Stary 78 #1076 Napisano 11 Sierpnia 2011 Dzięki i gratuluje udanego zakupu IWC i Delbanka pierwsza klasa w Ruskich nie gustuje ale te dwa to fajne nabytki sam bym takie przygarnął bez dwóch zdań 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kaido2 #1077 Napisano 11 Sierpnia 2011 Gratuluje Atlantica Stary,te staluchy to ja lubię .Wypełnienie wskazówek trochę za jasne, ale może to wina zdjęcia na którym to wygląda jakoś tak sztucznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #1078 Napisano 11 Sierpnia 2011 Gratuluje Atlantica Stary,te staluchy to ja lubię .Wypełnienie wskazówek trochę za jasne, ale może to wina zdjęcia na którym to wygląda jakoś tak sztucznie.Dzieki fotka robiona lustrzanką już wieczorem, na początku wypełnienie rzeczywiście zrobiłem białe, ale zmyłem i przyciemniłem, jednak na zdjęciu faktycznie wyszło tak jakoś jasno, w rzeczywistości są troszeczkę ciemniejsze 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #1079 Napisano 11 Sierpnia 2011 Stary - dobra robota! Mówiłem, ze te tarcze niexle się czyszczą. Gratuluje - pieknie wyszedł Irku - piękny IWC. Gratulacje. Delbanka tez niczego, a ze inna liga - cóż, też ma prawo cieszyć 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enicar_rr 0 #1080 Napisano 12 Sierpnia 2011 Stary , Artur dziekuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 660 #1081 Napisano 12 Sierpnia 2011 Gratulacje Panowie!U mnie taki dziwolag sie pojawil jakis czas temu, ale nie bylo czasu zrobic zdjec. Dosc smieszna historia mi sie przydazyla z tym zegarkiem. Kupilem sam werk do innego zegarka, ktory na koniec okazal sie bezuzyteczny. Ten V2000 dostalem gratis Stan 99% NOS. 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enicar_rr 0 #1082 Napisano 12 Sierpnia 2011 Fajny,ciekawe rozwiązanie z koronką z tyłu.Kiedys miałem Voumard'a ale na 2500.Gratuluje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XLesio 14 #1083 Napisano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) No to na świeżo.Przyszedł dwa tygodnie temu, i po odkurzeniu tarczy (popełniłem błąd, i nie zrobiłem zdjęć stanu PRZED ) "trafiłem go" do SPA. Niestety idąc po odbiór do swojego fachmana nie wziąłem aparatu, a w domu nie mam jeszcze piłeczki Werk postaram się wrzucić w ciągu paru dni Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez XLesio 0 " Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 579 #1084 Napisano 17 Sierpnia 2011 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #1085 Napisano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) Zakupiony na aukcji gdzie zdjęcie było lekko prześwietlone więc w oryginale tarcza bardziej wskazuje znak upływającego czasu jednak dobrze zachowany i ogólny stan jak dla mnie 4 może z malutkim plusem za mechanizm i ciekawa stalową kopertę. Uzupełniłem wskazówki i odświeżyłem znaczniki godzin o nowa substancje luminescencyjną plus pasek Reda i do gabloty Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez Stary 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enicar_rr 0 #1086 Napisano 18 Sierpnia 2011 Stary ładniutki. W środku to jeden z 27B-xx ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #1087 Napisano 18 Sierpnia 2011 Cos takiego na zachete: 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JANUSZ003 0 #1088 Napisano 18 Sierpnia 2011 Pan daje dalej :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enicar_rr 0 #1089 Napisano 18 Sierpnia 2011 AS 1171 automatic bumper ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #1090 Napisano 18 Sierpnia 2011 Niezly jestes. On ma centralna sekunde, wiec to musi byc AS 1172: ciekawa metoda mocowania tarczy . 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #1091 Napisano 18 Sierpnia 2011 Stary ładniutki. W środku to jeden z 27B-xx ?Zgadza się http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?00&ranfft&a&2uswk&Tissot_27_221 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #1092 Napisano 18 Sierpnia 2011 Niezly jestes. On ma centralna sekunde, wiec to musi byc AS 1172: ciekawa metoda mocowania tarczy .AAAAAAAle ładna ciekawostka żuczku gdzieś ty go znalazł?????Design koperty, wskazówki i tarcza podobna do mojego stalowego Varldsmastararura ostatnio nabytego. Bardzo fajny ........ gratuluję Zbyszku 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 579 #1093 Napisano 19 Sierpnia 2011 taki mi sie trafil, w pelni sprawny, ogolnie w bardzo dobrym stanie 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #1094 Napisano 19 Sierpnia 2011 Bardzo fajny i w stalówce. Gratulacje 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #1095 Napisano 19 Sierpnia 2011 taki mi sie trafil, w pelni sprawny, ogolnie w bardzo dobrym stanie przyznaj się, że polowałeś na niego Bardzo fajny koperta ładnie zachowana ogólnie dla mnie 5 minus..... 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 579 #1096 Napisano 19 Sierpnia 2011 no fakt faktem polowalem na ten model... 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
busi 1 #1097 Napisano 23 Sierpnia 2011 Właśnie nabyłem bardzo sympatycznego Sailmastera Zastanawiam się w jakim zakładzie odnowić kopertę i umyć tarczę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 335 #1098 Napisano 23 Sierpnia 2011 Fajny stary Antek , troszkę jak murzynkowate Delbany. A to mój nowy nabytek Mimo alias GP , zdjęcie werku z innego ale w moim siedzi właśnie ten w lepszym stanie , widziałem go tylko chwilę u starszego zegarmistrza od którego go nabyłem. 33,5 mmbez koronki ale na ręce wydaje się większy , zwykły parciany pasek super się z nim komponuje , już był ze mną w kościele he! he! Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #1099 Napisano 23 Sierpnia 2011 Atlantic wspaniały. Mycie tarczy nie jest takie trudne, potrenuj na jakimś trupku i "zrób to sam". Dasz radę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #1100 Napisano 24 Sierpnia 2011 Właśnie sobie nabyłem cylinderek. Nic szczególnego, ale wyglada sympatycznie i jest w ładnym stanie. Fajna koperta, mineralne szkło, tarcza stuningowana stara kalkomanią. Cyka sobie głosno i dźwięcznie Na werku i kopercie ma sygnatury G.T Wie ktos z Kolegów może, co to firma? 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach