13lesiu 958 #5326 Napisano 27 Maja 2014 Gratuluję świetny Sherpa-kiedy na sprzedaż??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #5327 Napisano 27 Maja 2014 (edytowane) a czy przypadkiem nie pytałem czy aby to nie sherpa..? Graty! Edytowane 27 Maja 2014 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 334 #5328 Napisano 27 Maja 2014 (edytowane) Znalazł już stałe miejsce obok kolegi chrono.13lesiu - oby nigdy nie zabroklo mi na chleb ,bo to jeden z dogonionych króliczków. Sneer - trafiłeś!Pzdr Edytowane 27 Maja 2014 przez lamwoj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #5329 Napisano 27 Maja 2014 Chciałbym dogonić kiedyś takiego króliczka ale wszystkie wyłapuje primabaleron 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #5330 Napisano 27 Maja 2014 Chciałbym dogonić kiedyś takiego króliczka ale wszystkie wyłapuje primabaleron Że niby ja... !? ;p Guide też mi się podoba, ale nie można mieć wszystkiego... Pochwalam po raz drugi. Ciężko o ten model w takim stanie. Nie były to jako nowe jakoś ekstremalnie drogie zegarki, a poprzez budowę koperty, bezela i rozmiar mocno narażone na rysy, denty etc. etc... 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorian 151 #5331 Napisano 27 Maja 2014 Fajne nabytki , plasticzana ciekawostka , no i te zenki.Szczególnie ten niebieski , wiem bo miałem z tym , że tarcza była zjechana a ta jest super.Pytałeś " farciarzu " co do mnie płynie iiiiiiiiiiiii oto jest , nadspodziewanie szybko.Właśnie skończyłem pierwsze domowe spa i zdjęcia na gorąco.Pozostanie jeszcze smarowanko , i dopieszczenie wskazówek.Zdjęcie werku jeszcze z aukcji , bo nie chcę pokaszanić dekla.Reszta już moja .Ot taki tam enicar na oryginalnej bransie - maleństwo - 43 mm bez koronek . Boski. Uprasza się o wstawienie do wątku Worldtimerów http://zegarkiclub.pl/forum/topic/103351-worldtimery-%C5%9Bwiata/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoboCop 0 #5332 Napisano 28 Maja 2014 (edytowane) lamwoj bardzo ładna Sherpa, możesz wkleić zdjęcie jak wygląda zapięcie bransolety? ps. jakby komuś umknęło w podobnym klimacie tyle że nowości; http://chronos24.pl/basel-2014-longines-heritage-diver/ Edytowane 28 Maja 2014 przez RoboCop 0 (00)[][](00) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #5333 Napisano 28 Maja 2014 Bardzo mi się podoba ten kształt koperty i rozwiązanie z dekielkiem. Gratulacje.. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #5334 Napisano 28 Maja 2014 sherpa klasa!A i stan bardzo zacny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 334 #5335 Napisano 28 Maja 2014 lamwoj bardzo ładna Sherpa, możesz wkleić zdjęcie jak wygląda zapięcie bransolety? ps. jakby komuś umknęło w podobnym klimacie tyle że nowości; http://chronos24.pl/basel-2014-longines-heritage-diver/Proszę. Zapinka trochę sfatygowana , ale jest.Dzięki za wszystkie komentarze.pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaccarta 2 #5336 Napisano 29 Maja 2014 (edytowane) Zagląda człowiek po dluższej nieobecności - a tu Bach! dają po oczach. Pierwsza fotka (Enicar)- cudo. Normalnie -"Press too play i króliczek...złapany "a nam na łez otarcie - fotkę przykleić do ściany. Edytowane 29 Maja 2014 przez jaccarta 0 Tempus fugit - ... zegarek manet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #5337 Napisano 29 Maja 2014 Właśnie wrócił GP od Pana Zbyszka postaram się cyknąć jeszcze kilka fotek dziś i wieczorem wrzucić.Na razie gapię się na niego jak głupi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobuz1 3 #5338 Napisano 29 Maja 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #5339 Napisano 29 Maja 2014 Widzę, że kolejny zacny UG do kolekcji i dobrze bo to super manufaktura 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobuz1 3 #5340 Napisano 29 Maja 2014 zakochałem się w UG i nic na to nie poradzę Gratuluję GP- widzę, że przekonałeś się do kalendarza w innym języku niż angielski Super, też taki oglądałem i chciałbym mieć...Pozdrowienia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #5341 Napisano 29 Maja 2014 UG wymiatają mało fajnych okazów w dobrym stanie w sieci no i ten mikrorotor bardzo mi przypomina werk PP co tylko dodaje dodatkowo smaczku.Z tym GP już nie grymasiłem jeśli chodzi o kalendarz bo stan mnie urzekł, więc myślę sobie - biorę.A dziś Pan Zbyszek wylał kubeł miodu na me serce mówiąc, że faktycznie zegarek nigdy niebył otwierany. Zegarek został naoliwiony i tylko podpolerował mi szkiełko bo nałapało rysek pudełkowych. Z ciekawych plusów to bransoleta przypomina mi tą z AP RO - jest super wygodna i ma pełne ogniwa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #5342 Napisano 29 Maja 2014 Piękny, tylko pozostaje gratulować. A tarcza wygląda przecudnie z tymi stonowanymi i super dobranymi kolorystycznie napisami. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borewicz07 139 #5343 Napisano 29 Maja 2014 Wyborny. Gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #5344 Napisano 30 Maja 2014 (edytowane) a takie tam..jeszcze z naklejką Edytowane 31 Maja 2014 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #5345 Napisano 30 Maja 2014 Świetna kostka! Czy koperta, to pozłacana stal? Wymiar koperty, to ok 33-34 mm? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #5346 Napisano 30 Maja 2014 A takie tam "cudenko". Jak zwykle dobijasz na weekend pięknym zestawem. Przyznam się, że oglądając kolejne zdjęcia sądziłem że pokaże się normalny "okrągły" , a tu zaskoczenie. Pierwszy raz widzę kostkę vulcaina. Już przestałem Ci zazdrościć, teraz się tylko zastanawiam, czym następnym razem zaskoczysz? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #5347 Napisano 30 Maja 2014 (edytowane) Oczywiście znów zaskoczył jak Wezuwiusz i zasypuje nas tymi swymi, piekielnie kuszącymi,nabytkami. Co prawda nie ma porównania, ale jak gramy w kości, to gramy! Moje dwa oczka nie umywają się do Twych sześciu, jednakże taki słonik, to jest urokliwy słonik. Edytowane 31 Maja 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5348 Napisano 30 Maja 2014 No Piotrek i Leszek po kostkach dziś kopią.... ,a zegarki są tylko okrągłe :D 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #5349 Napisano 31 Maja 2014 (edytowane) To dodaj jeszcze,że może nie ma,kół i oczu kwadratowych. Edytowane 31 Maja 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 510 #5350 Napisano 31 Maja 2014 (edytowane) @gniewkoTarcza w GP jedna z ladniejszych jakie oglądałem w życiu, gratuluję zdobyczy i stanu zachowania oczywiście. Werk chciałbym jeszcze zobaczyć ? Edytowane 31 Maja 2014 przez grig1970 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach