Gość D@dik #8151 Napisano 28 Maja 2015 (edytowane) U mnie skromniej niż u Kolegów ;-) Junghansik - z racji wielkości zawłaszczył go sobie mój synek i się uparł, że pójdzie w nim do I Komunii ;-). Stwierdził, że swojego edc Casio nurka przecież do "gajerka" nie założy! i takie trochę nie wiem co, ale bardzo fajnie wyglądające i w ładnym stanie. Paproszki tylko pod szkłem (tarcza idealna) i do noszenia! Edytowane 28 Maja 2015 przez D@dik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #8152 Napisano 28 Maja 2015 Witam u Mnie taka fajna omega zakupiona od kolegi Sneera ( pozdrawiam ) Rocznik po dekielku 1933-1939. 300M będzie miała starszą siostrzyczkę . 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #8153 Napisano 28 Maja 2015 Dzieki a i podziękowania dla kolegi Kiniol za serwis! 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #8154 Napisano 28 Maja 2015 Piękna sztuka - kieszonkowego z przyjemnością pogratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #8155 Napisano 28 Maja 2015 Gratuluję Sławku, piękny zegark! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpikm 2 #8156 Napisano 28 Maja 2015 Witam. Na Longinesa polowałem dosyć długo. Miałem już upatrzony na bazarku ale trafił się taki. Myślę ze warto było. Mam pytanie jaka koronka powinna w nim być? Wymiary i z logo czy napisem. Dziekuje za pomoc. Zdjęcia narazie poprzedniego właściciela i niedługo dorzuce własne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8157 Napisano 28 Maja 2015 Ładny. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpikm 2 #8158 Napisano 28 Maja 2015 Twoj ładniejszy ale duża różnica w cenie jak narazie wygrala. Chociaż się nie poddaje jeszcze! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #8159 Napisano 28 Maja 2015 Fajny Lonżin, szczególnie indeksy ciekawie wyglądają. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpikm 2 #8160 Napisano 28 Maja 2015 No aż mnie to dziwi, bo na samej tarczy widać jakieś luźne paproszki, wskazowki troszkę spatyniały a indeksy błyszczą się jak by wczoraj fabrykę opuściły. Koperta też w ładnym stanie. Troszkę rysek ale w tym wieku wybacza się już wiele. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #8161 Napisano 29 Maja 2015 (edytowane) Pochwalę się moją ślicznotką Nabyłem od Pawła kilka dni temu. Dzięki Pawle Edytowane 29 Maja 2015 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #8162 Napisano 29 Maja 2015 Klasyka, bardzo ładny stan. Gratuluję. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reelax 179 #8163 Napisano 29 Maja 2015 Witam. Taki Londżin mi się trafił, za niewielkie pieniądze Koperta 10K, tarcza w nie najgorszym stanie. Wrzucę więcej fotek po "spa". Przy okazja na Śląsku zna ktoś dobrego magika od renowacji? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitooo 0 #8164 Napisano 29 Maja 2015 Piękny, nie wiem dlaczego, ale urzekła mnie ta bransoleta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #8165 Napisano 29 Maja 2015 U mnie taki chronograf Aristo,.Czarna tarcza czyli musi być wojskowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grigoris1 437 #8166 Napisano 29 Maja 2015 Jak dobrze,że od czasu do czasu ktoś wrzuci kieszonkę... Rewelacyjny wojak - gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #8167 Napisano 29 Maja 2015 Witam. Taki Londżin mi się trafił, za niewielkie pieniądze Koperta 10K, tarcza w nie najgorszym stanie. Wrzucę więcej fotek po "spa". Przy okazja na Śląsku zna ktoś dobrego magika od renowacji? Pokaż więcej zdjęć tego zegarka. Jest bardzo interesujący. Jedna wskazówka i obracająca się tarcza? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reelax 179 #8168 Napisano 30 Maja 2015 (edytowane) Tak, zegarek jest ciekawy. Z tyłu ma grawer admiral, środkowa część tarczy obrotowa. Wskazuje godzinę, a wskazówka minutę.W środku mechanizm automatyczny, może dziś będę miał zdjęcia mechanizmu. Sam nie umiem do niego się dostać, wyciągany jest przez tarczę, nie mam pomysłu jak odkręcić koronkę która blokuje wyciągniecie mechanizmu....aaa kosztował mnie 660pln Edytowane 30 Maja 2015 przez reelax 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grigoris1 437 #8169 Napisano 30 Maja 2015 Zegarek śliczny i do tego stan ... Pełna koperta pachnie mi amerykańskim rynkiem.Ostrożnie z wałkiem - jest składany i dość łatwo go uszkodzić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #8170 Napisano 30 Maja 2015 reelax świetny zegarek zanabyłeś,gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reelax 179 #8171 Napisano 31 Maja 2015 No i wczoraj oddany do spa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #8172 Napisano 31 Maja 2015 Świetny! Gratuluję! Chociaż mayorowa kieszonka też bardzo urokliwa. Również gratuluję. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #8173 Napisano 31 Maja 2015 Świetny! Gratuluję! Chociaż mayorowa kieszonka też bardzo urokliwa. Również gratuluję. Dzięki,.Zegarek rzeczywiście nietuzinkowy.,Weteran z 2 Wojny,a na dodatek lotnik i marynarz.,Lotniskowce to dla mnie jedne z najciekawszych obiektów militarnych i dosyć długo polowałem na taki chronograf. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #8174 Napisano 31 Maja 2015 (edytowane) Skąd wiadomo, że jest to zegarek wojskowy, w dodatku z lotnictwa morskiego? Można prosić o jakieś źródło? Edytowane 31 Maja 2015 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam4002 14 #8175 Napisano 31 Maja 2015 witam taki Ebel się trafił 20 jewels automatic tarcza niestety do reanimacji ale chyba zostawię w oryginale 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach