Paweł Bury. 5731 #2251 Napisano 30 Czerwca 2017 Szukaj Maniek kota .... szukaj ..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #2252 Napisano 30 Czerwca 2017 (edytowane) .........nie mogłem inaczej.Po przyjeździe do Wawy poszliśmy wieczorem z Arnoldem do weterynarza. Pani Nieludzki Doktor obejrzała pacjenta, stwierdziła że jest zdrowy tylko zabiedzony, popsikała środkiem na insekty i na koniec wysłuchawszy jego historii pyta: - panowie kotka zostawiacie?- nie, zabieramy!- a to szczęściarz - spuentowala pani doktor. Po roku pobytu w Wielkim Mieście Arnold pojechał na Mazury na wakacje i tak mu się spodobało nad wielkimi jeziorami że tam pozostał. Edytowane 30 Czerwca 2017 przez Blunio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #2253 Napisano 30 Czerwca 2017 Dziś idziemy na wizytę kontrolną i mam nadzieję,że u dziewuch dużo lepiej. Krycha mocno przybrała na wadze i pokazuje pazurki, u Zuzi gorzej z wagą, ale oczy wyglądają dużo lepiej.Powoli małymi kroczkami do przodu.Obserwacje:Krycha- indywidualna i zadziorna, ogrodowy włuczykij.Zuźka-przylepa i miałkotek najchetniej podążajacy za Krychą lub na kolanach u mau Jimmy obserwuje z tarasu co tam mu po ogrodzie łazi/ w sobote pierwsze spotkanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #2254 Napisano 30 Czerwca 2017 Szukaj Maniek kota .... szukaj .....Zjadł cały stóg siana ? Od dawna nie widziałem żadnego raportu szkód ;-b 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #2255 Napisano 30 Czerwca 2017 Zanim trafi na kota jeszcze kilka przed nim Szukaj Maniek kota .... szukaj ..... było by mu łatwiej jak byś zamiast strzałki kość wstawił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5731 #2256 Napisano 30 Czerwca 2017 Ooo Maniek 5 plusików złapał chyba podoba się wam moje bydlę Jak wiecie musiał mieć usunięte jajeczka oba musiał nie było wyjścia - bałem się że piesek się zamuli z braku testosteronu ale taki efekt nie wystąpił - biega jak szalony, kopie nory nic się nie zmieniło.Na zdjęciu w dali czai się kot - Maniek go po prostu nie zauważył bo zaczął kopać coś pod tym sianem inaczej puścił by się kłusem Nie odpuszcza kotom ani ptakom uwielbia inne psy i ludzi - 30 sekund potrzebuje aby nowy człowiek został jego najlepszym przyjacielem wystarczy podrapać go pod brzuchem zresztą tak go uczymy cały czas jest z ludźmi nie chcieliśmy obrońcy tylko przyjaznego pupila i się udało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #2257 Napisano 30 Czerwca 2017 Takiego suwerena to należało by wywieść do puszczy amazońskiej na trzy może cztery dni niech sobie przeżyje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4772 #2258 Napisano 30 Czerwca 2017 U kolegów to już regularna obsesja - szkoda zdrowia, bo się wrzodów nabawicie. 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
el_mazurro 56 #2259 Napisano 30 Czerwca 2017 Fajny wątek wiec i ja się dołączę. Oto Mikser czyli mój Basenji Wariat, świr, nieprzeciętnie aktywny zwierzak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #2260 Napisano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Oto Mikser czyli mój Basenji Piękny piesor Edytowane 3 Lipca 2017 przez Master Yoda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #2261 Napisano 1 Lipca 2017 Fajny wątek wiec i ja się dołączę.Oto Mikser czyli mój Basenji Wariat, świr, nieprzeciętnie aktywny zwierzak ..........petarda! Na wizycie kontrolnej okazało się, że Krycha to On, więc syn zmienił wabienie się na Eldżej/podobno po jakimś jutuberze od growych filmików Zuzia dostała zastrzyk i nowe krople do oczu. Dodatkowo dokarmiamy ją strzykawką-kocim mlekiem, bo sama słabo je. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #2262 Napisano 1 Lipca 2017 (edytowane) Do siostrzeńca przyszedł kolega. Został na dłużej, więc siostra zaproponowała że zrobi obiad. No to zjemy Kocie Mięso, rzekła mając na myśli przechowywaną w lodowce pełnowartościową wołowinkę dla futrzaków. Po podaniu gotowego dania kolega odsunął talerz ze słowami: "proszę pani, ale my w domu nie jemy kociego mięsa". Na nic nie zdały się tłumaczenia, pozostał nieugięty Edytowane 1 Lipca 2017 przez Blunio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2263 Napisano 1 Lipca 2017 Spokojnie panowie, bez akcji zaczepnych 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #2264 Napisano 1 Lipca 2017 Fajny wątek wiec i ja się dołączę. Oto Mikser czyli mój Basenji Wariat, świr, nieprzeciętnie aktywny zwierzak :)/quote]Piękny - czytałem ze układanie ras pierwotnych jest trudne. Możesz się podzielić swoją opinią proszę? 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2265 Napisano 1 Lipca 2017 Jak jakis post wg czytelnika jest irytujący wystarczy nacisnąć " zglos" lub napisac do moderatora, bez potrzeby zaśmiecania wątku co najczęściej kończy sie " eskalacja konfliktu"Pozdrawiam. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72263 #2266 Napisano 1 Lipca 2017 (edytowane) Wczoraj obejrzeliśmy całą rodziną i naprawdę warto - nie odkrywa nowych prawd, mocno upraszcza, ale BARDZO wzrusza. Edytowane 3 Lipca 2017 przez Master Yoda 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #2267 Napisano 2 Lipca 2017 Zaraz po piłkach zabawka numer 1. 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #2268 Napisano 3 Lipca 2017 Fajny ten Twój zwierz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2269 Napisano 3 Lipca 2017 (edytowane) Jak jakis post wg czytelnika jest irytujący wystarczy nacisnąć " zgłoś" lub napisać do moderatora, bez potrzeby zaśmiecania wątku, co najczęściej kończy się " eskalacją konfliktu"Pozdrawiam.Przypomnę raz jeszcze, kontrowersyjne wpisy zgłaszamy do moderacji, personalne uwagi do innych użytkowników proszę kierować tylko poprzez PW.Niezastosowanie się do powyższego skutkować będzie czasowym wyłączeniem użytkownika. @Switch 107, "Teodor" jest super! Edytowane 3 Lipca 2017 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 138 #2270 Napisano 3 Lipca 2017 moje rude słońce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20566 #2271 Napisano 3 Lipca 2017 A to mój młodszy mikropies obronny.Poruszyła się zaraza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ralfee 300 #2272 Napisano 3 Lipca 2017 (edytowane) Lupo najlepszy pies na świecie Edytowane 3 Lipca 2017 przez Master Yoda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20566 #2273 Napisano 3 Lipca 2017 Fajny rudzielec,ciekawie siedzi.Moja Kaśka też tak siada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5731 #2274 Napisano 3 Lipca 2017 To Akita Inu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2275 Napisano 3 Lipca 2017 Pasuje do Seiko Ty Paweł do swojego musisz jakiś hi-beat kupić 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach