carlito1 59 #1 Napisano 30 Maja 2011 Zegarek mam od przeszło około miesiąca, ale dopiero teraz miałem czas na zrobienie paru fotek... Komentarze zawsze mile widziane Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Jest to pierwsza tura zdjęć, w pózniejszym terminie pojawią się zdjecia macro (mechanizmu i koperty) 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #2 Napisano 30 Maja 2011 Michał, w końcu... Monaco to bardzo fotogeniczny zegarek, najbardziej podobają mi się pierwsze dwie fotki. No to po Galerii czas na recenzję... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #3 Napisano 30 Maja 2011 Michale szczerze zazdroszcze zdjecie nr 2. Juz na tapecie w telefonie Chyba nie masz mi za zle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #4 Napisano 30 Maja 2011 No to po Galerii czas na recenzję... Nie mam do tego talentu Chyba nie masz mi za zle Ależ skąd 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #5 Napisano 30 Maja 2011 Tutaj więcej bardziej profesjonalnych zdjęć tego zegarka : http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=113 Polecam. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #6 Napisano 30 Maja 2011 Rewelacyjny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #7 Napisano 30 Maja 2011 dla mnie MONACO w tej wersji, tzw. "McQueen", to absolutny klasyk..."must have" piękny w każdym calu zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 2 #8 Napisano 30 Maja 2011 Mhmhmmmm, pomlaskam tu trochę. Dobra, teraz zrobiłem sobie z figurki HiMena postać Michała i będe wbijał szpile. Michał, jak Cię ukłuje w lewym pośladzie to to było zamierzone!! 0 pozdrawiam, Dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #9 Napisano 30 Maja 2011 Czarna magia na mojej skromnej osobie? Zgiń przepadnij siło nieczysta ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biernyl 1 #10 Napisano 30 Maja 2011 Komentarze zawsze mile widziane Wszelki komentarz zbędny, monaco McQueen będzie piękny, niezależnie od aktualnej mody 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #11 Napisano 30 Maja 2011 Niebieskie Monaco,chrono lub zwykła wersja to zegarek który kiedyś na pewno kupię bo go uwielbiam.Jedno jedyne co bym zmienił to pach na granatowy ale to moje indywidualne preferencje. Michał zrób proszę jakąś fotkę nadgarstkową z białą koszulą,będzie fajny kontrast a i chętnie zobaczę jak się zegarek chowa pod mankiet. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #12 Napisano 30 Maja 2011 Jedno jedyne co bym zmienił to pach na granatowy Ale on ma granatowy pach Są dwa paski dedykowane do tego zegarka, czarny i właśnie ten który ja posiadam - granatowy Świetnie pasuje ten zegar do czarnego garnituru i niebieskiej koszuli Wkrótce postaram się o jakieś zdjecia. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1042 #13 Napisano 30 Maja 2011 Michal , nie wiem jak to zrobiles ale na Twoich zdjeciach ten zegarek wyglada prawie tak dobrze jak na zywo .nie sadzilem ze mizna mu zrobic zdjecia ktore faktycznie oddadza jaki on ladny . A mialem okazje go poogladac w realu 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #14 Napisano 30 Maja 2011 Irku, myśle, że na żywo wygląda zdecydowanie lepiej Szczerze mówiąc nie podobają mi się te zdjęcia, nie mam pojęcia o robieniu dobrych zdjęć - niestety. Zdjęcie na szybko cyknięte przez moją dziope : Uploaded with ImageShack.us (wykonane innym aparatem) 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #15 Napisano 30 Maja 2011 Michał, zrób mu jakąś fajną sesję w plenerze, w klimacie pierwszych dwóch zdjęć, plener służy takim urodziwym zegarom... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #16 Napisano 30 Maja 2011 Ok, jak tylko będę miał czas i wene, to popełnie jakieś zdjęcia w plenerze 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #17 Napisano 30 Maja 2011 Poproś "dziopę" o więcej A aparat nie ma tu nic do rzeczy... 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #18 Napisano 30 Maja 2011 Michał, zrób mu jakąś fajną sesję w plenerze, w klimacie pierwszych dwóch zdjęć, plener służy takim urodziwym zegarom... Podpisuję się pod tym .Zdjęcia z pleneru zdecydowanie podkreślają urok tego zegarka. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #19 Napisano 30 Maja 2011 Ale on ma granatowy pach Są dwa paski dedykowane do tego zegarka, czarny i właśnie ten który ja posiadam - granatowy Świetnie pasuje ten zegar do czarnego garnituru i niebieskiej koszuli Wkrótce postaram się o jakieś zdjecia. Yyyy to albo mam kiepski monitor albo wzrok albo jedno i drugie W takim razie miałem na myśli trochę jaśniejszy granat,bliżej niebieskiego niż czarnego.Taki kolor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20 Napisano 31 Maja 2011 Fakt, że ten co jest przy Monaco jest dość ciemny. A co to za pasek ze zdjęcia co wkleiłeś, jakiś Hirsch? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #21 Napisano 31 Maja 2011 Michał, zegar klasa, foty klasa przez Ciebie coraz bardziej ciągnie mnie do GULFa 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22 Napisano 31 Maja 2011 GULF to zapewne dobry kierunek, aczkolwiek przy niebieskim wypadł blado (w moim odczuciu). Prędzej bym proponował calibre 11 - na żywo wygląda świetnie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #23 Napisano 31 Maja 2011 z pewnością ładny, ale nie ma pasów i logo, które przyciaga wiesz Michał, w moim przypadku o wielu rzeczach decydują detale, a takim jest własnie logo GULFa i pasy 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10790 #24 Napisano 31 Maja 2011 Obrzydliwy, okropny i tandetny.Gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #25 Napisano 31 Maja 2011 Obrzydliwy, okropny i tandetny.W sam raz dla takich wieśniaków jak ja 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach