Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
News will be here
Guest

Najlepszy przyjaciel człowieka :-)

Recommended Posts

1 minutę temu, Daito napisał(-a):

A z kleszczami jak sobie radzisz?

Daje mu pigułę na 5 tygodni .są tan 3 miesiące I dłużej ale uważam że na 5 tygodni chyba najlepiej .spacery w lesie ale raczej po ścieżkach szerokich żeby nie buszował w chaszczach .podwórko co rok odkomarzam ,przychodzi gość z maszyna pryska wszystko giną i kleszcze (naprawdę działa i naprawdę warto ) sąsiedzi też to robią. Oglądanie i czasania psiaka po spacerze .na razie się udaje 

5 minut temu, Daito napisał(-a):

Tutaj wspomina... :D

Na PW podeślę Ci jeszcze 156 zdjec to mi ogarniesz co mysli o czym myśli itd .łatwiej będzie mi się z nim później dogadać 😀😃😄

8 minut temu, Mikas napisał(-a):

Synuś 🥰

20230305_095326.jpg

Prawdziwy ? Żywy? 🤨🤨🤨🤨

Prawdziwy ? Żywy?
Jeszcze jak!!! Choć przyznam że czasem wygląda jak pluszak

Teraz, Mikas napisał(-a):

Jeszcze jak!!! Choć przyznam że czasem wygląda jak pluszakemoji1787.png

Noooo😀

W dniu 21.02.2023 o 14:19, P10TR napisał(-a):

IMG_20230221_135227.jpg

No skąd ja znam te poobgryzane piłki....

image.png.07afa4d531e73c87cf622e7a099722e1.png

6 godzin temu, Iko napisał(-a):

No skąd ja znam te poobgryzane piłki....

Haha, najlepsza zabawa to obgryzanie ich i zżeranie tego filcu. Obcinam mu to co rozszarpie na bieżąco żeby nie żarł tego za dużo. No i w końcu zostaje goła piłka.

Kupiłem mu twardą piłkę Konga, ale to nie to, najlepiej tymi tenisowymi się bawi.  Jak już zerwie ten filc, to potem przegryzienie gumy to kwestia minut, także muszę uważać.  Tenisowe tylko na zewnątrz, w domu piłka Kong.

Konga mam te wyglądające jak koloriowe dildosy patyki do aportowania (Miny gości jak je widzą...;)) Niezgryzalne praktycznie. Chyba rok jednego obrabia i zeskrobał tylko odrobinę z końców. Jak ktoś szuka czegoś dla psiaka, czego nie da rady pogryźć to polecam. W ogóle kong ma świetne patenty. Z piłki zrezygnowałem bo z tego samego materiału co te patyki, do rzucania średnio się nadaje bo ciężka jak kamień, pies łapiący w biegu czy skoku jeszcze zęby powybija. Tu najlepsze te tenisowe albo lekkie gumowe, puste w środku 

Co się porobiło?

Uderzył gdzieś uchem i zrobił mu się wysięk/krwiak, w małżowinie. Trzy punkcje nic nie dały. Więc rozcięto, wyczyszczono i ma spięte  specjalnymi klipsami metalowymi, żeby odciąć napływ płynu.

W dniu 11.03.2023 o 17:03, cyklotymik napisał(-a):

Uderzył gdzieś uchem i zrobił mu się wysięk/krwiak, w małżowinie. Trzy punkcje nic nie dały. Więc rozcięto, wyczyszczono i ma spięte  specjalnymi klipsami metalowymi, żeby odciąć napływ płynu.

Mój jak jeszcze nie został trafiony przez samochód, też tak miał. Ciągle mu się zbierało i trzeba było punkcje robić. Później ustało, ale niestety trafił pod koła :(

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz