Stary 78 #976 Napisano 21 Czerwca 2011 Sam się koło niej kręciłem Ale chronofil jak już coś upatrzy Mamy podobne gusta wcześniej myślałem, że tylko mi się podobają takie wynalazki.Ale te wspólne lata na tym forum otworzyły mi oczy 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #977 Napisano 21 Czerwca 2011 http://zegarkiclub.pl/forum/topic/60560-omega-seamaster/page__pid__663678#entry663678 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaccarta 2 #978 Napisano 29 Czerwca 2011 Jedni lubią Roskopfy, inni omijają z daleka, uważqając, że ich technika to bardziej sieczkarnia niż zegarek (...) To ja należę do tych co uwielbiają łoskot "ruskiego budzika" na ręku No i od tygodnia własciwie brak odchyłki czasowej Tak jest! Są chorendarnie punktualne złomki jedne. I choć nie mają szlifów mogę godzinami oglądać ich bite oznaczenia. Ten "rozkop" u Ciebie jest cudny. 0 Tempus fugit - ... zegarek manet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luckers 14 #979 Napisano 1 Lipca 2011 (edytowane) < Edytowane 1 Lipca 2011 przez luckers 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kaido2 #980 Napisano 1 Lipca 2011 Łukaszu nie rób takiej bransoletki jak pokazałeś na zdjeciu abstrachując iż takowych wtedy nie było to pasuje ona jak nie powiem co, pozatym zegarek będzie kojarzył sie z typową damką. Jak wróce do domu to pokaże Tobie na przykładzie mojego tresora jak takowa bransoleta wygladała.Z wymiarów ktore podałeś w środku bedzie siedział Laco 523. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luckers 14 #981 Napisano 1 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #982 Napisano 1 Lipca 2011 To ja należę do tych co uwielbiają łoskot "ruskiego budzika" na ręku Tak jest! Są chorendarnie punktualne złomki jedne. I choć nie mają szlifów mogę godzinami oglądać ich bite oznaczenia. Ten "rozkop" u Ciebie jest cudny. Dzięki Minęło kolejne 10 dni i w dalszym ciągu nie zauważyłem odchyłki czasowej. Gdyby miał sekundnik, to może jakieś pojedyncze sekundy bym wychwycił, ale przez prawie trzy tygodnie odchyłka jest zdecydowanie poniżej minuty. Cóż, dziwny ten świat - współczesne werki ze średniej półki jak się mieszczą w +-5s/d to "ajwaj cudo!", a tu taki stary traktorek zawstydza je jak Turbodymomen Poniżej mój niedawno nabyty Benrus. W środku Benrus BH, czyli ETA1183 . Bardzo czysty, żwawy i punktualny.Zegarek w świetnym stanie. Po wymianie szkiełka (mikropęknięcia), odswieżeniu stalowej koperty i wskazówek wyglada jak NOS. Nawet koronka oryginalna z nazwą firmy. Zdjęcia zdecydowanie nie oddają jego fajnego stanu: 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #983 Napisano 2 Lipca 2011 Zdjęcia zdecydowanie nie oddają jego fajnego stanu:Oddaja, oddaja. Klasyka, piekny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9089 #984 Napisano 2 Lipca 2011 Bardzo fajny zegarek! 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enicar_rr 0 #985 Napisano 3 Lipca 2011 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #986 Napisano 3 Lipca 2011 Piękne Enicarki. Bez bicia musze się przyznać, że zaczynają mnie coraz bardziej wkręcać vintage. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #987 Napisano 4 Lipca 2011 (edytowane) Dzisiaj dotarł taki niepozorny Citek prawdopodobnie z 1967 na ich własnym werku GN-3S.Kupiony z ciekawości okazał się całkiem fajny na żywo i w świetnym stanie.Kilka ekspresowych fotek - przy czasie może zrobię jakieś uczciwe: A ten zegarek już pewnie znacie tylko zmienił właściciela (Stary nie żałujesz? ) Edytowane 4 Lipca 2011 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #988 Napisano 4 Lipca 2011 Przepiękna ta Doxa 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #989 Napisano 4 Lipca 2011 Przepiękna ta Doxa To prawda - można się w niej zakochać Jedyny vintage który jest u mnie w użytku na równi z nowymi zegarami. Swoją drogą szukam mu jakiegoś ciekawego paska i kusi mnie brąz - widziałem kiedyś taką starą Eterne na brązowym pasku z niebieska tarczą i bardzo dobrze to wyglądało. Jak myślicie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #990 Napisano 4 Lipca 2011 Brąz pasuje najbardziej jednak do jasnych, jak i czarnych tarcz - moim zdaniem. Ostatnio instalowałem różne brązy do mojego niebieskiego Monaco, i nie bardzo to pasuje. Aczkolwiek nowy Hamilton na zdjęciach w necie, wyglada całkiem fajnie w takim zestawie kolorystycznym. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #991 Napisano 4 Lipca 2011 No właśnie ryzykowna sprawa, ale takie karkołomne zestawienia za mną ostatnio chodzą.Nawet mesza rozważałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #992 Napisano 4 Lipca 2011 Mesh jak najbardziej pasuje 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #993 Napisano 4 Lipca 2011 Mesh jak najbardziej pasuje Przekonałeś mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #994 Napisano 4 Lipca 2011 (edytowane) Koniecznie się pochwal jak zainstalujesz Edytowane 4 Lipca 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #995 Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) ach..... ślinka mi pociekła na widok tej dosi gładki i cienki pasek, najlepiej czarny lub szary, wydobędzie piękno tarczy i jej detali Edytowane 5 Lipca 2011 przez karol1302 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaccarta 2 #996 Napisano 5 Lipca 2011 Carlito1 zapodał banerek w kolorze paska do Doxi. CZERWONY! Będzie wymiatać!!! I to już nie będzie odwaga tylko hardcore 0 Tempus fugit - ... zegarek manet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #997 Napisano 5 Lipca 2011 Tak, to byłby X-TREME 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #998 Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) No no pomarańczową gumę taką a'la monster. Gładki czarny pasek już był dwa razy bardzo często noszę ten zegarek bo jest niesamowicie wygodny i jak na swoje lata bardzo punktualny (+/- 10 sek na tydzień, może mniej) Edytowane 5 Lipca 2011 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #999 Napisano 5 Lipca 2011 Bartek, a jesny np kremowy? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #1000 Napisano 5 Lipca 2011 O ile do samego zegarka może to świeżo wyglądać to nie wyobrażam sobie tego do mojego sposobu ubierania się ale pomyśle nad tym. Może w wolnej chwili zmontuje wizualizacje i jakąś ankietę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach