Robredo 21 #7201 Napisano 30 Stycznia 2015 Na żywca powali na kolana Niech się dobrze nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7202 Napisano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Dziękuje bardzo W środku to-http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&0&2uswk&Longines_507A co najważniejsze- mój rocznik ,czyli zegarek bardzi dobry Edytowane 30 Stycznia 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #7203 Napisano 30 Stycznia 2015 A co on bez koronki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #7204 Napisano 30 Stycznia 2015 i bez szkła, za to tanio jak w czibooo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7205 Napisano 30 Stycznia 2015 Do foty się rozebrał..... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #7206 Napisano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Kumam - mimo małych brakóf to i tak bardzo ładny zegareczek Edytowane 3 Lutego 2015 przez Paweł Bury. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #7207 Napisano 30 Stycznia 2015 Kumam - mimo małych brakóf to i tak bardzo ładny zegareczek Paweł.... zlituj się nad nami i sięgnij po SJP 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #7208 Napisano 30 Stycznia 2015 Dziś się "dogadałem" -zdjęcie własciciela ,mam nadzieje że nie będzie zły 36.jpgCook , moje gratulacje , super zegarek , kształt indeksów godzinowych powala na kolana . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #7209 Napisano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Paweł.... zlituj się nad nami i sięgnij po SJPMyślę że Paweł nie ma aż takich brakóf a bardziej to był żart Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #7210 Napisano 30 Stycznia 2015 Paweł.... zlituj się nad nami i sięgnij po SJPMarcin to było celowe u mnie podkreśla błędy a i bez podkreślenia coś tam liznąłem Polskiego Słowo w którym można zrobić najwięcej błędóf to fzhut - wschód 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #7211 Napisano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Marcin to było celowe u mnie podkreśla błędy a i bez podkreślenia coś tam liznąłem Polskiego Słowo w którym można zrobić najwięcej błędóf to fzhut - wschód W takim razie przepraszam , zwracam honor , nie zrozumiałem , wychodzi na to ,że to ja mam braki Ps : "Polskiego" piszemy z małej litery Edytowane 30 Stycznia 2015 przez MWATCH 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7212 Napisano 30 Stycznia 2015 Cook , moje gratulacje , super zegarek , kształt indeksów godzinowych powala na kolana .A dziękuję,już się nie mogę doczekać az go dopadnę.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #7213 Napisano 30 Stycznia 2015 W takim razie przepraszam , zwracam honor , nie zrozumiałem , wychodzi na to ,że to ja mam braki Ps : "Polskiego" piszemy z małej litery A gdzie tam! Tylko każdy przecinek źle postawiłeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #7214 Napisano 30 Stycznia 2015 to i ja pogratuluje... fajny longines.ciekawe indeksy, fajna data... fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość norbie #7215 Napisano 31 Stycznia 2015 Jeszcze chodzi..., tzn idzie.... tzn leci do mnie 2.JPGRobi wrażenie, gratuluję Primabaleron - czy zegarek ma sprawny bezel? Jak głęboką renowację planujesz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #7216 Napisano 31 Stycznia 2015 Robi wrażenie, gratuluję Primabaleron - czy zegarek ma sprawny bezel? Jak głęboką renowację planujesz?Nie wiem, bo jeszcze go nie mam Nie mniej, wg mojego rozeznania były wersje ze stałym i obrotowym bezelem. Jeśli się mylę to niech ktoś mnie naprostuje, Na pierwszy rzut oka, oprócz serwisu mechanizmu, czyszczenia zegarka, to renowacji nie będzie 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 341 #7217 Napisano 31 Stycznia 2015 A u mnie jakiś już czas taki Antoni.38 mm , stan jak na swój wiek cudny z kremową nutka patyny , nie powycierany.Koronka tylko inna , ale dobrze się nakręca więc puki co nie zmieniam. Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #7218 Napisano 31 Stycznia 2015 I stan zacny i model nieczęsto spotykany.Gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #7219 Napisano 31 Stycznia 2015 Świetny. To jest bardzo cenny egzemplarz do porównań tarcz przy ocenie malowanek. Mógłbyś wkleić więcej zdjęć ze szczegółami tarczy? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 341 #7220 Napisano 31 Stycznia 2015 Dzięki.Jutro coś dodam.Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #7221 Napisano 31 Stycznia 2015 Co w tych Atlanticach jest takiego, że mimo, iż tak pospolite to tak piękne...? 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #7222 Napisano 1 Lutego 2015 Prześliczna Rodania w stalowej kopercie.Zegarek jest w genialnym stanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #7223 Napisano 1 Lutego 2015 Przepraszam za post pod postem Maleńki ale bardzo wdzięczny Enicar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caliber 89 1 #7224 Napisano 1 Lutego 2015 ...wielki powrót ze SPA - Omega Flightmaster 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #7225 Napisano 1 Lutego 2015 Świetnie wygląda. Gratuluję. Jeśli nie tajemnica, gdzie robiłeś SPA? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach