jimmy6 2373 #8226 Napisano 4 Czerwca 2015 Gratuluję nabytków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 290 #8227 Napisano 5 Czerwca 2015 Jak już szalona koperta to ten po lewej dopełnia całości. Ciekawe 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #8228 Napisano 6 Czerwca 2015 Lesiu płaszczka mniej uniwersalna niz standardowy dynamic 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grigoris1 437 #8229 Napisano 6 Czerwca 2015 (edytowane) To ja wrzucę coś "patriotycznego" w temacie kostek - Certina Certiday z polskim kalendarzem - nie chronograf, a cieszy tak samo Edytowane 6 Czerwca 2015 przez Grigoris1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gcze 138 #8230 Napisano 6 Czerwca 2015 Po wymianie szkła i przeglądzie: Obłędnie mi się podoba, gdyby nie był tak delikatny nosiłbym go cały czas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #8231 Napisano 6 Czerwca 2015 To ja wrzucę coś "patriotycznego" w temacie kostek - Certina Certiday z polskim kalendarzem - nie chronograf, a cieszy tak samo Bardzo ciekawy kształt koperty i kolorystycznie też odmienny i nietuzinkowy. Gratuluję. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 341 #8232 Napisano 7 Czerwca 2015 Fajna.U mnie też Cytryna , ale w manualu.34 mm , tarcza w ładnym stanie , super sekundniczek , ładny werk.Zdjęcia jeszcze przed SPA i nie oddają jej uroku.Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #8233 Napisano 7 Czerwca 2015 Lesiu płaszczka mniej uniwersalna niz standardowy dynamicMasz rację Piotrze ale podobają mi się "po równo" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekiniasty 25 #8234 Napisano 7 Czerwca 2015 Taka stalowa Omega się trafiła, cal 283, wygląda na 1956 rok.Szkiełko nie od niej, ciekawe czy można znaleźć sygnowane ! 0 "Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym" Omega Speedmaster Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #8235 Napisano 7 Czerwca 2015 (edytowane) dzisiejszy zakup...taki bez koronki...cal.497 Edytowane 7 Czerwca 2015 przez wiejo3 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #8236 Napisano 7 Czerwca 2015 A tarcza aby nie odnowiona? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekiniasty 25 #8237 Napisano 7 Czerwca 2015 Koronka to pewnie na dekiel się zsuneła 0 "Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym" Omega Speedmaster Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #8238 Napisano 7 Czerwca 2015 nie wiem 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #8239 Napisano 7 Czerwca 2015 nie wiem czy odnawiana ...na deklu jest koło zamachowe... 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #8240 Napisano 7 Czerwca 2015 a to na koniec dnia ...nabyłem.. 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8241 Napisano 7 Czerwca 2015 Taka stalowa Omega się trafiła, cal 283, wygląda na 1956 rok.Szkiełko nie od niej, ciekawe czy można znaleźć sygnowane ! [g]Można, co wcale nie oznacza ze bedzie oryginalne:-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekiniasty 25 #8242 Napisano 7 Czerwca 2015 Można, co wcale nie oznacza ze bedzie oryginalne:-)Ale jak znajdę sygnowane Omegowskie to będzie ordżinał ? 0 "Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym" Omega Speedmaster Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #8243 Napisano 7 Czerwca 2015 Marek,wydrapię jeśli chcesz wtedy to będzie oryginał )) 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #8244 Napisano 7 Czerwca 2015 to moja najtańsza omega za dych 7.... 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8245 Napisano 7 Czerwca 2015 Na tyle ,na ile pamiętam w tym okresie nie byly sygnowane.....:-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekiniasty 25 #8246 Napisano 7 Czerwca 2015 to moja najtańsza omega za dych 7.... ale 7 dych funtów, franków czy dolaresów ? Na tyle ,na ile pamiętam w tym okresie nie byly sygnowane.....:-)tak czy siak to jest zwykłe za 2 zł, znaczy mogę szukać nie sygnowanego, to i lepiej. 0 "Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym" Omega Speedmaster Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #8247 Napisano 7 Czerwca 2015 złociszy...od desperata który nabył złotego rolexa... i na paliwo nie miał... 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzalonyJackPirat 53 #8248 Napisano 7 Czerwca 2015 Trafil mi sie taki staruszek.Na tarczy Dugena precisionT swiss made TStan zegarka idealny. Ktos cos wiecej moze mi o nim powiedziec? Po deklu widac, ze byl to prezent dla kogos. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8249 Napisano 7 Czerwca 2015 złociszy...od desperata który nabył złotego rolexa... i na paliwo nie miał...Co te Rolexy z ludzi robią. :-) :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #8250 Napisano 7 Czerwca 2015 niektorzy to stany podzawalowe zaliczaja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach