arturlep 1549 #526 Napisano 20 Kwietnia 2009 moja pociecha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #527 Napisano 21 Kwietnia 2009 Zdjęcie mocno nieaktualne, ale wygląda podobnie - zrobił się nieco większy i twarz (której i tak nie widzicie) mu zmężniała. Na imię mu Bigos......choć moja połowica zwraca się do niego per Zenon, a ja się czasami mylę i mówię mu Stefan; generalnie nie robi mu to większej różnicy. 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #528 Napisano 30 Kwietnia 2009 hehe żółwik bpmba, a Lamia prawie godzilka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #529 Napisano 5 Maja 2009 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #530 Napisano 5 Maja 2009 7 lat temu się urodziła, no i została. Jest wobec mnie strasznie agresywna, praktycznie mnie nie toleruje, mogę się zamienić na ruska albo jakieś fajne Seiko jak ktoś chce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #531 Napisano 5 Maja 2009 Wywiad widać, że z niej kawał suki. Dlatego powinieneś napisać: oddam i jeszcze dopłacę. 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #532 Napisano 5 Maja 2009 Kotów nie cierpię. Fałszywe to i pedałowate - obciera się o nogi...fuj nie chcesz wiedziec co ja uwazam za pedałkowate... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #533 Napisano 5 Maja 2009 Felek nie bierz tego do siebie. To moja opinia o kotach, nie o Tobie. 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hide 0 #534 Napisano 5 Maja 2009 Moje maleństwo dwa miesiące temu By hide1979, shot with DSLR-A200 at 2009-05-05 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #535 Napisano 5 Maja 2009 Ale fajny 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #536 Napisano 5 Maja 2009 Felek nie bierz tego do siebie. To moja opinia o kotach, nie o Tobie. ee jest ok,tylko smiac mi sie zachcialo jak pomyslałem co mi moze sie skojarzyło z pedałkowatoscia (to chyba bana bym dostał ) hide piekny białas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #537 Napisano 5 Maja 2009 Ale się będzie brudził 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 14 #538 Napisano 5 Maja 2009 Korek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #539 Napisano 5 Maja 2009 ee jest ok,tylko smiac mi sie zachcialo jak pomyslałem co mi moze sie skojarzyło z pedałkowatoscia (to chyba bana bym dostał ) hide piekny białasTo lepiej nie pisz. Szkoda by było stracić Clinta z forum. 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #540 Napisano 5 Maja 2009 Jeszcze mam takiego pajączka, zadomowił się pod szafką w kuchni. Od czasu do czasu wyjdzie się pokazać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 14 #541 Napisano 5 Maja 2009 Co to za poczwara? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #542 Napisano 5 Maja 2009 Co to za poczwara?Porównując zdjęcia wychodzi, że Kątnik większy (Tegenaria atrica) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #543 Napisano 5 Maja 2009 Jeszcze mam takiego pajączka, zadomowił się pod szafką w kuchni. Od czasu do czasu wyjdzie się pokazać. To Kątnik domowy większy - ładna sztuka Tu kilka moich (niestety mam najświeższe zdjęcia sprzed jakiegoś roku ) : Ps.cambridgei - mój ulubiony, stare zdjęcie teraz jest już dorosłym osobnikiem: G.Rosea - także urosła kobietka Poe.Regalis - za młodu, wcina białego robaka (też już byczek, ale nie do uchwycenia bestia ): 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 3 #544 Napisano 6 Maja 2009 G.Rosea - także urosła kobietka Też mam teściową 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #545 Napisano 6 Maja 2009 Też mam teściową :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 312 #546 Napisano 9 Lipca 2009 4 pancerni i pies ( też pancerny ) 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Owczar 308 #547 Napisano 18 Lipca 2009 0 Wszystko z czasem się zmieniaTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadow 13 #548 Napisano 19 Lipca 2009 Kotów nie cierpię. Fałszywe to i pedałowate - obciera się o nogi...fuj. Pieski za to bardzo lubię! Siostra 12 dni temu kupiła takiego milusiego labka... [..] Hmm, to jakas jawna prowokacja... Ja lubie i psy i koty, ale powyzsze stwierdzenie swiadczy o braku zrozumienia jakiegokolwiek kota! Wrrrr... ps. pies sie dopiero ociera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grucha 43 #549 Napisano 19 Lipca 2009 0 życie jest za krótkie żyby mieć tylko jeden zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #550 Napisano 19 Lipca 2009 To mój skunks - najlepszy przyjaciel mojej żony i dziecka. Włazi do wszystkich reklamówek, kradnie żarcie ze stołu i zanosi pod łóżko, jak się otworzy drzwi wejściowe to ucieka na klatkę schodową, jak się wybieramy w podróż to zawsze na 1 km podróży sra w aucie do kuwety, wygrzebuje ziemię z kwiatków i obżera liście, o 5.00 nad ranem robi do kuwety a potem, przez 5 minut skrobie po dnie jakby chciał się przedostać przez jej dno do jądra ziemi, sypie sierścią jak dziewczynki kwiatami na pochodzie pierwszomajowym, ale coś w sobie ma UWAGA : wymienię do na gekona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach