centralny 3 #7276 Napisano 7 Lutego 2015 A taki chciał być u mnie !! ;-) Powiem szczerze że na żywo robi niesamowite wrażenie...Kosmetyka koperty + Bransolety MADE BY MWATCH. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #7277 Napisano 7 Lutego 2015 taka chciała być u mnie.. IMG_0129.JPGI co? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krywoj75 413 #7278 Napisano 7 Lutego 2015 Hmmm to może i ja co nieco dorzucę od siebie.Erkania - produkt prawdopodobnie niemiecki. Mechanizm niemieckiej firmy DUROWE produkującej surowe mechanizmy, jeden z dość licznej rodziny kalibrów 420. ( to dzięki Piotrowi Ratyńskiemu - on mi wygrzebał gdzieś info na podstawie zdjęcia - pozdrawiam Guru) Dzisiaj był u zegarmajstra ustawiony, - możliwie niewielkie różnice w chodzie kilka sekund na dobę, no ale werk przestał być produkowany w 1957r. Już zamówiłem do niego pasek z podkładką, będzie ślicznie ręcznie uszyty, wprawdzie w cenie kilku chińczańskich ale... jak ma się łapkę sporą...Piękna słoneczna tarcza, prawdopodobnie indeksy były fosforowane delikatnie. Wypełnienie wygasłe na wskazówkach... i to cykanko... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #7279 Napisano 7 Lutego 2015 Bardzo ładna i ciekawa tarcza. Faktura " słoneczko" która nie jest na całej tarczy jak to zwykle bywa, tylko kończy się przed podziałką minutową bardzo fajnie wygląda. Gratuluję. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #7280 Napisano 7 Lutego 2015 (edytowane) A taki chciał być u mnie !! ;-) Powiem szczerze że na żywo robi niesamowite wrażenie...Kosmetyka koperty + Bransolety MADE BY MWATCH. Poproszę wiecej zdjec Marcinowej roboty Bransa juz mi sie podoba... Edytowane 8 Lutego 2015 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #7281 Napisano 7 Lutego 2015 będzie noszony... 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #7282 Napisano 7 Lutego 2015 A taki chciał być u mnie !! ;-) Powiem szczerze że na żywo robi niesamowite wrażenie...Kosmetyka koperty + Bransolety MADE BY MWATCH. Moje marzenie!Piękny jest! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 510 #7283 Napisano 7 Lutego 2015 (edytowane) Moje marzenie!Piękny jest!Pewnie, ze piękny... Edytowane 8 Lutego 2015 przez Gregory_70 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #7284 Napisano 7 Lutego 2015 (edytowane) Chcę takiego Edytowane 8 Lutego 2015 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #7285 Napisano 7 Lutego 2015 Napisz do "dealera" A to ktoś tu diluje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
don-venditore 18 #7286 Napisano 8 Lutego 2015 Certina DS Junior Automatic Poljot 55g 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reelax 179 #7287 Napisano 8 Lutego 2015 A taki Japoniec mi ostatnio do kolekcji wpadł Citizen Automatic 21J gdzieś z okresu lat 70-tych...Bardzo ciekawa niebieska tarcza, oryginalna bransoleta. Koronka ze skrótem CTZ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #7288 Napisano 8 Lutego 2015 A taki chciał być u mnie !! ;-) Powiem szczerze że na żywo robi niesamowite wrażenie...Kosmetyka koperty + Bransolety MADE BY MWATCH. Ładniutki, jak by co wiesz do kogo masz uderzyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
centralny 3 #7289 Napisano 8 Lutego 2015 Hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #7290 Napisano 8 Lutego 2015 Bullhead marszczy suty A ja napiszę inaczej niż Piotrek: Leżał, ale bili się o niego. Musiałam więc złożyć propozycję nie do odrzucenia... 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7291 Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) . Musiałam więc złożyć propozycję nie do odrzucenia... Teraz Ty pracujesz dla Dona? https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCIQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DV7RMKq8RQj4&ei=HVrXVIe_C6f6ywObhICQCQ&usg=AFQjCNFEghqzlJafaqiBhbv7E3GdJIjzPg Piękny zegarek Edytowane 8 Lutego 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #7292 Napisano 8 Lutego 2015 ehhhhh co nabytek to piękniejszy Panowie strasznie podnosicie poprzeczkę. A ja mam problem za czym teraz polować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #7293 Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) Właściwie miałem nic nie pisać, tylko wkleić kilka zdjęć, ale byłbym nie w porządku w stosunku do kilku osób, które to swoją życzliwością i zaangażowaniem, pasją i otwartością ale również i wiedzą na temat Omeg, zegarków vintage wsparły mnie w realizacji tego projektu. Nie przypadkowo nazwałem to projektem, bo początek tej zabawy sięga wiosny poprzedniego roku kiedy to na nadgarstku naszego forumowego kolegi zauważyłem właśnie taki zegarek. Nie będę opisywał emocji jakie towarzyszyły szukaniu, kupowaniu, podróży do kraju i nadawaniu mu obecnego wyglądu, lecz skupię się tylko na podziękowaniu Tomkowi, bez którego tego zegarka bym po prostu nie miał i Piotrkowi, który wsparł mnie w organizowaniu powrotu zegarka do kraju.Jak wygląda sami zobaczycie, a co o nim sadzicie zapewne się niebawem dowiem. Edytowane 8 Lutego 2015 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #7294 Napisano 8 Lutego 2015 i jeszcze kilka 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZlg 27 #7295 Napisano 8 Lutego 2015 Rewelacyjna! Wrzuć zdjęcie nadgarstkowe. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #7296 Napisano 8 Lutego 2015 Boska! Gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1910 #7297 Napisano 8 Lutego 2015 Śliczności. Zegarek wygląda jak nowy. Masz zdjęcia sprzed? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #7298 Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) Pozostałe wieczorem wrzucę do galerii.http://zegarkiclub.pl/forum/gallery/album/1029-omega-speedmaster-mark-45/ Edytowane 8 Lutego 2015 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #7299 Napisano 8 Lutego 2015 No bardzo fajny telewizor Staszku. I chyba autor spa też się spisał na medal. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #7300 Napisano 8 Lutego 2015 Fantastyczna Omega, moje gratulacje. 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach