Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
carlito1

Klub Miłośników Zegarków Longines

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, eye_lip napisał(-a):

Pozdrowienia z polską ref. 3810 Zipper z 1938 roku.

👌🏻

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
aNpabPG.jpeg&key=d191e4d9e852a351b7d764eb490789ea7e363decb0af667e3af8df7620ac7004
aivv53V.jpeg&key=773735ebfc082b3fafe8ce585f5840faadb9597e07814824ad4d03a7c9a6efbb 
Bardzo podoba mi się ten model. Myślę że spora w tym zasługa takich świetnych zdjęć jak Twoje. Chętnie go przymierzę choć boję się L2L.

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, lort napisał(-a):

Bardzo podoba mi się ten model. Myślę że spora w tym zasługa takich świetnych zdjęć jak Twoje. Chętnie go przymierzę choć boję się L2L.

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Mały na pewno nie jest l2l prawie 52mm ale leży wygodnie 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, orientujejcie się, jaki rabat można dostać w Kruku / Jubitomie na Longines? Poluję na BigEye, ale cena RRP w ostatnim czasie mocno, nomen omen, mi odleciała...

Edytowane przez Seler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Seler napisał(-a):

Orientujejcie się, jaki rabat można dostać w Kruku / Jubitomie na Longines? Poluję na BigEye, ale cena RRP w ostatnim czasie mocno, nomen omen, mi odleciała...

Przy dobrym wietrze 20% jest realne; to nie jest nowy model, jest już w obrocie od paru lat (czarna tarcza). 25% to już wątpliwa sprawa, pytanie jaką masz historię zakupów u danego sprzedawcy. Na rynku wtórnym (Chrono24 itp.) jest ich sporo, a i kilku Kolegów na forum je posiada. Niektórzy z nich mogą rozważać rozstanie... 😉 Raptem stronę temu przeczytałem:

W dniu 21.12.2023 o 15:16, michszy napisał(-a):

Pasuje mu wszystko, gdyby jeszcze łapka była większa to byłby warty zastanowienia jako coś na dłużej niż zwykle 😉

Mój ma u mnie dożywocie bez prawa do przedterminowego zwolnienia i łaski, ale warto się rozejrzeć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Seler napisał(-a):

Cześć,

Orientujejcie się, jaki rabat można dostać w Kruku / Jubitomie na Longines? Poluję na BigEye, ale cena RRP w ostatnim czasie mocno, nomen omen, mi odleciała...

20% do dostania na pewno. 

Tutaj na black FRIDAY longines był - 22%

https://wkrzys.pl/longines-heritage-avigation-bigeye-l28164532

Akurat flybacka oglądałem i tutaj był właśnie najtaniej. Warto napisać. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj w Jubitomie oferowano mi -20% na Conquesta 2023. Bez pytania. Na Black Week u Dolińskiego ponad 30%. 

A i tak ten model w jomashop <1700 USD. I pewnie stamtąd do mnie przyjedzie w połowie lutego. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dzisiaj w Jubitomie oferowano mi -20% na Conquesta 2023. Bez pytania. Na Black Week u Dolińskiego ponad 30%. 
A i tak ten model w jomashop

Tylko do joma chyba VAT + cło musisz doliczyć? W kontekście -20 z PL dystrybucji to chyba słaby interes. O -30 nie wspominając.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No chyba że ma się prywatnego Mikołaja. FC już tak do mnie przyjechał 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam, przy zakupach z jomashop naliczą cło i VAT, przynajmniej tak było w moim przypadku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, szynok napisał(-a):

Dzisiaj przebieranki. 

U mnie były wczoraj... Nie chcę broń Boże psuć atmosfery, ale doszły mnie słuchy od osób postronnych, nie podzielających naszych pasji, że z zewnątrz wygląda to jota w jotę tak: 

dolls.thumb.jpeg.add7a9a265e421acf07c4642469e0063.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi