Spinner 32 #1 Napisano 28 Listopada 2010 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #2 Napisano 28 Listopada 2010 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 24870 #3 Napisano 28 Listopada 2010 Świetny zegarek i piękne zdjęcia. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #4 Napisano 28 Listopada 2010 Spinner, świetny jest, może pomyśle o nim w sensie zakupu 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #5 Napisano 28 Listopada 2010 Fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biernyl 1 #6 Napisano 29 Listopada 2010 Urocze chrono na pasku prezentuje się znacznie lepiej IMHO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 454 #7 Napisano 29 Listopada 2010 jest doskonały! Chętnie nabyłbym takowego, jednak jest za duży jak na mój nadgarstek... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4270 #8 Napisano 2 Grudnia 2010 Dobre i ładne chrono...oczywiście gratuluję...tylko po co mu tyle przycisków? : ) 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarrantul 0 #9 Napisano 4 Grudnia 2010 super zegarek. mam takiego w rodzinie- tyle, ze w bieli. fotografie rewelacja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #10 Napisano 13 Grudnia 2010 Dzięki wielkie;-) 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #11 Napisano 13 Grudnia 2010 Super Hami, na stali jeszcze ładniejszy, gratuluję ponownie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejk 2 #12 Napisano 13 Grudnia 2010 swietnie na pasku wyglada gratulacje niech sie dobrze nosi 0 tengo hambre pero no tengo dinero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mapeth 1 #13 Napisano 13 Grudnia 2010 na pasku - POEZJA gratuluje pięknego nabytku.p.s. świetne fotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hojrak 0 #14 Napisano 30 Grudnia 2010 Witam, Świetne fotki... również posiadam x-winda i jest jedna rzecz która mnie strasznie denerwuje w bransolecie, mianowicie przy myciu rąk, lekki deszcz czy nawet jak mi się ręka trochę spoci to mam brudną rękę, z pomiędzy ogniw bransolety wydobywa się czarna maź jakby jakiś smar, też tak macie?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #15 Napisano 30 Grudnia 2010 Nie, ja tak nie mam - mysle, ze stara szczoteczka do zebów, ciepła woda z mydłem zaradzi na jakiś czas Potem dobrze wytrzyj, wysusz i bedzie ok:-) 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #16 Napisano 30 Grudnia 2010 Zegarek jak zegarek... ale dekielek bardzo udany! Gratulacje! 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #17 Napisano 30 Grudnia 2010 Coraz bardziej trafiają do mnie Hamiltony... Ten jest świetny. 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madej23 0 #18 Napisano 30 Grudnia 2010 Dla mnie bomba !Dlatego też go posiadam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach