Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

MONACO

Rekomendowane odpowiedzi

Zegarek mam od przeszło około miesiąca, ale dopiero teraz miałem czas na zrobienie paru fotek...

Komentarze zawsze mile widziane ;)

post-27475-0-31184000-1331846245.jpg

Uploaded with ImageShack.us

post-27475-0-50386700-1331846246.jpg

post-27475-0-04900900-1331846248.jpg

post-27475-0-46741300-1331846249.jpg

post-27475-0-77367900-1331846251.jpg

post-27475-0-10479700-1331846254.jpg

post-27475-0-90531200-1331846255.jpg

post-27475-0-08047000-1331846257.jpg

Jest to pierwsza tura zdjęć, w pózniejszym terminie pojawią się zdjecia macro (mechanizmu i koperty)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał, w końcu... :P

Monaco to bardzo fotogeniczny zegarek, najbardziej podobają mi się pierwsze dwie fotki.

No to po Galerii czas na recenzję... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michale szczerze zazdroszcze :P

zdjecie nr 2. Juz na tapecie w telefonie ;) Chyba nie masz mi za zle :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to po Galerii czas na recenzję... ;)

Nie mam do tego talentu :)

Chyba nie masz mi za zle :P

Ależ skąd :P

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj więcej bardziej profesjonalnych zdjęć tego zegarka :

http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=113

Polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rewelacyjny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie MONACO w tej wersji, tzw. "McQueen", to absolutny klasyk..."must have"

piękny w każdym calu zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mhmhmmmm, pomlaskam tu trochę.

Dobra, teraz zrobiłem sobie z figurki HiMena postać Michała i będe wbijał szpile. Michał, jak Cię ukłuje w lewym pośladzie to to było zamierzone!!

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czarna magia na mojej skromnej osobie? Zgiń przepadnij siło nieczysta ! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Komentarze zawsze mile widziane ;)

Wszelki komentarz zbędny, monaco McQueen będzie piękny, niezależnie od aktualnej mody :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niebieskie Monaco,chrono lub zwykła wersja to zegarek który kiedyś na pewno kupię bo go uwielbiam.

Jedno jedyne co bym zmienił to pach na granatowy ale to moje indywidualne preferencje.

Michał zrób proszę jakąś fotkę nadgarstkową z białą koszulą,będzie fajny kontrast a i chętnie zobaczę jak się zegarek chowa pod mankiet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedno jedyne co bym zmienił to pach na granatowy

Ale on ma granatowy pach ;) Są dwa paski dedykowane do tego zegarka, czarny i właśnie ten który ja posiadam - granatowy :P

Świetnie pasuje ten zegar do czarnego garnituru i niebieskiej koszuli :P

Wkrótce postaram się o jakieś zdjecia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michal , nie wiem jak to zrobiles ale na Twoich zdjeciach ten zegarek wyglada prawie tak dobrze jak na zywo .nie sadzilem ze mizna mu zrobic zdjecia ktore faktycznie oddadza jaki on ladny . A mialem okazje go poogladac w realu

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Irku, myśle, że na żywo wygląda zdecydowanie lepiej ;)

Szczerze mówiąc nie podobają mi się te zdjęcia, nie mam pojęcia o robieniu dobrych zdjęć - niestety.

Zdjęcie na szybko cyknięte przez moją dziope :

post-27475-0-22716400-1331846274.jpg

(wykonane innym aparatem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał, zrób mu jakąś fajną sesję w plenerze, w klimacie pierwszych dwóch zdjęć, plener służy takim urodziwym zegarom... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, jak tylko będę miał czas i wene, to popełnie jakieś zdjęcia w plenerze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poproś "dziopę" o więcej ;)

A aparat nie ma tu nic do rzeczy...

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał, zrób mu jakąś fajną sesję w plenerze, w klimacie pierwszych dwóch zdjęć, plener służy takim urodziwym zegarom... ;)

Podpisuję się pod tym .Zdjęcia z pleneru zdecydowanie podkreślają urok tego zegarka.

Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.

Uśmiechnijmy się :-))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale on ma granatowy pach :P Są dwa paski dedykowane do tego zegarka, czarny i właśnie ten który ja posiadam - granatowy :P

Świetnie pasuje ten zegar do czarnego garnituru i niebieskiej koszuli :)

Wkrótce postaram się o jakieś zdjecia.

Yyyy to albo mam kiepski monitor albo wzrok albo jedno i drugie ;) W takim razie miałem na myśli trochę jaśniejszy granat,bliżej niebieskiego niż czarnego.

Taki kolor

Principal_80_Blue_03.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, że ten co jest przy Monaco jest dość ciemny. A co to za pasek ze zdjęcia co wkleiłeś, jakiś Hirsch?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał, zegar klasa, foty klasa ;) przez Ciebie coraz bardziej ciągnie mnie do GULFa :P

kupię doxę sub...zawsze i każdą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GULF to zapewne dobry kierunek, aczkolwiek przy niebieskim wypadł blado (w moim odczuciu). Prędzej bym proponował calibre 11 - na żywo wygląda świetnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z pewnością ładny, ale nie ma pasów i logo, które przyciaga :angry:

wiesz Michał, w moim przypadku o wielu rzeczach decydują detale, a takim jest własnie logo GULFa i pasy :(

kupię doxę sub...zawsze i każdą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obrzydliwy, okropny i tandetny.

Gratuluje :angry::(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obrzydliwy, okropny i tandetny.

W sam raz dla takich wieśniaków jak ja :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.