Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość 00110010000010011001

Podrobki Casio

Rekomendowane odpowiedzi

Za 250zł na allegro u Bigbena są te AW-591

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jak zauwazycie na allegro podrobke to atakujecie wystawiajacego badziew pytaniami? Czy piszecie do allegro?

Trzeba takich ancymonow od razu eliminowac.

Edytowane przez kaznodzieja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze zglaszam. A jakie pytania zadawać w takiej sytuacji?

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

J

. A jakie pytania zadawać w takiej sytuacji?

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Np. "Dlaczego jesteś ch..?."

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wątpię, co najwyżej nieliczne przypadki. Na ogół opis sugeruje, że sprzedawca doskonale wie co oferuje. "Nie znam się na tego typu zegarkach", "proszę dokładnie sprawdzić zdjęcia bo nie przyjmuję zwrotów" - to przecież mówi samo za siebie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość miczel1

Seven ma racie a tutaj doskonale napisana aukcja:

http://allegro.pl/g-shock-fioletowy-g7900-gw7900-i3907589695.html

http://allegro.pl/g-shock-brazowy-g7900-gw7900-i3907605451.html

"Posiadam do sprzedania sportowy, dobrze prezentujący się zegarek sygnowany G-shock G7900 / GW7900 fioletowy . Zegarek świetnie wygląda na ręce, pasuje do wielu strojów. Nie znam się na takich zegarkach i nie mogę potwierdzić oryginalności. Nie przyjmuje negatywów oraz zwrotów. Cena bardzo okazyjna. Możliwość podesłania większej ilości zdjęć."

Sprzedajacy doskonale wie co ma i ile jest warte  :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam pytanie czy prezentowany w linku zegarek jest oryginalny? Nie znam się na tym, a ma być jako dodatek do prezentu na 18-te urodziny mojego siostrzeńca. Tak przy okazji czy to odpowiedni model na prezent? Budżet lekko powyżej 100 zł, max 150. Resztę prezentu stanowić będą pieniądze na życzenie solenizanta. Z góry dziękuję za odpowiedź i mam nadzieję, że w dobrym miejscu pytam...

http://allegro.pl/zegarek-casio-aq-180wd-7bv-gw-cala-pl-okazja-wawa-i3828628564.html

Edytowane przez graga_4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oficjalna polska dystrybucja, więc jaki ma być jeśli nie oryginalny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość miczel1

Witam, mam pytanie czy prezentowany w linku zegarek jest oryginalny? Nie znam się na tym, a ma być jako dodatek do prezentu na 18-te urodziny mojego siostrzeńca. Tak przy okazji czy to odpowiedni model na prezent? Budżet lekko powyżej 100 zł, max 150. Resztę prezentu stanowić będą pieniądze na życzenie solenizanta. Z góry dziękuję za odpowiedź i mam nadzieję, że w dobrym miejscu pytam...

http://allegro.pl/zegarek-casio-aq-180wd-7bv-gw-cala-pl-okazja-wawa-i3828628564.html

To wszystko zalerzy nawet od tego co jemu sie podoba i jak sie ubiera oraz  jaki ma styl :)

Zegarek jest raczej sportowo/elegancki wiec musisz ocenic sam/sama .

Mi osobiscie wydaje sie ze młodsza osoba woli bardziej kolorowe zegarki w stylu g-shocka,lub diesla  czy cos podobnego :) Ten jak dla mnie jest zbyt klasyczny dla 18latka :)

Tu jest pare wad i zalet ww zegarka http://www.ceneo.pl/10638092?tag=familyThumbnails

Edytowane przez miczel1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seven ma racie a tutaj doskonale napisana aukcja:

http://allegro.pl/g-shock-fioletowy-g7900-gw7900-i3907589695.html

http://allegro.pl/g-shock-brazowy-g7900-gw7900-i3907605451.html

"Posiadam do sprzedania sportowy, dobrze prezentujący się zegarek sygnowany G-shock G7900 / GW7900 fioletowy . Zegarek świetnie wygląda na ręce, pasuje do wielu strojów. Nie znam się na takich zegarkach i nie mogę potwierdzić oryginalności. Nie przyjmuje negatywów oraz zwrotów. Cena bardzo okazyjna. Możliwość podesłania większej ilości zdjęć."[/size]

I jeszcze bezczelny oszust zwrotów nie przyjmuje.

Sprzedajacy doskonale wie co ma i ile jest warte :blink:

i jeszcze oszust bezczelny zwrotów nie przyjmuje.. Edytowane przez AddMaster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem do powyższego sprzedawcy wiadomośc

czuje pan satysfakcje z oszustwa??? Wszyscy wiedzą że są to tanie podróby. Należy jednak pamiętać że życie jest sprawiedliwe i to sobie odbije w innej sytuacji.

.

o dziwo mi odpisał

Witam , rozumiem Pańskie zdenerwowanie po odczytaniu opisu mojej aukcji lecz mogę Panu zatwierdzić ze żaden z kupujących nie był przekonany ,że kupowany przez niego produkt to oryginał ,nie mogę sprzedawać replik pisząc w aukcji że to replika ponieważ allegro usuwało właśnie takie.W wiadomościach prywatnych ,kupujących informowałem ze produkt to replika. Nie wszystkich ludzi stać na oryginalny produkt. Klienci nie narzekają po odbiorze przesyłki lecz są do tego pozytywnie nastawieni. Lecz jeśli nadal będzie Pan myślał ze jestem nie uczciwym allegrowiczem to dodam że juz nie zobaczy Pan u mnie więcej podobnych aukcji (Pańska wiadomość nie jest pierwsza i nie miło się czyta tym podobne zarzuty, dlatego koniec) Pozdrawiam
.

Więc jeśli to prawda to są ludzie którzy napiszą co sądzą o takich sprzedawcach w większej ilości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość miczel1

Z jednej strony to facet ma racje ze sa ludzie których nie stac na orginał.Rozumiem tu sprzedaż podróby za te 40-50zł ale sprzedawanie podróby Froga za 550 zł to już jest napewno jawne walenie w człona :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam jestem tu Nowy i mam pytanko.mam do kupienie Casio ga100 i chciałbym się dowiedzieć czy to oryginał

post-69160-0-74102100-1390937203_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z jednej strony to facet ma racje ze sa ludzie których nie stac na orginał.Rozumiem tu sprzedaż podróby za te 40-50zł ale sprzedawanie podróby Froga za 550 zł to już jest napewno jawne walenie w człona :)

Facet sprzedaje bo chce zarobic - proste ale wredne.

Natomiast nie rozumiem kupujacych jesli wiedza ze to podroba.

Jak mozna udawac cos przed kims?

Jesli mnie nie stac na g-shocka to kupuje inny, tanszy.

Nie wyobrazam sobie latac w rolku i udawac goscia przy kasie. Jak ktos powiedzialby - to podroba, spalilbym sie ze wstydu.

Sorki za brak polskich znakow ale tworze na tablecie corki i ... nie wiem :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam jestem tu Nowy i mam pytanko.mam do kupienie Casio ga100 i chciałbym się dowiedzieć czy to oryginał

Tyl wyglada na fejk, ale wrzuc front zdjecia aby rozwiac watpliwosci :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Natomiast nie rozumiem kupujacych jesli wiedza ze to podroba.

Może jestem wredny, ale cieszę się, gdy takiemu "G-shock" zamoknie przy lada zanurzeniu w wodzie. Może w końcu zrozumie na czym polega różnica między podróbą a oryginałem G-shocka. ;)

Screwback.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok bo ja mam dwa Casio i mam z tyłu napisane taki małym numerki chyba to są daty ale nie pamiętam A ten jednak nie ma

post-69160-0-28948600-1390938431_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A powiedz mi czy musi być wbity ten numer z tyłu oznacza numer partii i datę produkcji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te numery wybijane są tylko na modelach z solarem.

Każdy sklep na allegro sprzedaje oryginały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi