Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana Steinhart - WYBIERAMY ZWYCIĘSKI PROJEKT / dogrywka

Dogrywka - wybór zwycięskiego projektu  

31 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Update [31.03.2011]:

Oficjalne podsumowanie (liczone z głosów):

1. Projekt @Lume : Leatherback - 15 głosów

2. Projekt @vcore : Caeruleus 02 GMT - 16 głosów

Zwycięzcą dogrywki zostaje projekt Caeruleus 02 GMT!

Serdeczne gratulacje dla obu grafików, bo to co stworzyliście jest MISTRZOWSKIE ;) Tutaj nie widzę przegranego i wygranego, bo różnica to zaledwie jeden głos. Obaj jesteście bezkonkurencyjni!

Teraz zapraszam już do wątku projektowego w którym pobawimy się nad dekielkiem dla zwycięzcy :D

[27.03.2011]

No to bawimy się dalej... :)

Jako że różnice pomiędzy dwoma najlepszymi wg Was projektami były minimalne - 2 głosy to zdecydowałem się zrobić szybką dogrywkę, żeby poznać typy osób, które oddały swoje głosy na inne projekty.

Głosowanie potrwa do czwartku, 31 marca, do godziny 20.00. Mam nadzieję, że każdy zainteresowany zdąży oddać głos i będzie nas conajmniej tylu ilu było w poprzednim głosowaniu :)

Proszę o potwierdzenie każdego głosu postem! Z nich liczone będą Wasze głosy.

Oczywiście o oddanie głosu proszę tylko osoby poważnie zainteresowane zakupem danego modelu.

Do ścisłego finału weszły dwa projekty:

1. Projekt @Lume : Leatherback

post-25253-0-11980200-1331830755.png

post-25253-0-23211500-1331830757.png

2. Projekt @vcore : Caeruleus 02 GMT

post-25253-0-99760300-1331830759.jpg

Dzięki za każdy głos :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to mój głos pierwszy, dla przykładu ;) :

Projekt @Lume : Leatherback

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to mój głos pierwszy, dla przykładu ;) :

Projekt @Lume : Leatherback

+1

ROBERT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że w ten sposób potwierdzasz swój głos? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jest - leatherback

ROBERT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę, nie bądźmy uszczypliwi, bo nie wyjdzie nam to na dobre.

Na taki krok zdecydowałem się po wielu głosach opowiadających się za dogrywką. Miały one uzasadnienie w niewielkiej różnicy pomiędzy faworytami. Trudno jest dogodzić wszystkim i powoli również mam ankiet po dziurki w nosie. W przypadku dekla nie będzie już dwóch etapów i wybierzemy go jednym głosowaniem, co zaznaczę dokładnie w poście inicjującym ankietę.

Ta dogrywka nie potrwa długo więc proszę o cierpliwość i wyrozumiałość, bo co osoba to opinia i inne zdanie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę, nie bądźmy uszczypliwi, bo nie wyjdzie nam to na dobre.

Na taki krok zdecydowałem się po wielu głosach opowiadających się za dogrywką. Miały one uzasadnienie w niewielkiej różnicy pomiędzy faworytami. Trudno jest dogodzić wszystkim i powoli również mam ankiet po dziurki w nosie. W przypadku dekla nie będzie już dwóch etapów i wybierzemy go jednym głosowaniem, co zaznaczę dokładnie w poście inicjującym ankietę.

Ta dogrywka nie potrwa długo więc proszę o cierpliwość i wyrozumiałość, bo co osoba to opinia i inne zdanie ;)

Nie o to chodzi. Po prostu nie zmieniajmy może już zasad, ok? Jeżeli coś się ustala i większość się na to godzi to te ustalenia powinny być wiążące, nie uważasz? A tak gdybyś nie zagłosował teraz na Leatherback'a to śmiało mógłbym Cię posądzić o manipulacje. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako takich sztywnych zasad nie ma, bo staram się to ogarniać na gorąco i przypatrywać głosom zainteresowanych.

a Leatherback'a zagłosowałem również w poprzedniej ankiecie, widziałem że wygrał, ale zdecydowałem się na przeprowadzenie dogrywki żeby poznać również głos ludzi, którzy oddali go na inny projekt, który nie wszedł do dogrywki. Może teraz będą chcieli wypowiedzieć się nt. faworytów?

I naprawdę nie traktuję tej zabawy na tyle "poważnie", żeby posunąć się do jakichkolwiek manipulacji i od początku podkreślam, że to ma być "fun". Nie róbmy spinek, każdemu wyjdzie to na dobre i wyłonimy po prostu najlepszy projekt ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój głos potwierdzam na Projekt @Lume : Leatherback, a czy ktoś wie ile te cudo w przybliżeniu będzie kosztować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to opisane w wątku ogólnym, w pierwszym poście - poczytaj ;) A kosztować ma nie więcej niż 450 - 500 EUR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Projekt @Lume : Leatherback in black

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Projekt @vcore - Caeruleus 02 GMT - in black ;)

Ludzie, nie startujemy w konkursie do rady nadzorczej spółki skarbu państwa, żeby się tak unosić.

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Caeruleus 02 GMT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Caeruleus 02 GMT

Mniejsza z perfekcją, wystarczy być bardzo dobrym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Projekt Caeruleus 02 GMT

SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Caeruleus 02 GMT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lume: Leatherback

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Caeruleus 02 GMT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.