zasadas 5083 #1151 Napisano 3 Października 2015 Leszek, rzeczywiście ładne. Jeden ciekawszy od drugiego. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #1152 Napisano 3 Października 2015 O..dawno ich nie widziałem 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #1153 Napisano 3 Października 2015 Czyżby "źródełko" się odezwało? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 510 #1154 Napisano 4 Października 2015 Projekt " lemania 105" na cal 1275 prawie ukończony :-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #1155 Napisano 9 Października 2015 Wiecej foto wkrótce w tematach delbanowych 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1156 Napisano 9 Października 2015 "Fiedler" Co prawda, to nie uczestniczyło w "Bitwie o Albion" ale ciekawy nabytek w nadzwyczaj godnym stanie! I aż za pinkna ta czarnula. To klamkowe zołoto, czy jakieś refleksa do podumania? 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5728 #1157 Napisano 9 Października 2015 Delbanka cacana - piękna sztuka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #1158 Napisano 10 Października 2015 To klamkowe zołoto, czy jakieś refleksa do podumania? A cholera wie 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1159 Napisano 10 Października 2015 A skąd ją przytuliłeś?Szczylom, że południowe amerikanos. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #1160 Napisano 10 Października 2015 A no właśnie, że na alledrogo leżała 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #1161 Napisano 3 Listopada 2015 A tu jeszcze nie byłem się pochwalić swoimi chrono 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #1162 Napisano 3 Listopada 2015 Ile masz Sławek chrono dalbnaowskich? Ta druga nie zeruje, czy spuszczona? Oba superowe 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #1163 Napisano 3 Listopada 2015 Nie no obie sprawne . Jak wiesz 33 mm srebrna oryginalna , 38 mm złota ,tarcza robiona u Głowackich bo stara była nieczytelna 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peterson694 28 #1164 Napisano 8 Listopada 2015 Witajcie co sądzicie na temat tego Movado 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1165 Napisano 8 Listopada 2015 Ładna sztuka!Kopertówa nie z tyranamały poler i będzie pikado.Tarcza prawie ideał jedynie szkło do wymiany.Wskazówki rewelka!Tylko czemu werk i "szase"różnią się z opisem tarczytego moja rozczochrananie kapuje?Być może tam ma być?Za ślepy jestem i leniwy by szukać coś na temat werku ale koledzy nie omieszkają się do tego odnieść. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #1166 Napisano 8 Listopada 2015 Fajne movado ciekawie wyglądają tarcze chronografu w różnych rozmiarach w tqk starym zegarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #1167 Napisano 8 Listopada 2015 Ten zegarek oprócz napisu na tarczy nie ma żadnego elementu Movado .Moim zdaniem to jest w całości zegarek Pierce cal. 134 z domalowanym logo Movado., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peterson694 28 #1168 Napisano 8 Listopada 2015 Nie znam tematu wlasnie Movado i dlatego to pytanie co sądzicie o nim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1169 Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) O..dawno ich nie widziałem Piotrek raz na jakiś czas je tu pokażę A to kolejny chroniak na pięknie zachowanym Landeronie48 Edytowane 9 Listopada 2015 przez 13lesiu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caliber 89 1 #1170 Napisano 9 Listopada 2015 Długo mnie tu nie było...zbyt długo ZENITH El Primero cal. 3019 PHC - 1974 rok Na szybko, bo jeszcze gorący...zdjęcia z tel., przejdzie małe SPA...ale już cieszy :) Jedna z ważniejszych pozycji z "wish list'y" odhaczona. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #1171 Napisano 10 Listopada 2015 Bardzo ładny EP. Gratuluję bo jest naprawdę czego. Zegarek na liście marzeń wielu vintagowców 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1172 Napisano 11 Listopada 2015 Nie trudno sie nie zgodzić z przedmówca! Bardzo ładny Zenith i ten mechanizm jest piękny!Tak wiec czekamy na jego zdjęcie!!! Gratuluje!!! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magus 3 #1173 Napisano 11 Listopada 2015 Bardzo ladny El Primero - gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caliber 89 1 #1174 Napisano 11 Listopada 2015 Bardzo ładny EP. Gratuluję bo jest naprawdę czego. Zegarek na liście marzeń wielu vintagowców Nie trudno sie nie zgodzić z przedmówca! Bardzo ładny Zenith i ten mechanizm jest piękny!Tak wiec czekamy na jego zdjęcie!!! Gratuluje!!! Bardzo ladny El Primero - gratuluje Dzięki Panowie !!! Jutro trafi do Zegarmistrza......a potem sesysjka foto i na nadgarstek Musi odpracować swój koszt ;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maleno 11 #1175 Napisano 27 Listopada 2015 Taki zawitał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach