belcik 1 #1 Napisano 8 Stycznia 2011 [ 0 -------------------Longines Legend Diver (L3.674.4.50.0) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #2 Napisano 8 Stycznia 2011 Ten zegareczek to jeden z tych które wyglądaja lepiej na żywo niż na fotach Gratuluje ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3 Napisano 8 Stycznia 2011 Ten zegareczek to jeden z tych które wyglądaja lepiej na żywo niż na fotach Gratuluje ! Fajny, fajny. Pasek też jest OK. A i dokręcać "na równo" się nauczysz. Kwestia wprawy, ale prawdą jest, że to trochę irytuje na początku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 453 #4 Napisano 8 Stycznia 2011 Obłędy! Serdecznie gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 882 #5 Napisano 8 Stycznia 2011 Jest fajny. Poza tym mocno chodzi mi głowie. Wprawdzie jeszcze nie podjąłem decyzji o zakupie ale powoli dojrzewam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
belcik 1 #6 Napisano 11 Stycznia 2011 Jest fajny. Poza tym mocno chodzi mi głowie. Wprawdzie jeszcze nie podjąłem decyzji o zakupie ale powoli dojrzewam. No, ja to się z grubej rury zdecydowałem zacząć... PO długiej przerwie bez zegarka, pomyślałem sobie - a cotam. Takich rzeczy się nie żałuje, żona kupuje sobie złote duperele, wisiorki z tanzanitem, a kupię sobie zegarek. Jest to jedyny typ upiększenia który u siebie mogę zaakceptować. No, może jeszcze tatuaż, ale tego otoczenie nie przełknie 0 -------------------Longines Legend Diver (L3.674.4.50.0) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 102 #7 Napisano 12 Stycznia 2011 Jest fajny. Poza tym mocno chodzi mi głowie. Wprawdzie jeszcze nie podjąłem decyzji o zakupie ale powoli dojrzewam. To dokładnie tak jak ja A powiedz Belcik skąd jesteś? Szukam kogoś z Wrocka lub okolic, aby na żywo pooglądać, poprzymierzać iwtedy na spokojnie zastanowić się nad nim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 882 #8 Napisano 12 Stycznia 2011 Wrzuć też proszę zdjęcia nocne aby zobaczyć jak świeci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
belcik 1 #9 Napisano 12 Stycznia 2011 ricardo216 :Zasadniczo jestem z Białegostoku, ale większość czasu spędziłem w Wawie, przy czym od 4 lat jestem w Moskwie.... pytanie, skąd jestem? kkwpk:sierobi. Właśnie napisałem eseje, wysłałem je, więc trochę się potrenowałem aparatem. Brak wprawy fotografowania zegarków widać nieuzbrojonym okiem Świeci tak sobie. Na zdjęciach dodałem mu "animuszu" lampą UV. 0 -------------------Longines Legend Diver (L3.674.4.50.0) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 882 #10 Napisano 12 Stycznia 2011 Dzięki. Jak dla mnie luma wystarczająca. Pozostaje dalsze trawienie tematu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #11 Napisano 12 Stycznia 2011 Bradzo fajny zegarek - serdeczne gratulacje To jedyna reedycja longinesa z ostatnich 12 lat ktora mi sie podoba . Gartuluje Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 102 #12 Napisano 13 Stycznia 2011 Zasadniczo jestem z Białegostoku, ale większość czasu spędziłem w Wawie, przy czym od 4 lat jestem w Moskwie.... pytanie, skąd jestem? Bardziej chodziło mi o to w jakich okolicach mieszkasz czy bywasz, czyli czy jest szansa, że jesteś z moich okolic,aby można było go na żywo oblookać? Ale do Moskwy to jednak mam ciut ciut za daleko Pozdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daveg 0 #13 Napisano 15 Maja 2011 sprzedałem i bardzo żałuję ale wiem na pewno że kiedyś wróci 0 Eterna KonTiki Four-Hands Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #14 Napisano 15 Maja 2011 Ten lonżin już prawie był mój, w ostatniej chwili przegrał na punkty z Eterną Kontiki FH.Niemniej to bardzo ładny zegarek i faktycznie na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na fotkach. PSTo Galeria, zamiast miniatur w wątku można było wstawić fotki w pełnej (doazwolonej) rozdzielczości, lepiej się ogląda 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4000 #15 Napisano 17 Maja 2011 W jakiej cenie mozna dostac ten zegarek ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 102 #16 Napisano 17 Maja 2011 oficjalna cena salonowa 6,550 zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #17 Napisano 17 Maja 2011 oficjalna cena salonowa 6,550 zł Śliwiński,Wrocław cena do uzyskania:5tys.złotych. Bez problemów i stękania. 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bakero 0 #18 Napisano 19 Maja 2011 Piękny jest ten Longines. Gratuluje. 0 Moje zegarki: CYMA na ETA2783, SEIKO SNKE63K1, LORUS RXN55BX9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inka 0 #19 Napisano 20 Maja 2011 Legend Diver trafia bardzo w mój gust i wzbudza we mnie bardzo pozytywne emocje.Według mnie wszystko ma super dopasowane i te wypukłe szkiełko Jedyne co mi w nim przeszkadza jak dla mnie to to ,że na moja małą damską łapkę jest trochę za duży ,ale za to miło popatrzeć jak wygląda na męskim nadgarstku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 102 #20 Napisano 20 Maja 2011 Legend Diver trafia bardzo w mój gust i wzbudza we mnie bardzo pozytywne emocje.Według mnie wszystko ma super dopasowane i te wypukłe szkiełko Jakby moje słowa- dlatego za chwil parę będzie też mój :) Jedyne co mi w nim przeszkadza jak dla mnie to to ,że na moja małą damską łapkę jest trochę za duży Nie wiem czy widziałaś, ale z reedycji Longinesa jest fajny model Longines Greenlander. Niby męski, ale on ma sporo mniejsze wymiary i jak na dzisiejsze czasy/modę jest w mało męskim rozmiarze- teraz niektóre kobiety większe zegarki noszą. Zobacz go sobie, bo warto- chyba nawet w galerii jakiś czas temu widziałem Piotra zdjęcia(Staruszka)- starszego oryginalnego modelu i porównanie z reedycją 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inka 0 #21 Napisano 20 Maja 2011 Oczywiście zegarek znam ,mierzyłam i faktycznie wielkość ma idealną jak dla mnie ,jest bardzo ciekawy,ale to jednak nie to samo co Legend.Na Legenda choruje już od dawna i żadnego zamiennika na niego nie ma.Poprostu on rzuca na kolana i już Gratuluję decyzji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 882 #22 Napisano 20 Maja 2011 Śliwiński,Wrocław cena do uzyskania:5tys.złotych. Bez problemów i stękania.A mają może wersję bez daty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23 Napisano 21 Maja 2011 Wszystko fajnie, podoba mi się zwłaszcza na żywo, ale żeby nie wiem co, to nie moge strawić tych wskazówek. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #24 Napisano 24 Maja 2011 A mają może wersję bez daty? Mieli wystawionego w Arkadach,ale bardzo dawno (z rok temu). Zapytaj też: Zegarki Zielona GóraJubiler Tomasz Cerbińskitelefon/fax: 68 320 28 40,tel. kom. #1: 509 302 878 tel. kom. #2: 691 222 122 e-mail: [email protected] Tam dostaniesz za 5350zł 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1274 #25 Napisano 9 Lutego 2013 też o nim myślę i kombinuję jeszcze nad sinem u1.zobaczymy za miesiąc co wykombinuję sam nie wiem na który się zdecydować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach