Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Rolex Submariner GREEN

97 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam uprzejmie kolegów i koleżanki.

Mam do Was pytanko, co sądzicie o zielonej wersji Submarinera? Szczerze mówiąc coś jest w tym kolorze, co mnie przyciąga :)

Czekam na Wasze komentarze :)

Tutaj filmik :

I przykładowe zdjęcia :

post-27475-0-29122200-1331838838.jpg

Uploaded with ImageShack.us

post-27475-0-44581100-1331838840.jpg

Uploaded with ImageShack.us

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Zielony - MISTRZ. 100% Rolexa w Rolexie, chociaż sam nigdy bym go nie założył na łapę. Wolę czarną wersję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Submariner Date 16610 LV jest moim zdaniem bardzo fajny ale ten jest jak dla mnie zbyt zielony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się bardzo podoba i poważnie o nim myślę. Zdecydowanie zniechęca mnie mały rozmiar ale to dotyczy większości Rolków...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie podoba mi się, kompletnie nie wiem do czego taki kolor założyć. Moim zdaniem jako ciekawostka może się sprawdzić, ale wersja z czarną tarczą zawsze będzie dla mnie bardziej ponadczasowa i stylowa.

edit: powyższa propozycja wygląda bardzo ciekawie i gustownie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajny ale wolałbym tradycyjny tj. czarny - bardziej uniwersalny

JACEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyne czego w Subach nie trawię to Pepsi-bezele, które wyglądają tragicznie i modele całozłote, które są zbyt nachalne.

Hmm o ile mam takie samo zdanie, co do pepsi na zdjeciach, czy nawet na własnej ręce, to ostatnio widziałem własnie suba pepsi... co wiecej ubranego do biznesowego garnituru (niesamowita moda w zagranicznych korporacjach na ciężkie i duże zegarki, obowiązkowo na bransolecie :) ) i kurcze... wyglądał bardzo fajnie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może gdyby to był któryś tam zegarek z kolei, kupiony jako fanaberia to mógłby być od biedy, ale nie jako jeden z podstawowych :) Nie za taką kasę :) Z Pepsi-bezelem można Orienta albo Seiko kupić, ale jakoś do Rolexa mi nie pasuje taka gra kolorów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Submarinera w ręku miałem raz, początkowo nie przemawiał do mnie wcale. Ale z biegiem czasu ten model Rolexa bardzo zyskał w moich oczach i to jeden z zegarków, który kiedyś bardzo chciałbym kupić.

I Ty Brutusie ? :):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No przeca ostatnio gadaliśmy i sam mówiłeś, że zaczynasz się przekonywać więc ocb? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No przeca ostatnio gadaliśmy i sam mówiłeś, że zaczynasz się przekonywać więc ocb? :)

łżesz jak Tusk :) Ja i Submariner....chyba że jakiś klon od Delbany, Steinharta czy Invicty. Na oryginał bym w życiu nie wydał takiej kasy....ale powtarzam się...po prostu uważam że są piękniejsze zegarki w tym budżecie :) .....Zielonego Rolexa na żywo nie widziałem wiedz się nie wypowiem..być może tkwi w tej zieleni jakaś rustikalna magia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale coś tam mówiłeś, że rolkowaty design zaczyna do Ciebie gadać...ja też oczywiście najpierw posiądę coś "rolkopodobnego" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin, wydało się :) Wiedziałem, że Rolex prędzej czy pózniej Cię złamie :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A o niebieskim subie zapomniałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a niebieski nie jest czasem tylko w białym złocie?

Zielonego mierzyłem - jak dla mnie zbyt zielony:):) nie za bardzo miałem pomysł do czego możnaby go założyć. Dla mnie zdecydowanie czarny.

Pozdrawiam

pd

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tam się podoba. Zielony Sub to niezbędne narzędzie dla wojsk szuwaro-bagiennych, przemierzających i ukrywających się we wszelkich mchach i wodorostach ;)

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to pisali przedmówcy: zgniła zieleń to 100% esencji Rolexa.

rolex_logo.jpg

A kolor ten lubię do tego stopnia że aż sobie ściany sobie na taki kolor pomalowałem - Tak więc ode mnie: Tak, podoba mi się.

Natomiast czarny jest bardziej uniwersalny jeśli chodzi o dopasowanie paska do zegarka oraz do ubioru. choć akurat np. czarny velcro strap pasuje do wszystkiego.

[b][i] Poszukuję starych high-end quartz'ów, zegarków kamertonowych i innych dzieci rewolucji elektronicznej [/i][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie mówcie mi, że nie pasuje do stroju letniego, typu : biała lub czarna koszulka polo + krótkie dzinsowe spodenki?

Piotr Dygas, na żywo był to głeboki zielony, czy bardziej zgniły zielony?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też Rolki absolutnie nie podniecają ale jeśli już miałbym wybierać to wersja wklejona przez Lecha czyli czarna tarcza i zielony bezel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie bomba!!!super ten kolor.az mnie powalil ;) w pozytywnym tego slowa znaczeniu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tez sie podoba, ten kolor jest taki, no Rolexowy. Innej marki zegarek w tym kolorze bym niewziol na reke, ale Rolex to Rolex. Wykonanie i wyglad to Everest.

Carpe diem .......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie Sub, to tylko czarny ale ja nieobiektywny jestem :)

A z koloru zielonego w Rolkach, to tylko zielony szafir mnie rozwala :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.