Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Najlepszy przyjaciel człowieka :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość fidelio

No i wreszcie jest :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj u weterynarza w kolejce

C342077-E-5-CD0-4914-A165-245-D9783-B7-B

nie spiesz się ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jakby łyżew !!?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzychu, może poszedł kopulować?

Gęsi tydzień temu już wracali to może i kotom zegar biologiczny się przestawił.

Zlokalizowaliśmy gościa... Tylko jak go teraz złapać... Próbujemy drugi dzień i pierwszą noc... On jest Farinelli, więc to chyba nie chodzi o bzykanie...

Edytowane przez kiniol

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kotek poszedł z domu i nie chce wrócić ?

Dziwne.

Może go jakimś przysmakiem zachęcić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest już zbyt daleko od domu i spanikował. Wiemy gdzie się pojawia, ale chowa się i nie możemy namierzyć jego kryjówki.

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest już zbyt daleko od domu i spanikował. Wiemy gdzie się pojawia, ale chowa się i nie możemy namierzyć jego kryjówki.

Preparat z zawartością kocimiętki powinien go przywabić.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-97650-1546159874,4914_thumb.jpg

Różne szyszki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szyszkops, Ty naprawdę lubisz tego brzydala

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szyszkops, Ty naprawdę lubisz tego brzydala

Jakiego brzydala, przepraszam ?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w dniu dzisiejszym do naszej Rodziny dołączył Boguś. W 2016 Irek wrzucił tu zdjęcie swojego Hawańczyka i się zakochałem w tej rasie :) no i w końcu jest ;) Na dzień dobry chyba wybrał Córkę bo wszędzie za nią chodzi :)

post-35890-0-79919600-1546204314_thumb.jpg

Edytowane przez Zolw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Boguś! Zacznij od nogi od stołu a później weź się za krzesła...tylko rób to jak każdy szczeniak, dokładnie i systematycznie... Choinkę zostaw, bo jest ciężko strawna

Edytowane przez mario1971

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Boguś! Zacznij od nogi od stołu a później weź się za krzesła...tylko rób to jak każdy szczeniak, dokładnie i systematycznie... Choinkę zostaw, bo jest ciężko strawna

Żaden mój pies nic nie gryzł :/ mam nadzieję, że Boguś utrzyma tą tradycję :D z resztą teraz te meble to papier w naklejce z rysunkiem drewna co tam gryźć... :D

Edytowane przez Zolw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żaden mój pies nic nie gryzł :/ mam nadzieję, że Boguś utrzyma tą tradycję :D z resztą teraz te meble to papier w naklejce z rysunkiem drewna co tam gryźć... :D

Mój mały skubaniec wybrał sobie dwie pary drzwi (prawdziwe drewno - dąb jest ponoć całkiem smaczny) i tak je podskubywał...na szczęście małe zęby to małe dziury... stół i krzesła pozostały nienaruszone.e2740a844ec7f5e6117ef71e27a8dd74.jpg Edytowane przez mario1971

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój mały skubaniec wybrał sobie dwie pary drzwi (prawdziwe drewno - dąb jest ponoć całkiem smaczny) i tak je podskubywał...na szczęście małe zęby to małe dziury... stół i krzesła pozostały nienaruszone.

:huh: no cóż :) dobrze, że mój stół nie jest z drewna... ale ościeżnice mam drewniane... mam nadzieję, że Boguś jednak nie będzie nic gryzł ;)

Edytowane przez Zolw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:huh: no cóż :) dobrze, że mój stół nie jest z drewna... ale ościeżnice mam drewniane... mam nadzieję, że Boguś jednak nie będzie nic gryzł ;)

Życzę szczęścia, dużo szczęścia Ale co tam drzwi, można je odnowić lub wymienić a pies to ... piąty członek rodziny Edytowane przez mario1971

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Życzę szczęścia, dużo szczęścia Ale co tam drzwi, można je odnowić lub wymienić a pies to ... piąty członek rodziny

dokładnie ;) pozdrawiam

Życzę szczęścia, dużo szczęścia Ale co tam drzwi, można je odnowić lub wymienić a pies to ... piąty członek rodziny

dokładnie ;) pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zlokalizowaliśmy gościa... Tylko jak go teraz złapać... Próbujemy drugi dzień i pierwszą noc... On jest Farinelli, więc to chyba nie chodzi o bzykanie...

I co Krzyskiek. Udało się dorwać dziada? A może żywołapkę chcesz? Znajomy ma w Mosinie i nie będzie problemów, żeby pożyczyć. Teoretycznie jest na kuny ale najczęściej łapią się koty, które chcą sobie podjeść jajeczko ze środka :D

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kowarska? Nieee... nieodśnieżone?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kowarska? Nieee... nieodśnieżone?

Szklarska Poręba  :)  Od Kamieńczyka na pośrednią stację 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co Krzyskiek. Udało się dorwać dziada? A może żywołapkę chcesz? Znajomy ma w Mosinie i nie będzie problemów, żeby pożyczyć. Teoretycznie jest na kuny ale najczęściej łapią się koty, które chcą sobie podjeść jajeczko ze środka :D

Wiesz co, łapy opadają... Zlokalizowaliśmy gościa... Chodzi sobie z lasu na działkę gdzie żarcie ludzie wystawiają. Dzisiaj Moja go spotkała i woła, milutko po imieniu... kolo przystanął, usiadł, polizał łapkę i noga... tyle go widziała. Chyba jest na obozie surwiwalowym i jeszcze nie chce wracać. Mam żywołapkę, ale nie chcę wstawiać jej tam gdzie kocia stołówka, bo złapię kotkę sąsiada i będzie dym... Poczekam jeszcze na rozwój sytuacji. Wiem już gdzie jest i dokąd chadza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co, łapy opadają... Zlokalizowaliśmy gościa... Chodzi sobie z lasu na działkę gdzie żarcie ludzie wystawiają. Dzisiaj Moja go spotkała i woła, milutko po imieniu... kolo przystanął, usiadł, polizał łapkę i noga... tyle go widziała. Chyba jest na obozie surwiwalowym i jeszcze nie chce wracać. Mam żywołapkę, ale nie chcę wstawiać jej tam gdzie kocia stołówka, bo złapię kotkę sąsiada i będzie dym... Poczekam jeszcze na rozwój sytuacji. Wiem już gdzie jest i dokąd chadza...

To powodzenia życzę :) Może sie znudzi, zatęskni za panciem ... Skurczybyki robią co chcą :D :D

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy jaki szampon i odżywkę polecacie dla Hawańczyka muszę kupić zestaw Bogusiowi a zielony w temacie jestem, im więcej czytam tym bardziej nie wiem... :wacko:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi