OmegaDeVille 59 #3976 Napisano 14 Grudnia 2013 Wygląda ok, ale nie widzę zdjecia mechanizmu, a ono jest tutaj kluczowe. Ale na pierwszy rzut oka jest ok. Tyle, ze to nie jest żaden okaz, a cena wygórowana. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arasov 0 #3977 Napisano 14 Grudnia 2013 dzięki za opinię no właśnie brak zdjęcia mechanizmu i cena coś chyba duża może ktoś podpowie gdzie dostanę podobnego Tissota bo chciałbym zrobić prezent bratu a mu się takie bardzo podobają a z resztą mi też i nie tylko Tissoty pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 341 #3978 Napisano 14 Grudnia 2013 Wskazówki każda z innej parafii , luma na indeksy też nędznie malowana.Tarcza do renowacji , wskazówki do szukania. Ja bym sobie odpuścił. pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arasov 0 #3979 Napisano 14 Grudnia 2013 wielkie dzięki no panowie macie oko i się znacie na tym świetnie a co wy na to ? http://tablica.pl/oferta/zegarek-tissot-x-2-ID4qtdb.html#6a1777ac89 ten jeden na pewno do większej renowacji ogólnie będzie się trzeba zająć nimi obydwoma i mają fotki mechanizmów ale czy warto ?? wiadomo to ma swoje lata i trzeba włożyć serce i "zł" też dzwoniłem do gościa i mówi że mechanizmy chodzą bardzo dobrze ale wiadomo różnie to bywa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3980 Napisano 14 Grudnia 2013 Nawet gdyby mechanizm był super, to za takie pieniądze znajdziesz coś o wiele lepszego. @lamwoj dokonał Ci szybkiej oceny i oryginalności i stanu tarczy. To nie jest super okazja, a decyzję i tak musisz podjąć sam. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arasov 0 #3981 Napisano 14 Grudnia 2013 a te teraz z tablicy x2 Tissoty ? http://tablica.pl/oferta/zegarek-tissot-x-2-ID4qtdb.html#6a1777ac89 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3982 Napisano 14 Grudnia 2013 a te teraz z tablicy x2 Tissoty ? http://tablica.pl/oferta/zegarek-tissot-x-2-ID4qtdb.html#6a1777ac89Oryginalne,ale nie za te pieniądze..... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #3983 Napisano 14 Grudnia 2013 (edytowane) MOD:Panowie, to nie jest dział zapytań.Myślicie, że nie mam nic ciekawszego do roboty, jak sprzątanie?Choć przecież sobota.... Edytowane 14 Grudnia 2013 przez chronofil 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3984 Napisano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Aleś się napalił, spokojnie. Czy szukasz zegarków do renowacji, czy w stanie nadającym się do noszenia? Sorry Artur, rzeczywiście nie ten wątek. Edytowane 14 Grudnia 2013 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3985 Napisano 14 Grudnia 2013 Kajam się-nie zauważyłem 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arasov 0 #3986 Napisano 14 Grudnia 2013 przepraszam za bałagan a jakiś namiar na dział w którym mógłbym popytać i powrzucać ewentualnie linki a zegarki najlepiej do noszenia ale do małej renowacji też mogą być no przecież cała radocha z tego no chyba źle nie napisałem jeszcze raz przepraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3987 Napisano 14 Grudnia 2013 ZAPYTANIA I SUGESTIE PRZED ZAKUPEM 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #3988 Napisano 16 Grudnia 2013 Rzadko się trafia taki zestaw JLongines ultra chron z pudłem właściwym, kartonem zewnętrznym, książeczką gwarancyjną (wypełnionę) kartą gwarancji na wodoszczelność, kartą gwarancji precyzji chodu gwarantującej odchyłkę nie większą niż 60 sek na miesiąc (czyli w założeniu ultra chrony miały być dokładniejsze niż chronometry), mały folderek reklamowy z różnymi modelami ultra Chronów, wizytówka sklepu, w którym zegarek w kwietniu 1970 został kupiony i zaklejona (już otworzyłem….) kopertka z kawałkiem rozciągliwej bransolety Speidel). No i sam zegarek.Przepraszam za zdjęcia, obiecuję ładniejszą galerię.Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caliber 89 1 #3989 Napisano 16 Grudnia 2013 No to mnie przebiłeś GRATULUJĘ - kawał pięknego zegarka i super komplet ! Zerkam właśnie na mój nadgarstek, bo dziś Ultra przy poniedziałku - to naprawdę przepiękne czasomierze. pozdrawiam C. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #3990 Napisano 16 Grudnia 2013 Wasyl, szczerze zazdroszczę! Piękny zegarek, piękny stan, piękny zestaw! Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #3991 Napisano 16 Grudnia 2013 Odnalazłeś kapsułę czasu Tomku Całość sprawia gigantyczne wrażenie. Gratulację. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3992 Napisano 16 Grudnia 2013 Gratulacje, piękny zestaw. To już chyba drugi ultra-chron w tak doskonałym stanie i wyposażeniu :)"full-wypas" 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #3993 Napisano 16 Grudnia 2013 Patrząc na to co w drugim rzędzie stoi, to bałbym się kupić taki zegarek w krótkim czasie ...;p Ale co tam! Żyje się raz Biorę ! Nie?No to ... graty,,, 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #3994 Napisano 16 Grudnia 2013 Gratuluje Wasyl! Wklej tez do "Naszych NOSów". Naprawdę świetny zakup! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #3995 Napisano 16 Grudnia 2013 Super jest ten ultra-chron o ile się nie mylę to już chyba Twój drugi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolak 24 #3996 Napisano 16 Grudnia 2013 Miałem takiego białego, i szczerze mówiąc to jak założy się go na rękę to czar pryska... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caliber 89 1 #3997 Napisano 16 Grudnia 2013 Miałem takiego białego, i szczerze mówiąc to jak założy się go na rękę to czar pryska... ...ja miałem dziś mojego cały dzień na ręce...i jakoś nic nie prysło... wręcz przeciwnie...im dłużej go mam, tym bardziej mi się podoba... ale na świecie są różne czary jak widać jeszcze raz graty Wasyl, bo zegarek 1 klasa! pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3998 Napisano 16 Grudnia 2013 Właśnie o Twoim pisałem, jako tym drugim, pokazywanym ostatnimi czasy. Piękne są te Ultra chron`y, a w dodatku te"opakowania", które dopełniają całość kolekcjonerską. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tajtek 110 #3999 Napisano 16 Grudnia 2013 Długo już nie miałem czym się tutaj chwalić, a i dziś skromniutko.Dugena na 17 kamykach: i wczorajszy zupełnie przypadkowy nabytek wyciągnięty na deszczu prawie z błota. Cyma o ile dobrze odcyfrowałem na werku cal.166 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4000 Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Rzadko się trafia taki zestaw JLongines ultra chron z pudłem właściwym, kartonem zewnętrznym, książeczką gwarancyjną (wypełnionę) kartą gwarancji na wodoszczelność, kartą gwarancji precyzji chodu gwarantującej odchyłkę nie większą niż 60 sek na miesiąc (czyli w założeniu ultra chrony miały być dokładniejsze niż chronometry), mały folderek reklamowy z różnymi modelami ultra Chronów, wizytówka sklepu, w którym zegarek w kwietniu 1970 został kupiony i zaklejona (już otworzyłem….) kopertka z kawałkiem rozciągliwej bransolety Speidel). No i sam zegarek.Przepraszam za zdjęcia, obiecuję ładniejszą galerię. Pozdrawiam, Tomku -chyba masz wehikuł czasu......... Edytowane 16 Grudnia 2013 przez chronofil 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach