Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Tak cicho się zrobiło, to pokażę swojego Tritona na nadgarstku 17,5 cm

post-34069-0-66482300-1307298158_thumb.jpg

post-34069-0-41188700-1307298190_thumb.jpg

post-34069-0-44598600-1307298387_thumb.jpg

post-34069-0-92543400-1307298411_thumb.jpg

Jakość zdjęć, niestety taka sobie, ale bardziej chodzi o pokazanie rozmiaru zegarka na nadgarstku 17,5 cm, niż samego wyglądu zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję w imieniu wszystkich 17,5 centymetrowych nadgarstkowców, w tym w imieniu własnym. Ten zegarek będzie ok na nasze niezbyt duże łapki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drobnostka, z mojej strony :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwszej fotce, jestem dobrej myśli :D Dzięki Mma!

Co do naszej limitki- wchodzę jak tylko mam możliwość na stronę Stenka, a tam nic i nic :/ Zaczyna mi być głupio, bo już od dawna powinna być możliwość robienia przedpłat. Łukasz pisał wczoraj, że Guntera nie ma najpewniej w firmie, bo nie dostaje potwierdzeń odbioru wiadomości i być może poślizg tym właśnie jest spowodowany...

No nic, czekamy dalej i mam nadzieję, że wkrótce będę mógł napisać, że ruszamy z przedpłatami i produkcją :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmiar to było coś, co spowodowało, że "wylogowałem" się z procesu głosowania w ankietach, etc. Niestety, na 17 cm to zdecydowanie zbyt dużo. A i na załączonych fotach widać, że na 17,5 uszy wystają poza obrys nadając nadgarstkowi raperski look ;)

IMHO Carlito miał rację... W ogóle cała oferta Steinharta jest dla gości o niedźwiedzich łapach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W mojej ocenie, w rzeczywistości, ten zegarek wcale nie wygląda źle na nadgarstku 17,5 cm. Aczkolwiek, to chyba maksymalny rozmiar zegarka jaki można założyć na taki nadgarstek. Większy, pewnie będzie już "raził".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że uda się Łukaszowi dowiedzieć (np. u pani Ani) co się dzieje. W sumie przy tygodniu opóźnienia powinno się coś powiedzieć np. potrzebujemy jeszcze 2 tyg. W końcu to zamówienie na 66 zegarków.

Na pierwszej focie widać, że się mieści i moim zdaniem dobrze wygląda. ;)

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak cicho się zrobiło, to pokażę swojego Tritona na nadgarstku 17,5 cm

<ciach>

Piękny ;) Zakochałem się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odezwała się Pani Ania. Prace nad naszą stroną trwają ;) Nie zapomnieli o nas :)

Trochę to trwa, ale w tym tygodniu ma ruszyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy prace przygotowawcze do produkcji też już trwają, czy te ruszą dopiero po otrzymaniu odpowiedniej ilości zaliczek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, też tego się obawiam. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby tylko nie był to zegarek "pod choinkę" ;)

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby tylko nie był to zegarek "pod choinkę" ;)

To bardzo optymistycznie. Jestem realista, dlatego stawiam na następną wiosnę, co mi jakoś humoru nie psuje. Czyż nie mamy zegarków, co na rękę założyć? Rok-półtora to normalny termin na forumową limitkę. Zwykle się czeka dłużej. Od Jorga na FO 3-4 lata oczekiwania za szczęście. Ponad 1000 klientów i na to liczyć nie mogą. Na zwykłą Daytonę w stali w przedstawicielstwie Rolexa często ponad 2 lata się oczekuje. Czy coś się pali?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Palić się może nie pali ;) , ale czekać też za długo nie lubię.

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Symboliczna zaliczka i zapominam. Jak będą wiadomości Gunter odpiszy. Za Flieger http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=325&Sel_ID=22#325 w listopadzie zaliczkę rzuciłem i do jesieni jestem spokojny, Steinhart jak zamówienia przyjmuje zawsze 2 miesiąca obiecuje. ;) Black Sea też niedawno awansowałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o rozmiar Tritona to na 17.5cm bedzie bardzo dobrze leżał, nie zapominajcie, ze zdjęcia zawsze nieco powiększają zegarek. Ja mam 18cm i kiedyś drżałem czy Nav 44mm nie bedzie za duży. Nie jest i 45mm Zodiac tez nie jest. Powiem wręcz, że 42mm są dla mnie za małe. O Aquariusa wiec się nie martwię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponad 40 godzin bez postu w tym temacie to chyba nie było nigdy? Mam nadzieję że jak strona Steinharta zostanie uaktualniona to temat znowu ruszy z kopyta, 60 postów/h :)

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W cale mnie to nie cieszy :)

Jakiaś przetwa na łączach nastąpiła :) Naprwdę nie wiem o co chodzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cierpliwie czekamy, ale to trochę nie w porządku ze strony producenta, że każe tyle czekać na same tylko zapisy. Sam jestem już trochę poirytowany, bo dla mnie podstawą w tego typu "interesach" jest słowność, punktualność i rzeczowość. Z naszej strony wszystko było jak trzeba, nie mamy się czego wstydzić od strony organizacyjnej, ale ktokolwiek od Steinharta mógłby się sprawą zająć, bo to w końcu 66 szt. zegarków w jednym strzale. No, trochę wylałem swoich żali, ale pewnie każdy z Was ma podobnie :)

Oby nie okazało się jak piszą chłopaki, że zegarek będzie pod choinkę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Codziennie sprawdzam co się dzieje na stronie Steinharta. I codziennie nic się nie dzieje :). Pomyślcie jak wielka będzie radość kiedy się coś "zadzieje ". Wyczekane, acz opóźnione, zamówienie w końcu będzie miało miejsce. Atmosfera odpowiednio podgrzana. Wszyscy gryzą palce i przestępują z nogi na nogę-jak w dobrym thrillerze. Im dłużej czekamy tym bardziej przedmiot staje się pożądany- dlatego dziwią mnie jeszcze wolne "stalówki"! :)

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe wieści są takie, że Gunter właśnie grzebie przy naszych stronach :)

Wypatrujcie ich więc :)

Przy okazji Gunter bardzo przeprasza, za zaistniałe opóźnienie, tłumaczy się sezonem wakacyjnym i brakiem osoby odpowiedzialnej za sparwny przepływ informacji (sekretarka) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to czekamy! Z niecierpliwością.

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może podeślemy mu forumową sekretarkę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak, a potem będzie jak zupa na gwoździu u Fredry... :)

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.