zasadas 5114 #251 Napisano 9 Listopada 2013 To i ja się pochwalę, choć mogę to uczynić tylko w kategorii "posiadany chronograf" gdyż nic po moim chwaleniu by nie było, gdyby nie jeden z naszych dobrze znanych kolegów forumowych, który przyciągnął tak piękną Delbanę z za oceanu. I tak to mogę i ja dołączyć do posiadaczy chrono-vintage. Około sześćdziesięcioletni zegarek w niezłym stanie. @sneer dzięki - jesteś wielki . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5114 #252 Napisano 9 Listopada 2013 Jeszcze parę. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5114 #253 Napisano 9 Listopada 2013 Byście nie pisali, że mało zdjęć . Mechanizm i mój ulubiony dekielek. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #254 Napisano 9 Listopada 2013 Dobrze ze to nie ja robiłem zdjęcia. - twoje sa o niebo lepsze.... Co nie zmienia faktu ze srebrny PATRON dalej obowiązuje 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5114 #255 Napisano 9 Listopada 2013 "słowo się rzekło" 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 374 #256 Napisano 7 Stycznia 2014 Reszta zdjęć mojego "murzynka".Dwa zapodałem w nowych nabytkach. Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #257 Napisano 7 Stycznia 2014 Piękne Delbanki, Panowie. Pogratulować!!!Przypomnę swoją od Piotrka - nie pamiętam, czy się tu chwaliłem: 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 374 #258 Napisano 7 Stycznia 2014 Tys pikno! Jakoś tak ostatnio kilka ładnych sztuk się porobiło. Jakaś nnowa moda cy cóś? Pozdrawiam . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5114 #259 Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) W pięknym stanie tarcza, wskazówki i koperta również. Chyba najładniejsza z dotychczas pokazywanych. Czy zauważyliście, ze to czwarta Delbana chrono pod rząd. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #260 Napisano 7 Stycznia 2014 a połowa z nich to moja sprawka 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5114 #261 Napisano 7 Stycznia 2014 Cześć, tak czułem. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #262 Napisano 7 Stycznia 2014 a połowa z nich to moja sprawka I nie żal Ci ich czasem? Ja jak juz dorwę jakiś zegarek, to go nie wypuszczam chociażby się walło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #263 Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Tak jak zawsze pisałem najbardziej kreci mnie pościg za króliczkiem Na początku było żal..ale teraz już nie tak mocno, z reszta fajnie jak będzie mógł się nacieszyć nimi jeszcze ktoś inny. Co nie zmienia faktu że jest kilka takich co się ze mną zestarzeją http://zegarkiclub.pl/forum/topic/82056-omega-speedmaster-chronograf/?do=findComment&comment=887670 Edytowane 7 Stycznia 2014 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #264 Napisano 8 Stycznia 2014 Sneer, znam ten temat na pamięć, i nie dziwię się, ze masz zamiar się z nią zestarzeć. Historia jak z bajki... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #265 Napisano 1 Lutego 2014 ku pamięci Hami na cal 11 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość norbie #266 Napisano 1 Lutego 2014 Piękny chronograf w normalnym rozmiarze. Stylistycznie chyba nigdy się nie zestarzeje. No i ten legendarny kaliber... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5114 #267 Napisano 1 Lutego 2014 Gratulacje. Drugi taki sam? Pięknie wygląda i jak zwykle komplecik z pudełkiem. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #268 Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) Drugi to Wasyla - za drogie żeby zbierac parkami Dzieki Panowie ! Edytowane 2 Lutego 2014 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #269 Napisano 2 Lutego 2014 Bardzo mi się podoba chyba zacznę się rozglądać za takowym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #270 Napisano 14 Lutego 2014 Pokazałem w innych działach to i tu się pochwalę, tym bardziej, że moje pierwsze chrona "vintage". Buren 12 VJ 72 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #271 Napisano 14 Lutego 2014 Piękne! Same cukiereczki na tej stronie, bardzo wysoki poziom utrzymujecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caliber 89 1 #272 Napisano 14 Lutego 2014 BOMBA ! Świetne fotki i genialne zegarki. Gratulacje ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peterson694 28 #273 Napisano 3 Marca 2014 Nowe nabytek Orator 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peterson694 28 #274 Napisano 3 Marca 2014 I drugi Verbena 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5114 #275 Napisano 3 Marca 2014 W pięknym stanie ten Orator. Tarcza koperta i Landeron. Kształt koperty bardzo podobny do pokazywanej niedawno Delbany na tym samym mechanizmie. Nie gorzej wygląda Verbena na trochę innym ale taż Landeronku. Zdjęcie zrobione są pod takim kątem, że wydaje się, jakby zegarek był bez przycisków od Chrono. Jeszcze raz gratuluję zegarków w tak doskonałym stanie. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach