13lesiu 958 #10026 Napisano 3 Lipca 2016 wiejo3 piękna sztuka,gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #10027 Napisano 3 Lipca 2016 dzięki 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #10028 Napisano 4 Lipca 2016 Śliczny. Jaka średnica? Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #10029 Napisano 4 Lipca 2016 Śliczny. Jaka średnica? Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka36x42mm 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadas1122 57 #10030 Napisano 4 Lipca 2016 (edytowane) mój ulubieniec od kilku tygodni Atlantic Super De Luxe Edytowane 5 Lipca 2016 przez dadas1122 0 "Każdy problem ma rozwiązanie, jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #10031 Napisano 4 Lipca 2016 teraz jest taka : 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksylo1 26 #10032 Napisano 6 Lipca 2016 (edytowane) ładny eberhard, nie to co niektóre obecne potworki. Wiejo3 jak oceniasz tarcze? Edytowane 6 Lipca 2016 przez ksylo1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #10033 Napisano 6 Lipca 2016 wygląda,że oryginał... 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoxx2006 39 #10034 Napisano 6 Lipca 2016 Witam,ja ostatnio kupiłem przypadkiem takiego oto Enicara, koperta była w fatalnym stanie, ale teraz .Koperta po renowacji naszego forumowego kolegi Adama (As82).Muszę namówić Małżonkę by w nim chodziła, bo dla mnie za mały. Choć może ktoś podpowie co to za lata, czy model damski, czy męski? 0 Kupię: ---. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksylo1 26 #10035 Napisano 6 Lipca 2016 (edytowane) wygląda,że oryginał...indeksy sekundowe lekko różne od zazwyczaj widzianych....inna jedynka, może troche dwójka i szóstka domkniętaswiss made gdzieś sie schował czy go nie ma?! Edytowane 6 Lipca 2016 przez ksylo1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mw75 36 #10036 Napisano 6 Lipca 2016 O takie coś w fajnym rozmiarze i ładnym stanie:Poszedł na spa ale z pewnością będzie noszony.Firma zarejestrowana bodajże w 1942 r. Do teraz coś tam pod tym szyldem modowego można kupić. 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #10037 Napisano 6 Lipca 2016 (edytowane) A ja zapodałem takiego oto brzydala sorki za jakoś fotki ale noc Edytowane 6 Lipca 2016 przez lamhub 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radomirrr1 4 #10038 Napisano 6 Lipca 2016 Jak taki brzydki, to ja chętnie Cie od niego tanio uwolnie :-P 0 Co nas nie zabije, to nas wzmocni (i postarzy ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #10039 Napisano 7 Lipca 2016 Narazie sobie jakoś muszę poradzić z brzydalkiem troche u mnie pobedzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 510 #10040 Napisano 7 Lipca 2016 Cal.286, mikrokratka, złocona koperta, szuka nowego domu :-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #10041 Napisano 7 Lipca 2016 indeksy sekundowe lekko różne od zazwyczaj widzianych....inna jedynka, może troche dwójka i szóstka domkniętaswiss made gdzieś sie schował czy go nie ma?! pewno ..malowanka... 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam4002 14 #10042 Napisano 9 Lipca 2016 Nowy nabytek Juvenia automati na eta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rinkazki 73 #10043 Napisano 9 Lipca 2016 O takie coś w fajnym rozmiarze i ładnym stanie: Super, bardzo mi się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzesiekZG 0 #10044 Napisano 12 Lipca 2016 Jakis czas temu zawitala do mnie taka oto zielona zaba, pasek dokupilem, dalem do przeczyszczenia i smiga przepieknie. Tarcza jest odnowiona, koronka oryginalna. Jezeli, ktorys z kolegow moglby mi cos wiecej powiedziec o tym zegarku - bylbym wdzieczny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 219 #10045 Napisano 12 Lipca 2016 (edytowane) Witam,ja ostatnio kupiłem przypadkiem takiego oto Enicara, koperta była w fatalnym stanie, ale teraz .Koperta po renowacji naszego forumowego kolegi Adama (As82).Muszę namówić Małżonkę by w nim chodziła, bo dla mnie za mały. Choć może ktoś podpowie co to za lata, czy model damski, czy męski? Twój zegarek to wersja męska, kształtem przypominająca bardziej kwadrat. Są damskie kształtem przypominające bardziej prostokąt. Historia tego modelu rozpoczyna się w roku 1977. A u mnie pytanie z serii Gdzie jest Eni...car? Edytowane 12 Lipca 2016 przez RTK-WGM 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
45jk 1 #10046 Napisano 16 Lipca 2016 (edytowane) Co do Enicarów, Revelation była chyba większą rodzina modeli, bardziej kanciaste i bardziej zaoblone, prostokątne ułożone wzdłuż i w poprzek; na Ebayu widziałem i okrągły (stylistyka i mechanizm AR80* jak u reszty modeli). Na ogół pozłacane, choć jeśli wierzyć http://www.swisstime.ch/en-watches-ENICAR-%28304515%29-a304515.html, te "srebrne" był rodowane. Czy ktoś o tym słyszał i może potwierdzić/obalić? Mam takie coś, jak na tamtej stronie i wydaje się wyglądać inaczej, niż chromowany (bardzo jasny, wżery subtelniejsze). Ładna buzia - ta powyżej, na zdjęciu z wycieczki. Edytowane 16 Lipca 2016 przez 45jk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoxx2006 39 #10047 Napisano 20 Lipca 2016 Twój zegarek to wersja męska, kształtem przypominająca bardziej kwadrat. Są damskie kształtem przypominające bardziej prostokąt. Historia tego modelu rozpoczyna się w roku 1977.Dzięki, liczyłem właśnie na Twoją wypowiedź na temat tego modelu . Męski może i jest, ale malutki nawet jak na tamte standardy. Co do Enicarów, Revelation była chyba większą rodzina modeli, bardziej kanciaste i bardziej zaoblone, prostokątne ułożone wzdłuż i w poprzek; na Ebayu widziałem i okrągły (stylistyka i mechanizm AR80* jak u reszty modeli). Na ogół pozłacane, choć jeśli wierzyć http://www.swisstime.ch/en-watches-ENICAR-%28304515%29-a304515.html, te "srebrne" był rodowane. Czy ktoś o tym słyszał i może potwierdzić/obalić? Mam takie coś, jak na tamtej stronie i wydaje się wyglądać inaczej, niż chromowany (bardzo jasny, wżery subtelniejsze). Ładna buzia - ta powyżej, na zdjęciu z wycieczki.Wrzuć zdjęcie będzie pewnie łatwiej, coś Ci odpowiedzieć 0 Kupię: ---. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom1303 7 #10048 Napisano 20 Lipca 2016 Ta tarcza w Favre Leuba to u nas odnawiana czy jeszcze w Indiach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #10049 Napisano 20 Lipca 2016 Taki ciekawy zegarek z krainy OZ,.,Australijski wyprodukowany w Woolloongabba Quensland. Najdłużej istniejąca australijska firma zegarmistrzowska Rolma powstała w 1971 roku po ok 2 latach nazwa marki została zmieniona na Adina.,Zegarki Adina są nieprzerwanie produkowane do dzisiejszych czasów i odniosły duży sukces na australijskim rynku., Zegarek niemal identyczny z Aquadive .,Nawieksza różnica w cenie.,Zegarki Aquadive podobnie jak Scubapro mają status kultowego sprzętu do nurkowania i trzeba za nie zapłacić 5 razy więcej., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #10050 Napisano 20 Lipca 2016 Mayor tradycyjnie same wyszukane perełki i jak zwykle z ciekawą historia w tle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach