Gość #1 Napisano 24 Maja 2006 Witam. Chciałbym Wam zaproponować nowy temat (chyba jeszcze takiego na Forum nie było :roll:) - najlepszy przyjaciel człowieka. Jeżeli macie chęć popisać na temat swoich ulubionych psiaków, kotów i innych zwierząt, to zapraszam. Pieski też lubią zegarki :wink:. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #2 Napisano 24 Maja 2006 a to piękny temat ( i nie bedzie chyba budził kontrowersji jak IWC , chociaz się znalazł na zdjeciu ) a to mój przyjaciel 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3 Napisano 24 Maja 2006 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #4 Napisano 24 Maja 2006 wolę duże, ale ten jest super A była dyskusja na forum jak to się nie lubi psów ( ktoś nawet coś wspominal o witce itd) Dla mnie mój Pies jest jak mój syn ( którego może jeszcze nie macie ,ale mi nie mówcie ,że w przyszłości mieć nie możecie ( sprawdzić czy nie ksiądz)) poza tym Ci ci lubią psy to dobrzy ludzie są 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5 Napisano 24 Maja 2006 ja też wole ,,większe'' ale tego dostałem w spadku razem z żoną cwaniak,aktor i syrena alarmowa w jednej osobie 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #6 Napisano 24 Maja 2006 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 357 #7 Napisano 24 Maja 2006 Myślałem że najleprzym czworonożnym przyjacielem człowieka jest łóżko A oto tatanka: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #8 Napisano 24 Maja 2006 raczej Tatanka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #9 Napisano 24 Maja 2006 Gasior super wilczek 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damiano 1 #10 Napisano 24 Maja 2006 Zgadzam sie z Gasiorem tez sie pochwale: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #11 Napisano 24 Maja 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 4 #12 Napisano 24 Maja 2006 1 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #13 Napisano 24 Maja 2006 Psy górą! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamm 3 #14 Napisano 24 Maja 2006 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 978 #15 Napisano 24 Maja 2006 A ja jutro, no może pojutrze wkleję zdjęcia swojego.......... nie wytrzymałem :!: :oops: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 572 #16 Napisano 24 Maja 2006 Koty w wersji bez grawitacji Oraz nowy przychówek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #17 Napisano 24 Maja 2006 przychówek ładny ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 357 #18 Napisano 24 Maja 2006 Kot po domu u mnie też biega... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #19 Napisano 24 Maja 2006 A oto moja "córeczka" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #20 Napisano 24 Maja 2006 No, Maverick - witamy! Tylko ani mru-mru o IWC, oki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 47 #21 Napisano 24 Maja 2006 A tu moja sunia . Znależliśmy ją jak była szczeniaczkiem, przywiązaną i porzuconą :evil: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #22 Napisano 24 Maja 2006 wygląda, jakby sunia nie narzekała na jedzonko :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #23 Napisano 24 Maja 2006 A ja jutro, no może pojutrze wkleję zdjęcia swojego.......... nie wytrzymałem :!: :oops: Super! Ciekaw jestem z jakiej kategorii psów będzie "junior"? No i czy już ochrzczony..? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 47 #24 Napisano 24 Maja 2006 wygląda, jakby sunia nie narzekała na jedzonko :wink: Wiem, ale: 1. Była przy nadziei - urojonej dwa razy i od tego czasu tak przybrała i już nie zrzuciła.2. Ma sporo ruchu i nie jest przekarmiana, jej lekarz twierdzi, że tak ma i koniec 3. Upodobniła się do Pana :oops: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #25 Napisano 24 Maja 2006 a Tu moja Kama... a tu daje lapke... 2 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach