2020 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #1870 Napisano 10 Czerwca 2020 Na desce mam identyczne, epokowe krzyżaki 😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1800 #1871 Napisano 10 Czerwca 2020 Ja też ! Wszystko pasuje , bo jak deska jest z obecnej epoki , to i śruby muszą pasować do niej A płyty ... super lustro i faktycznie , to jest przydatne. Ja , aż tak nie polerowałem , no i nieźle się gimnastykowałem , by przyjrzeć się pracy kotwicy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #1872 Napisano 10 Czerwca 2020 56 minut temu, LESKOS napisał: Tośmy se pogadali ... Ale Ty tak nie wyglądasz... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #1873 Napisano 10 Czerwca 2020 LES bardzo się "wylaszczył", wygląda świetnie więc dysonansu nie ma 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #1874 Napisano 10 Czerwca 2020 😉 Krzysiu , dla ciebie mogę, jak chcesz się umówić ... Jak Gosia napisała .... metamorfozy to moja specjalność ... tylko trzeba trochę poczekać bo Śląsk ostatni kiepsko się ma ... 😞 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3483 #1875 Napisano 13 Czerwca 2020 No i udało się zamknąć wreszcie temat ... Chyba najgorzej nie wyszło, a dziura po jednym takim została zatkana 😉 IMG_4800.m4v 2 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach