Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Najlepszy przyjaciel człowieka :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Problem z yorkami jest ich zły PR.Postrzegane są pryzmat głupawych właścicielek,które traktują je jak zabawki kanapowo-torebkowe.A przecież te psy to terriery.Mają w genach ich temperament.Tylko to idiotyczne dążenie poprzez krzyżowanie coraz mniejszych osobników do zrobienia z psa maskotki robi rasie krzywdę.Przecież te psy były hodowane przez górników w Anglii, a chyba dokładniej w Walii do polowania na szczury w kopalniach. Podobnie jest z opinią,że są głupie.Nie- to głupie są na ogół paniusie co chcą widzieć w nich maskotkę.Moje "mopy" wykonują polecenia (nie chcą tylko dawać łapy :D ), rozpoznają i przynoszą zabawki( nazwane) czy też reagują na imiona domowników.Moja starsza-Fiona,kiedy zginęła w lutym u.r. jej córka zaduszona przez lisa,gdy nie mogłem jej znaleźć na słowa -chodź idziemy szukać Frani bezbłędnie mnie do niej zaprowadziła. Nawet mój dobry kolega,który zawsze miał duże i ostre rasy- doberman, rotweiler po śmierci właśnie suki rotweilerki i po mojej zachęcie kupił suczkę yorka, jest w niej zakochany i nie chce innej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pewnym sensie działają w ineteresie społecznym -taka prewencja zasr...ych chodników i skwerów. Jak patrzę na nasze chodniki to już wiem kto i dlaczego nie chce "czystych braci" w Polsce ;-)

Edytowane przez desmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli, teraz goście dyktują zasady gospodarzom, następnym krokiem będzie zakaz spożywania wieprzowiny w miejscach publicznych.

Paranoja.

"Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może by tak czas zacząć sprzątać meczety w Europie.Ale tak skutecznie i trwale <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli, teraz goście dyktują zasady gospodarzom, następnym krokiem będzie zakaz spożywania wieprzowiny w miejscach publicznych.

Paranoja.

Kalifat pokazuje że jest coraz silniejszy i rodowici mieszkańcy Europy powinni przenieść się na Grenlandię.

Przy takim tempie inwazji, za 20lat Polska będzie musiała postawić wysoki mur aby być nadal oazą spokoju.

Ludzie będą uciekać przed kalifatem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba się zbroić.Koledzy róbcie papiery na broń zanim dyrektywa Bieńkowskiej zacznie obowiązywać.Sorki,że w temacie zwierząt,ale nie mogę się powstrzymać jak słyszę co muslimy wyprawiają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba się zbroić.Koledzy róbcie papiery na broń zanim dyrektywa Bieńkowskiej zacznie obowiązywać.Sorki,że w temacie zwierząt,ale nie mogę się powstrzymać jak słyszę co muslimy wyprawiają.

To nie oni sa problemem, a ci co im pozwalaja na wszystko>

Gospodarze.

_5034d9154d5d4.jpg

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yoda masz rację,ale oni są tacy,że dasz im ciut a za chwilę będą swoje prawa i zwyczaje wprowadzać.Trzeba mieć możliwość obrony swojej rodziny.Ja to tam pryszcz,ale kobiety nasze trzeba móc ochronić przed nimi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yoda masz rację,ale oni są tacy,że dasz im ciut a za chwilę będą swoje prawa i zwyczaje wprowadzać.Trzeba mieć możliwość obrony swojej rodziny.Ja to tam pryszcz,ale kobiety nasze trzeba móc ochronić przed nimi.

Ależ oni bardzo chętnie wezmą udział w trwającym X lat konflikcie zbrojnym. Zwłaszcza że są do niego lepiej przygotowani niż jakikolwiek kraj żyjący od kilkudziesięciu lat w pokoju. Tylko że raczej nie poprawi to bezpieczeństwa Twojej rodziny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra panowie, pogadaliśmy :)

Nic to nie zmieni, decyzje i tak zapadają poza nami...

Ten to faszystów potrafił załatwić :)

post-48316-0-48065700-1496230254.jpg

Edytowane przez Master Yoda

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet temat o zwięrzętach (głównie psach) potraficie sprowadzić do takich rozmów. Eh..

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie czasy. Znaczy to tylko tyle że nie żyjemy " pod kloszem ignorancji" i nie jest nam obojętne co się dzieje na naszej ulicy, w naszym kraju, w Europie...czy na naszym osiedlowym trawniku żeby nawiązać do tematu wątku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet temat o zwięrzętach (głównie psach) potraficie sprowadzić do takich rozmów. Eh..

To nie my go "sprowadzamy" do czegokolwiek - to realny świat - nawet, jeśli kilka tysięcy kilometrów stąd. ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajmy juz spokój panowie...

Temat historyczny, zapraszam.

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/112209-z-pami%C4%99tnika-rosyjskiego-%C5%BCo%C5%82nierza-rona/page-9?p=2019164&do=findComment&comment=2019164

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Yoda.W temacie ,który podałeś możemy sobie porozmawiać o turbanach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)post-48316-0-57232900-1496243308.jpgpost-48316-0-57790800-1496243316.jpg

post-48316-0-57540400-1496243406.jpg

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież to jest całkowita mistyfikacja.,Te ulotki byly rozprowadzane przed referendum w sprawie Brexitu i zostały sfabrykowane przez ekstremistów-faszystów nawet nie wiadomo czy brytyjskich,gdyż  domena została zarejestrowana w USA , podczas gdy na Facebook twierdzą, że: "ci, którzy mieszkają w Wielkiej Brytanii"

Nie ma żadnych danych kontaktowych ani żadnych odnośników lub powiązań z rzeczywistymi organizacjami związanymi z islamem. Ponadto,. Jeśli organizacja For Public Purity  istnieje, jest nowa, izolowana i tajna., 
Strona internetowa nie funkcjonuje w ogóle:
"Menu" nie działa.
Link Facebook nie działa.
Informacje o prawach autorskich nie zawierają danych.,

Strona nie ma głębi - to tylko strona główna i strona testowa .,                                                                                                                         Nawet jeżeli ktoś ma dwucyfrowe IQ to powinien z łatwością stwierdzić ,że jest to zwykły propagandowy paszkwil napisany przeciw muzułmanom., Nie jest także prawdą ,że koran zabrania kontaktu z psami ,czy ich posiadania.,Wielu islamistów jest posiadaczami psów-poniżej jeden z najbardziej znanych wyznawców islamu: shaq.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież to jest całkowita mistyfikacja.,Te ulotki byly rozprowadzane przed referendum w sprawie Brexitu i zostały sfabrykowane przez ekstremistów-faszystów nawet nie wiadomo czy brytyjskich,gdyż  domena została zarejestrowana w USA , podczas gdy na Facebook twierdzą, że: "ci, którzy mieszkają w Wielkiej Brytanii"

Nie ma żadnych danych kontaktowych ani żadnych odnośników lub powiązań z rzeczywistymi organizacjami związanymi z islamem. Ponadto,. Jeśli organizacja For Public Purity  istnieje, jest nowa, izolowana i tajna., 
Strona internetowa nie funkcjonuje w ogóle:
"Menu" nie działa.
Link Facebook nie działa.
Informacje o prawach autorskich nie zawierają danych.,

Strona nie ma głębi - to tylko strona główna i strona testowa .,                                                                                                                         Nawet jeżeli ktoś ma dwucyfrowe IQ to powinien z łatwością stwierdzić ,że jest to zwykły propagandowy paszkwil napisany przeciw muzułmanom., Nie jest także prawdą ,że koran zabrania kontaktu z psami ,czy ich posiadania.,Wielu islamistów jest posiadaczami psów-poniżej jeden z najbardziej znanych wyznawców islamu: 

U mnie się to wyświetliło jako news z profilu jednego ze znajomych mieszkających w UK - przyznaję, że nie sprawdzałem wiarygodności/rzetelności. Wg kilku serwisów internetowych jest to rzeczywiście prawdopodobnie prowokacja i sprzed ok. roku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Religia nie determinuje tego czy ktoś lubi psy czy nie lubi.,Znałem zagorzałego katolika,który produkował smalec z psów,a z kolei katolickie społeczeństwo ten smalec kupowało.       Piesek Shaquile'a to Cane Corso o imieniu Batman  img-9462_orig.jpg Batman%20Front.jpeg.opt605x976o0%2C0s605

Edytowane przez mayor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja nigdzie nie napisałem, że religia cokolwiek determinuje. Nie zapędzaj się w moralizowaniu. ;)

Umieściłem zdjęcia tej ulotki z emotką, która chyba mówi wyraźnie, że (nawet, gdyby to nie był fake), wywołało to u mnie uśmiech politowania - a nie chęć czynienia krucjaty. Sprawy spożycia smalcu z psów wśród katolików nie analizowałem nigdy szczególnie - aczkolwiek słyszałem o takich praktykach.

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Shaquile i islam?

Nawet brody nie ma...

Wg ich wierzenia aniołowie nie wchodzą do domów gdzie jest pies, a za posiadanie psa bez potrzeby jest jakaś tam kara.

. Sprawy spożycia smalcu z psów wśród katolików nie analizowałem nigdy szczególnie - aczkolwiek słyszałem o takich praktykach.

;)

Co za bzdury?

Nigdy o czymś takim nie słyszałem ani nie czytałem.

Po pierwsze ktoś by do pierdla trafił.

To na szczęście nie Chiny.

Edytowane przez Remy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Shaquile i islam?

Nawet brody nie ma...

Wg ich wierzenia aniołowie nie wchodzą do domów gdzie jest pies, a za posiadanie psa bez potrzeby jest jakaś tam kara.

Co za bzdury?

Nigdy o czymś takim nie słyszałem ani nie czytałem.

Po pierwsze ktoś by do pierdla trafił.

To na szczęście nie Chiny.

Trochę sobie jaja robię, przyznaję - ale jednak kilkakrotne w TV były informacje na temat zabijania w PL psów na smalec. Przykre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi